Bekaret sizin için önemli mi önemli ise neden önemli bakire olmayan biriyle evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil çünkü.
Kızlık zarı (bilimsel ismiyle "himen" veya "hymen"), vajinal açıklığın dış kısmını saran ve kimi durumda kısmen kapatan bir mukoza dokusudur. Bu doku, çoğu zaman ilk cinsel birleşme (coitus) sırasında yırtılır ve bir miktar acı ve kanamaya neden olur.[11]
Seks ile ilişkisinden ötürü birçok toplumda bu dokuya kültürel anlamlar yüklenmiştir ve halk arasında hakkında birçok hatalı bilginin dolaşmaktadır. Örneğin birçok kültürde himen perforasyonu ("kızlık zarı yırtılması"), "bakirelik testi" gibi değerlendirilir ve bu kültürlerde kadınlara cinsellik konusunda çeşitli baskılar uygulanır. Ne var ki himen, aynı zamanda sert düşmeler ve sarsmalar ile, vajinal tampon kullanımı ile veya at binme ve bisiklet gibi sporlarla uğraşma nedeniyle de yırtılabilir. İlerleyen kısımlarda göreceğimiz gibi, bazı kadınlarda himen daha esnektir ve ilk seks sonrasında da (hatta birden fazla seks sonrasında da) korunmaya devam edebilir. Dolayısıyla himenin varlığı veya yokluğu, "bakirelik" veya cinsel deneyim konusunda güvenilir bir belirteç değildir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekaret benim için çok önemli kendim bakir değilim ama yine de bakire isterim he evlenmiş boşanmıştır o ayrı çocuklu da olsa seversem cocuklarini da kabul ederim ama evlilik dışi cinsel ilişki yasamissa istemem zaten nisanlım da 29 yaşında ve bakire hiçbir sey de yaşamamıs biri kuzenim liseden beri tanıyor
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSorun değil diyen erkek varsa bak evlenmeyi düsünmüyordur ya da kizlari yatağa atmak içinyalan söylüyordur
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbekaretin benim için hiç önemi de yok anlamı da yok açıkcası.. ancak bunu bekleyen isteyen erkek eğer oda bakir kalabiliyorsa.. o zaman haklı görebilirim.. adil olan bu... onun dışında bencilce adaletsiz ve gereksiz bir durumdur
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır önemli değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim için önemli değil önemli olan dürüstlüğü zevk içindi yaptım ya da sevmiştim yaptım evliydim yaptım sebebi vardır illa ki açıklamak zorunda da değil evliyken bir başkasına tercih etmeyecekse beni sorun yok ha evlendikten sonra arzuları bir başkasına karşı eğilim gösterir sorun değil onunla yoluna devam edebilir
00 Yorumla
+1 yılÖnemli.. arkadaşlar şunu anlamıyorsunuz.. genel olarak biz Müslüman bir toplumuz. yapmayin Allah aşkına.. haram haram.
Not : üzerine alınmak isteyen alinabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. tabi ki de önemli değil. Hayat onun istediğini yaşayabilir. önemli olan benden sonra. benden önce beni ilgilendirmez.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için önemli çünkü benim hiç sevgilim olmadı elime kadın eli degmedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Önemli değil ama ondan onada geçen bir insan olmaması gerekiyor sadık olmak önemli
06 Yorumla- +1 yıl
sen aldattınmı hıc
- +1 yıl
tek gecelıge karsımısın
Soran+1 yıl@AkrepLibidosu ben evlenmeden ilişkiye karşıyım
- +1 yıl
libidon yuksek mı
+1 yılşu an çoğu kişi için önemli değil. Eskiden önemliydi. Benim için hala önemli.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılönemli çok kullanılmışı kimse istemez 0 ister herkes
02 Yorumla
Soran+1 yılNe saçma bir yorum ya ne yani ben şimdi kinseyle birkikte olmadım evleneceğim adamı da bakir secmeliyim saçma bence
Cevap sahibi+1 yılkafana göre sordun söyledim bana göre de sen saçma
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim için değil çünkü ben değilim hem deneyimli olsun isterim öğretmekle uğrasamam
00 Yorumla
+1 yılartık boyle durum yok kımse boyle degıl ve haklı bır ıstek degıl
07 Yorumla- +1 yıl
tecrube on planda artık
Soran+1 yılKimse böyle değil derken
- +1 yıl
bakıre degıl ve kımsey bakırelıge onem vermıyor, senın tabularınmı var
Soran+1 yılVar ben evlenmeden kimseyle birlikte olmam
- +1 yıl
pekı lıbıdon yuksek mı
Soran+1 yılHerkeste olması kadar
- +1 yıl
kendın basa cıkabılıyormusun
+1 yılAsla degil buna hic takmam hatta yasamis olmasi daha guzel
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim için değil, hatta ne kadar tecrübeliyse o kadar tahrik edici geliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Önemli değil bakire olmayan biri ile evlenirim
00 Yorumla
+1 yılIıcındekı heyecan onemlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bakirim ama önemli değil
00 Yorumla bekarek önlidegil önemliolan sadakattir
00 Yorumla
+1 yılÖnemli
00 Yorumla
+1 yılEvet önemli
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil
00 Yorumla
+1 yılBenim için önemli değil senin için önemli mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemlidir
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden önemlk
Cevap sahibi+1 yılBen evlenmeden yapmıyosam o da yapmaz
Soran+1 yılHaklı bir isyan
Cevap sahibi+1 yılKız da yapmaz ınsallah
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılSence onemlimi
Soran+1 yılHerkesin kendi görüşü bir şey diyemem ama bende kimseyle birlikte olmadım eşiminde kimseyle birlijte olmasını istemem tabi benden önceki hayatına bir şey diyip yargılayamam
Cevap sahibi+1 yılO da var Allah hayırlısını versin
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz bir şey
00 Yorumla
+1 yılDegil
00 Yorumla
+1 yılDeğil
00 Yorumladeğil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen değilsin sanırım
04 Yorumla
Soran+1 yılNe değilim
Cevap sahibi+1 yılBakire