Samimiyet kurulmadan cinsellik konuşmak ne kadar doğru? doğru mu? cesaret işi mi?

Samimiyet kurulmadan cinsellik konuşmak ne kadar doğru? doğru mu? cesaret işi mi?

Eğer cinsellik eğitimi verilmiş bir toplumda olsaydık şeffaf bir şekilde beklenti ve talepler konuşulabilirdi. Ama bizde cinsellik daha yüzeysel bir kavram o yüzden konuşmak karşındakini basitleştirebiliyor, samimiyetsiz, çıkarcı gösterebiliyor.
Ama benim nezdimde ilk buluşma da konuşulacak kadar rahat olmamalı..
Evlenmeden önce böyle bir şey düşünmüyorum bilgin olsun denilebilir, onun dışındakiler rahatlık evet
ne yanlış ne de abartı eğer konu doğal bir şekilde oraya akıyorsa iki taraf da rahat hissediyorsa neden olmasın sonuçta bu da bir ihtiyaç bir merak bir uyum meselesi yani sadece romantik değil fiziksel çekim de önemliyse bunu konuşabilmek güzel bence hem böylece karşındaki insanın bu konudaki yaklaşımını düşüncesini görmek de mümkün ama tabii ki her şey dozunda olmalı ne baskı ne zorlama sadece iki yetişkinin samimi bir sohbeti gibi olmalı kendiliğinden gelişiyorsa bence hem cesurca hem de oldukça olgun bir hareket
İlk buluşma, iki insanın birbirini tanımaya çalıştığı, sınırlarını, değerlerini, beklentilerini ve kişiliklerini tarttığı çok hassas bir andır. Bu yüzden cinsellik gibi özel ve bazen yanlış anlaşılabilen bir konuyu açmak, bazı kişiler için cesurca bir adım olabilirken, bazıları için erken veya itici de bulunabilir. Yani burada “doğru” ya da “yanlış” gibi kesin bir çizgi yok. Daha çok uygunluk ve niyet devreye giriyor.
#nirhamm 🔴🔴🔴🔴
direk hesaplaşmaya gidilebilir :) yani gelecekteki simulasyon kılıçlar çekilsin
🤣🤣
Cevap
32Cevap
Bence ahlaksızlıktır dakka bir gol bir kudurdu mu bu derimm fkjffk
Sohbet oraya geldiyse neyse ama konuşulmasa daha iyi
Buluşma öncesinde konusu geçtiyse sorun yok ama ilk buluşmada cinsellik konuşulmaması gerekir. İnsanlar önce duygulara önem vermeli, sonrası zaten olacaksa olur.
İlk buluşmada cinsellik konuşmam. bunun da cesaret ile ilgisi yok bence yanlış bir şeydir. ilk buluşmada önce insanlar birbirini tanır. yangından şey kaçırır gibi cinsellik açan kadından soğurum zaten.. önce beni tanısın birlikte sohbet edelim en azından eğlenceli aktiviteler yapalım. cinsellik ileri ki zamanlarda uygundur.
Benim bakış açıma göre aşırı sığ ve itici ben konuşulsun istemiyorum mümkün mertebe… daha nostaljik daha İstanbul beyefendisi nasıl anlatsam daha ciddi flört tanışma evlilik kafası benim istediğim… böyle herkesle basitçe tüketilecek paylaşılacak bir şey değil daha özel birşey…
konu oraya doğal olarak kayıyorsa ve tarafların da gönlü varsa, bu durum geçiştirilmeden yatağa gidilse daha doğru olur.
bu şekilde taraflar birbirini tam olarak tanımış oluyorlar.
fakat taraflar "daha ilk buluşmada verdi ehehehe" tarzında tiplerse, geçiniz.
Şu an günümüzde Artık bunlar çok normal olduğu için konuşulmasında herhangi bir soru yok yani İlk günde Bunlar konuşulduğu zaman iki tarafta birbirini farklı amaçla görmemelidir diye düşünüyorum Zira cinsellik Doğal olan bir şey olduğu için bence konuşulmasına da herhangi bir sorun yok ben bilmem mesela konuşmaktan hiçbir şekilde çekemiyorum Çünkü absürt olan bir şey değil
Ben bunu doğru bulmuyorum. İlk buluşmada tamamen karşımdakini tanımaya yönelik sorular sorarım, zaten daha ilk buluşmada cinsellik konusu açılıyorsa direkt regl flag. Ciddi ilişki istemediğini düşündürür bana.
Yanlıştır. Cesaret ayrı densizlik ayrı şeyler
Çok doğru kızçe))
Konu kendiliğinden açılırsa sıkıntı olmaz, ve bu konunun açılması ne yanlış ne de cesurca bana göre ama sürekli ve hep bu konu konuşuluyorsa ilişkinin çok yol alamayacağı bellidir.
İlk buluşmada cinsellik konuşmak, duruma ve iki kişi arasındaki iletişime bağlı olarak bazıları için cesurca ve açık sözlü bir yaklaşım olabilirken, bazıları için zamansız veya rahatsız edici olabilir...
Amaç o ise neden olmasın ve ilk baştan sınırları belirlemek içinde güzel bir kriter olabilir
Duygusal ilerleme kaydetmek istenilen bir ilişkide?
Cok yanlış bir davranış olur ilk bulusma tanima amaçlıdır
bence kişilere bağlı ama konuşulabilşr anormal bişey değil, zaten kim ne yapıyor biliyoruz.. çekşnmeye gerek yok
Hastalıklar konuşulabilir bence şayet varsa.
Öbür türlü zamana bırakılabilir. İsteklere göre vaziyet alınabilir.
Olmaz bence ilkinde cinsellik konusulursa niyet seks amaçlı wnlami cikar
acele giden ecele gider her şey zamanla ne bu böyle yangından malll kaçırmıyoruz yahu
Hiç fark etmez bence ya ha 3 gün sonra olmuş ha 3 gün önce
Eğer iki tarafta kendinden eminse bence yanlış değil çünkü cinselik pilani birsekilde oluşan bir hareket değil aksine konunun gittiği ve son bulduğu yerdir
Pot kırmaz ve nediyecegini bilirsen sorun yok.
Ama yinede sakıncalı.
İlk buluşma ve için çok erken..
Şüphesiz..
Cinsellik konuşanın amacı o kişiyle yatmaktır zaten
Cesurlukla alakası yok, konuştuğu an tokatı yer ve kalkarım masadan
Yanlış bence. Onun için buluşmuş gibi olur.
Özellikle bu konuya getirmek saçma konu kendiliğinden gelmişse de ortam ısınmıştır demektir.
Saçma olur benc
Yanlış olan her şey hoş. Buradan devam.
Cesurluk ile ilgisi yok rahatsız edici ve yanlış
Taraflar istiyorsa olabilir
Cinsellik adına ima dahi yanlış, bu densizlik.
Zina haram ve günah ilk buluşma gerdek gecesi olmalı
Cesurca bence hoşuma gider
Ne kadar hızlı giderse erkek o kadar çabuk soğur
Doğru değil
Hormonlar tavansa bence konuşulurda yapılırda şahsen ben yaptım sineme wc müktü
Cesurca
Neden?
Yanlış.
Bence yanlış
Yanlıs kadını incitmekten yanlış anlaşılmaktan korkmalısın erkeksen
Gereksiz
Yanlış