İlk buluşmada cinsellik hakkında konuşmak sizce doğru mu yoksa ilişkiyi olumsuz mu etkiler? Bu konuda fikirleriniz neler?
#Queen-M
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
İlk buluşmada cinsellik hakkında konuşmak sizce doğru mu yoksa ilişkiyi olumsuz mu etkiler? Bu konuda fikirleriniz neler?
#Queen-M
Bu tamamen çiftlerin ilişkiden ne beklediği ile alakalı bir durum. Eğer karşı konulamaz bir çekim ve elektrik varsa konuşulabilir. Ama yine de daha sağlam temellere oturan bir ilişki arayışı varsa ilk buluşmada tanışma odaklı olmak daha doğru..
Çiftlerin karakteristik uyumu ve bir ilişkiden ne bekledikleri ile alakalı bir durum. İlişkiye cinselliği evlilik sonrası katmayı planlıyorlarsa bu konuşma asla olmaz. Eğer evlilik gibi bir düşünceleri ya da cinsellikte kuralları yoksa konuşulabilir. Cinsellik bir ihtiyaçtır ve evlilik öncesi de yaşanabilir.
Buluşma kararı alınmışsa zaten bir güven, ilgi, çekim, arzu ve etkileşim oluşmuş demektir. Cinsellik konuşmak da yaşamak da normaldir bana göre.
Cevap
14Cevap
Hayir konuşulmaz ancak uzun süre yazılıp cinsellikte konuşulmuş buluşmaya karar verildi ise olur
Genelde yaparim onlarda hayir demez ikna etmesini bilirim
Daha önceki sohbetlerde bu konuşma geçtiyse Tabiki
Konuşulur bencede
Sorudan bağımsız, the outlander çok iyi dizi.
İki taraf da isterse konuşulur
Hayır hiçbir zaman konuşulmamali.
Sen ne diyorsun buluşmadan bile konuşulur
Konuşulabılır ama eylem olmaz
Hayır. Böyle bişey olduğunda genelde kaçıyorum
@lokumbiskuvi koşarak mı :)
İlk buluşmada konuşulmaz.
Çekim yakalandıysa konuşulur.
Asla
Sevişen bile var
Hayır evlendikten sonra
konuşulur