+1 yılBence önemli değil, kişinin geçmişte yaşadığı kendisini ilgilendirir, benimle bir yolda yürümeye karar verdiyse eğer sadece dürüst olmalı, geçmişi yakasını bırakmış olmalı.
13 Yorumla
Soran+1 yılBir den fazla erkekle olan kadını karın yaparmısın?
- +1 yıl
dediğim gibi geçmişi yakasını bırakmış olmalı
Soran+1 yılZor dostum
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü kızlık zarı denen şey namus göstergesi değildir olamazda.
Kızlık zarı (bilimsel ismiyle "himen" veya "hymen"), vajinal açıklığın dış kısmını saran ve kimi durumda kısmen kapatan bir mukoza dokusudur. Bu doku, çoğu zaman ilk cinsel birleşme (coitus) sırasında yırtılır ve bir miktar acı ve kanamaya neden olur.[11]
Seks ile ilişkisinden ötürü birçok toplumda bu dokuya kültürel anlamlar yüklenmiştir ve halk arasında hakkında birçok hatalı bilginin dolaşmaktadır. Örneğin birçok kültürde himen perforasyonu ("kızlık zarı yırtılması"), "bakirelik testi" gibi değerlendirilir ve bu kültürlerde kadınlara cinsellik konusunda çeşitli baskılar uygulanır. Ne var ki himen, aynı zamanda sert düşmeler ve sarsmalar ile, vajinal tampon kullanımı ile veya at binme ve bisiklet gibi sporlarla uğraşma nedeniyle de yırtılabilir. İlerleyen kısımlarda göreceğimiz gibi, bazı kadınlarda himen daha esnektir ve ilk seks sonrasında da (hatta birden fazla seks sonrasında da) korunmaya devam edebilir. Dolayısıyla himenin varlığı veya yokluğu, "bakirelik" veya cinsel deneyim konusunda güvenilir bir belirteç değildir.10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
İnsana insan diye bakmanın doğru olduğunu düşünüyorum, iki yüzlü egoist ve arzularının kölesi olmasından daha masum bence.
15 Yorumla
Soran+1 yılBir çok erkeğin altına yatan kıza nasıl karın yapcan
Soran+1 yılTövbe etmişse geçmişi unutursa orasını Allah bilir
- +1 yıl
Allahın bilebileceği bir şeyi ben affederim, sanki hayatın ikili ilişkilerdeki tek sorunu bu? Senin seçtiğin birinin ne kadar temiz olduğunu senle sevişirken başkasını düşünmediğinin bir kanıtı olmaz.
İlk taşı hiç guňah işlememiş biri atsın derler sen bu konuda ne kadar temizsin?
Soran+1 yılHaklisin dostum sadık olmalı
Önemli herşeyin ilki özeldir ve unutulmaz yani evleneceğim insan geçmişte başkalarıyla bir şey yaşamamış olmalı
14 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
Lan ben seni reelde tanıyorum jsjdjsjsj, adin ne senin
- +1 yıl
Pardon benzetmsiim. Neden imkansız
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasının girdiği vajinadan çocuğumun olmasını istemem.
112 Yorumla
Soran+1 yılNerden bilecen
- +1 yıl
Bakire olmayanla evlenmem. Diktirmişe denk gelirsem ve kandırılırsam da yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılNerden anlayacak bakire olmadığını belki kendi bozdu ya da zar yok
- +1 yıl
Soracağım, doğruyu söylemesini umacağım.
Soran+1 yılZor dostum bakire olsa bile oral seks çeken anamdan veren çok bence seninle yaşadığı zamana sana sadık oluşuna bak
- +1 yıl
Her şekilde bunu kafaya takarım. Hatta şöyle bir soru sordum dün: Bakire hanım bulmak için yurt dışına çıkmak sizce iyi bir fikir mi? ↗
Soran+1 yılYurtdışında bakire bulamazsın
- +1 yıl
Afrika ve Orta Doğu ülkelerinden de mi bulamam?
Soran+1 yılZorr
- +1 yıl
Niye yahu hiç mi kalmadı? :D
Soran+1 yılKalsada bizi bulmaz
- +1 yıl
Bulmasını umacağız. :D
+1 yılInsanlar kaşarlaştikca tahammülleri azalıyor
Muhtemelen sadakatleride azalıyor11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Eskiden önemli olduğunu düşünürdüm. Şimdi pek önemli değil. Önemli olan benim için güvenebilmek.
13 Yorumla
Soran+1 yılBir çok erkeğin altına yatan kıza güvenilmez
Soran+1 yılBunu yapan evlilikten zevk almaz
+1 yılÖnemli kendim gibi birini istiyorum dine bağlı olması Allah korkusu olması lazım Allah korkusu olmayan her insan aldatır ihanet eder
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılönemsiz
çünkü kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez. bana olan bağlılığı sevgisi önemlidir.
10 Yorumla
+1 yılönemi yok benim için ask cinsellikle yaşanmalı cünkğ
10 YorumlaBenim için önemsiz kadınları zarına göre yargılamak bana düşmez geçmişi onundur benimle beraber geçireceği vakit beni ve onu ilgilendirir
00 Yorumla
+1 yılDeğil benden öncesi beni alakadar etmez
20 Yorumla
+1 yılönemli kullanılmış biriyle neden evleneyim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz.
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar