+1 yılBir ilişkide cinsellik, iki kişi arasındaki samimiyetin ve güvenin bir sonucu olarak ortaya çıkar. İlk buluşmada cinsellik yaşamak konusuna gelince, bu tamamen kişisel tercihlere bağlıdır. Kimi insanlar için ilk buluşmada cinsellik yaşamak doğal bir şey olabilirken, kimileri için bu durum çok hızlı veya absürt olabilir.
Her insanın cinsellikle ilgili farklı sınırları, beklentileri ve tercihleri vardır. Bu nedenle, ilişkinin başlangıcında cinsellik konusunu tartışmak ve partnerinizin beklentilerini anlamak önemlidir. Önemli olan, her iki tarafın da rahat hissettiği, isteklerinin saygıyla karşılandığı ve samimiyetin olduğu bir iletişim ortamı yaratmaktır.
Özetle, her iki tarafın da rahat ettiği, isteklerinin saygıyla karşılandığı ve samimiyetin olduğu bir iletişim ortamı oluşturulduğu sürece, ilk buluşmada cinsellik yaşamak absürt olmaz. Ancak, her iki tarafın da rahat hissetmediği durumlarda bu kararın verilmesi uygun olmayabilir. Bu nedenle iletişim, samimiyet ve karşılıklı saygı ilk buluşmalarda cinsellik konusunda önemlidir. Şahsen erkeğin gözünde hiçbir kadın basit olmak istemez.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence absürt olur yani cinsellik öyle her insanla yapılmaz yapılmamalı. Çünkü mesele sadece bedensel olarak birleşmek değil. Önce duygusal bir çekim olmalı ve birleşme bunun bir sonucu olmalı yoksa zevk alamaz insan. Tabi ilk buluşmada bu olur mu bilemem, pek sanmıyorum aslında
00 Yorumla
+1 yılÖyle hemen olmasın zorlasın beni biraz hemen elde edilirse zevki kalmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılHe yalvarsın sana
- +1 yıl
Daha fantezik olur 😂
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle olmaz. Ben herkesin bildiği erkeklerden değilim 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılŞeytan 😂
Soran+1 yılNe diyon sen şeytan dkfjfj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılOrtam oluşursa, olmaması için bir sebep göremiyorum.
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen yaşamam. çünkü ilk buluşmada konuşacak çok daha önemli değerli şeyler olmalı.. ilk buluşmada cinsellik yaşayan kişilerin amacı baştan bellidir zaten kullanıp bırakmak.
10 Yorumla
+1 yılilk buluşmada yaşanıyorsa bu buluşma eskort ile buluşmadan farksızdır. birbirini tanıma sevme aşık olma ilgi görme ilgi gösterme olmadan direkt becer ayrıl yarın buluş tekrar becer ayrıl yani hayvanlardan bi farkınız olsun
20 Yorumla
+1 yılBen hiç yaşamadım zina yani büyük günah 5 dakikali zevk öteki tarafta bize sorulacak yani ilk olarak ibadet kul hakkı zinaya gelene kadar günahlar çoğalır ama Allaha şükür hiç birini yapmıyorum. Şeytanın şerrinden uzağım Allaha yakınım.
10 Yorumla
+1 yılBen yapmam ilk buluşma nedir ya ben ilk bukusmada kimsenin elini tutmam tercih meselesi.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Hayır değil. Zaman kazanmış olursun vur kaçcı biriyse zaten çabucak gitmiş olur sende yokuna bakarsın. ya da seviyorsanız birbirinizi tanımak için sebep olur
00 YorumlaÇok zor bir ihtimal ama teklif benden gitmez. Önce onu tanımak isterim. Buluşmalar arttıkça hoşlanırsak, birbirimizi arzularsak işte o zaman hayır demem.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılOlduysa ilk ve son görüşmemiz olur ya da FB ye döner ciddi olma ihtimali çok çok zor
12 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılBana göre ilk buluşmada sevişme güzel olur deneyim kazanılır artık şimdi devir böyle cinsellik olmadımı sevgili olunmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu isteğe bağlı bence ilk buluşma ama öncesinde birsürü sohbet muhabbet etmişsek ve buluştuğumuzda da cinsellik istiyorsak olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBence absürt eğer herkesin seni kolay kadın gözle bakmazlarsa !
00 Yorumla
+1 yılZaten ilk buluşmada öyle bir niyeti varsa o ilişki değildir gözümde
00 Yorumla
+1 yılCiddi ilişki adamı değilim zaten teklif etse nite geri çevireyim ki?
00 YorumlaBuna hayır yapmazdım diyen erkek net yalancıdır. Ya da cinsel problemleri vardır.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunun genel bir doğrusu yok. Tamamen iki kişiye, aralarındaki çekime bağlı. Olabilir yani.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaz ancak sanal ortamda bir yıl birseyler yaşandıysa olabilir
00 YorumlaBirbirimizi duvardan duvara vurmayacaksak ilk buluşmanın ne anlamı kaldı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİlk bulusmada cinselik neden olmasın , o buluşmaya kadar illaki birbirlerini tanırlar
00 Yorumla
+1 yılizin verirdim tabi 🤩 hızlı yaşamayı sevenler için hiçte absürt değil.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılBu ruha uyuma ve anı yaşama dürtüsü ile alakalı sanırım.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok güzel hem düzenli seks hayatı olur hem de çok güzel sevgililik :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer bakire değilsen ha biri ha beşi çocuk hoşuna gittiyse ver gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
Yalnız soru onunla ilgili değil genel anlmasi zor değil aslında
Cevap sahibi+1 yılNeyi anlamadım rumeysa
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkek için normal kız için anormal. Hatta basit biri olduğunu düşünürüm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen konuşurken söylüyorum direk, 6 aydır yalnızım ondan ama olsun boş vakit kaybına değmez
00 YorumlaBir keresinde olmuştu çok uzun soluklu ve sağlıklı bir ilişki olmadı fakat yine de güzeldi ilk gün.
00 YorumlaBütün her şey çözülmüş konu oraya kalmışsa tamam
30 Yorumla
+1 yılEvlenmeden olmz o isler
10 Yorumlailk buluşmada samimi olunmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayır olmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Sen yapma
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılOrtam oluşursa oradan kaçarım
00 Yorumla Hayır neden absürt olsun
00 Yorumla
+1 yılErkekden çok kı izin verir mi :))
00 Yorumla
+1 yılAbsürt mü bilmem ama o kadar kolay olmamalı
00 Yorumla
+1 yılÇok defa yaptım
00 YorumlaHayır daha tutkulu sağlam bir ilişki olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOlursa güzel olur amacına uygun olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İki tarafında rızası varsa yani
00 Yorumla
+1 yılkarşılıklı rıza olursa yaşanabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlkin de çok yanlış olur. 👍🏻
00 Yorumla İlk buluşma cinsellikse sonu ayrılık tir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Fb olacaksanız normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. En ateşlisi o olur emin ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhayır vermezdim
bana göre absürt olur20 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada yapanlar var zevk için 😅😂
00 Yorumla
+1 yılOrtam oluştu mu kaçış yok anı yaşa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılFb den öteye gitmez aşk beklemeyin hocam
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kişilerin tercihi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet çok saçma ve iğrenç
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılFb isen olmaz
20 Yorumla Absürt.
10 Yorumla
+1 yılYooooo aksine heyecanlı ve güzel oluyor bence 😏😏
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Absürt olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılTeslim olurum rehin kalırım işkence görürüm 😉
00 Yorumla
+1 yılTabi kide
00 Yorumla