Evet ilk buluşmada cinsellik yaşamak ilişkinin gidişatını olumlu veya olumsuz etkiler mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılERKEK AÇISINDAN BAŞARI, KADINLAR AÇISINDAN KIRMIZI BAYRAKTIR. ŞÖYLE Kİ;
Erkekler açısından , gurur verici bir şey. Çünkü erkeğin ne kadar güçlü ve çekici olduğunun kanıtıdır. Seks yapmaya meyilli kadınlar, güçlü ve çekici erkekle seks yapar sonuçta. Ama kadın için, kırmızı bayraktır. Zira bakire olmayan kadınla evlenirim diyen erkekler, herkesle birlikte olmuş kaşar kadınları seçmezler. Bir kaç uzun ilişkisi olmuş ve uzun ilişki içinde seks olmuşsa; tamam derler. İkisi farklı şeyler.. Birinde kadın, çok sevdiği adamla birlikte oluyor. Diğerinde ise, her önüne gelenle birlikte oluyor. Her önüne gelen erkekle birlikte olan kadının, sadık kalması imkansızdır. Ancak herkesle birlikte olan erkek, seksden bıkıyor ve libidosu yüksek bakire kadına sadık kalabiliyor. Ama kadınlar, karşılaştırma yaptıklarından; tatmin olamıyorlar ve sadık da kalamıyorlar. Erkek ve kadınlar, farklı yaratılmışlardır. Peki akıllı bir erkek, bakire olmayan kadınla, hangi şartlar altında evleniliyor şöyle özet geçeyim;
AKILLI ERKEK , KENDİSİYLE AYNI KAZANMAYAN BAKİRE OLMAYAN KADINLA EVLENMEZ. ZİRA BİR KADIN, KENDİSİYLE AYNI KAZANAN ERKEKLE SEVEREK EVLENİR VE DÜRÜST OLUR.
Ben asgari ücretin iki katını , kazanmadan evlilik düşünmem. Gerekirse, 40 yaşımda evlenirim; sorun yok. Zira Aile giderleri, çok yüksek ve çocuk da sevmiyorum. Cinsellik için ise, evlenilmez. Zira bekarken, kadınları etkileyemiyorsan; iyi kadınla evlenemezsin. Çünkü, tüm kadınlar aynıdır. şu an ise asgari ücretin, bir katını ancak kazanıyorum. Neden benimle aynı kazanan kadın istiyorum peki? Şöyle ki;
Cinsel deneyimi , benden az olan kadınla evlenmem gerekiyor. İlla bakire hayali kurmuyorum ama cinsel deneyimi ne kadar az olursa;karşılaştırma yapması bir o kadar az ve sadık kalma ihtimali de bir o kadar fazla olur. Zira benden deneyimli kadını, tatmin edebilmem mümkün olmaz. Kadın da tatmin olamaz ise, erkeklerden gayet kolay seks partneri bulup aldatabiliyor. Ben de kendimi, 10/5 erkek olarak görüyorum. Bu yüzden kesinlikle, benden fazla cinsel deneyimi olan kadınla evlenmem. Peki bunu nasıl anlarsın? Şöyle ki benimle aynı geliri kazanan kadın, doğruyu söyler ki kariyeri olan kadın illa benle evlenmek istemez. Çünkü benden çıkarı olmayacağından, severek evlenir. Seven kadın ise, yalan söylemez ve kandırmaz.
Yine de evlenmeden, muhakkak seks yapmak isterim. Tatmin oluyorsa, böyle bir kadın doğruyu da söyler. Ancak böyle bir kadın, bakireyim derse de inanırım. Zira çıkarı olmadığından, yalan söylemez. Tabi benden, küçük de olmalı. Aramızda, beş yaş fark yoksa; evde kalma korkusundan yalan da söyleyebilir.
Bu yüzden kariyer, evlilik düşünüyorsam ; ilk incelediğim unsurdur
Şöyle ki; Kadınlar, Hipegramik varlıklardır. Hipegrami, kendinden üstün erkekle evlenmek demektir. Bu durumda kadının kariyeri benle ne kadar denkse, bir o kadar dürüst olur ve bir o kadar erkeğinigerçek anlamda seviyor demektir.
Vasıfsız kadınlar ise, hep kandırmaya çalışır. Çünkü kadınlar hep, kendinden üstün erkekle evlenmek ister ve bu yüzden de işkembeyi sağlam sallar; Bakireyim, kimseyle olmadım vs vs... Çünkü erkeği kaybetmesi, kadına kaybettirir. Çünkü bir daha karşısına , maddi durumu ve karakteri iyi bir erkek çıkar mı? Kesin değil..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılTabiki de değil. Evlenmeden cinsellik toplum kurallarına da aykırı. Evlendikten sonra istediğin kadar yaşarsın. Evlilik dışı cinsellikler, cinsel birliktelikler her ne kadar normalleştirilse de sağlık açısından da ciddi riskler barındırıyor. İstenmeyen gebeliklere dahi yol açabiliyor. O yüzden en doğru hareket evliliğe kadar sabretmek
00 Yorumla
Bu tamamen karşılıklı istek ve güvene bağlı bir şey her ne kadar mantıklı gelmese de bazı çekimler vardır ilk buluşmada bile sanki 10 yıldır beraber gibi hissedersin
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkek ciddi düşünmez diyenler mağarada yaşıyor galiba sdfg. Ben eşimle ilk buluşmada seviştim, 3 senedir birlikteyiz fark ettiysen de eşim diyorum evliyiz. Enerjiler tuttuktan sonra ilk buluşma son buluşma diye bir şey yoktur erkeğin zaten tek amacı seks ise 1 sene kızın peşinden koşup yattıktan sonra terk eden erkekte var, bakire kadınla evlenip önüne gelen kadınla aldatan erkeklerle dolu etraf. Gönül bağı ve uyum önemli gerisi hikâye.
70 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılEğer uzak mesafeden defalarca o seksin yolu yapıldıysa evet kxjdkd ama daha yeni tanıyorsan hayır
01 Yorumla- +1 yıl
Yaptinmi daha önce
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHAyır doğru değildir..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik seks ilişkisidir zaten ilk başta ortada sonda olması farketmiyor zaten seks ilişkisi yaşıyorsun seviyorum ölüyorum bitiyorum eriyorum biz çok ciddiyiz evlenecez işte ailelerimizle tanıştık ettik ilişkimiz uzun sağlam vs vs saçmalıkları geçeceksin o zaman evlen öyle yap yok olur mu önce test olacak eğer testten geçersen o zaman evlilik olur ee bu seviyorum aşığım ölüyorum bitiyorum bağlandım ettim cart curt zırvalıkları ne oldu peki başka erkeklere kızlara kaldı o lafların devamı piyango biletinden çıkana kadar denemeye devam artık
10 Yorumla Ciddi bir ilişki için ilk buluşmada cinsellik doğru değil (bence) ama ilişkinin amacı cinsellikse sorun değil. Burada karar çiftlerin kararını vermesinde bence.
30 YorumlaÇok yanlış o ne öyle eskort-müşteri ilişkisi gibi.
42 Yorumla
+1 yılAsla amaç cinsellik değilse asla yasanmamali ayrıca haram zaten. Disiliginizi kulalndirmayin kendinize helalinize saklayin
20 Yorumla
+1 yılBu durum dogru yanlış olarak bakilacak bi durum degil bence. O anki enerjinize ve uyumunuza bagli. Istiyorsaniz yaparsiniz istemiyorsaniz yapmazsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO dediğin ilk buluşmada cinsellik değil ilk buluşmada ZİNA. Başımıza ne geliyorsa bu zinniyetler yüzünden geliyor. Allah sizi de akıllarınızı da ıslah etsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğru değil bence. Ben güvenemiyorum. Hatta üzerinden yıllar geçer anca güven oluşur. Belki sen hemen güvenen birisisindir veya güvene bakmadan ilişki isteyen birisisindir
30 Yorumlaİlk buluşmada cinsellik yaşayan kadın a. biti kadar degersizdir gözümde.
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada kabul etme bence, kendini çok ucuz gösterir bu durum.
20 Yorumla
+1 yılBen sevgili olayına sıcak bakmıyorum, bunu karşı tarafada söylerim amaç cinsellik olunca ilk buluşmada genelde yaşarım memnun kalırsam dost olurum
00 Yorumla28. buluşmada herkesle sevişirsin, asıl mesele ilk buluşmada sevişecek kadar etkileyebiliyor olmasıdır
01 Yorumla
+1 yılTotomla güldüğüm bir olay ya 😂 sokakta bile elleri malum yerde geziyor olmaları muhtemel 🤦🏻♀️ cenabet tayfa onlar ya
00 YorumlaSadece ilk buluşma değil sevgiliyken cinsellik yaşamak yanlış bence
10 Yorumla
+1 yılZaten o FB ilişkisi olur. İlk buluşmada cinsellik olursa hep cinsellik için bşr araya gelirsiniz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Daha önce konuşup hazırlıklı gelinmisse olabilir.
10 Yorumla
+1 yılErkege bagli dicem de en akli basinda olan bile degisiyor en guzeli hic yasamamak ya da oyuncak inan
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz tanıştık o gün sevgili olduk 3 gün sonra buluştuk ve seviştik şu anda 7 ay oldu aramızda ufak tefek atismalar illaki oluyor ama iyi bir ilişkimiz var
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Salih03tr gibi
Gizli Üye(18-24)+1 yılKizim slk misiniz ya ilk buluşmada yaşarsan ztn seni kullanir ayrica bu kadar ucuz Musunuz mk kendinize bi saygınızzz olsunn
20 Yorumla
+1 yılBiz yaşadık ama öncesinde çok sanal seks sextinğ yaptık
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılUzatmanın bir anlamı yok ki Ben her buluşum kadınla ilk gün ilişkiye Zaten amaç bu
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada cinsellik olduğunda ileride aldatma girer işin icine
00 Yorumla
+1 yılHerkes kendi eğrisini doğrulttu da milletinkine mi göz diktir, boş ver sen zevkine bak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim icin etkilemez beni etkileyen şey karakter ve kafa uyumu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu erkek istese bile bana ilk buluşmada bunu söyleyen bir kadın itici gelir. Direkt soğurdum. Bunu söyleyen bir kadın veya erkek, seks için o kişiyle birliktedir sadece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yetişkin insansınız yanlış ya da doğru kişiyi bilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılİlişki olmaz ki cinsellik yaşadıktan sonra bir daha o kişiyle görüşmezsin
00 YorumlaIcinden geleni yapmak en iyisi olacak oluyor önüne geçemezsin 😉
011 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma da cinsellik olmuyorsa neden buluşuyoruz
00 Yorumla
+1 yılBence olumsuz etkiler kafasında kötğ bi izlenim oluşabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 790 cevap paylaştı.
+1 yılZaten o olsa olsa FB ilikisi onun dışında normal bir ilşki asla olamaz..
00 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada yanaktan öpmek bile sıkıntılı diyoruz bizim kızlarda diyor evine gideyim mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Bence doğru değil biraz gozlemlemeli , tanımalı ve duygu oluşmali
00 YorumlaGec kalma amannn. hemen atlayin ustune sonra yok hamilemiyim, yok oneriniz nedir vs
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılBeklenilen istenilen duruma gore yaşanir ya da yaşanmaz.
00 Yorumla ne kadar samimi olduğunuza bağlı. ama bana kalırsa doğru değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDuruma göre, kişisel bir şey bu. Uygun görüyorsan uygundur.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılAmaç seks ise 2222. buluşmadan sonra da ayrılma olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBurdan bi kız ile seviştik iyiydi hâlâ aklımda
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlumsuz etkiler tabiki el ele bile tutuşulmamalı ilk buluşmada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlacak iş var olmayacak şey var. İlk buluşma cinsellik yaşamakta neyin nesi?
00 Yorumla
+1 yılilişki cinsellik üzerine kurulu bir ilişki olacak belliki vermek istemediğin zaman aranız bozulacak yani
00 Yorumla
+1 yılDoğru değil tabi cinsellik için mi bulusuldu yoksa tanışmak içinmi bence yanlış her şey vaktinde güzel.
00 Yorumla
+1 yılİlk bulusmada kimse cinsellik yaşamaz sıradan biriyse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru değil ama yaşanıyor işte
10 Yorumla Ben yaşadım gayet memnunum
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddi mi yoksa fb ilişkisi mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlumsuz etkiler :/ erkek ciddi iliski düsünmez
45 Yorumla- +1 yıl
Peki bu hatayı sen yaptın mı?
Cevap sahibi+1 yılHayır? neden sordun?
- +1 yıl
O zaman nerden duydun bunu?
Cevap sahibi+1 yılDuydum degil siz erkolar böylesiniz
- +1 yıl
Peki
İhtiyaca Göre Değişir :))
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen yasasam cok baglanirdim
00 Yorumla
+1 yılCinsellik tamamen etkiler bas son fartk etmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılbuluşmadan önceki konuşmalara göre olabiliyo
00 Yorumla
+1 yılBu aradaki iletişim ve arzuya bağlı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılBazen sondan başlamak gerek bizim öyle oldu
00 Yorumla ona göre mi hareket edeceksin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek için gayet olumlu Kadın için gayet olumsuz
01 Yorumlaetkilemez bence iki tarafta istiyorsa
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf istiyorsunuz sorun yok
00 Yorumla
+1 yılBana göre doğru değil.
00 Yorumla- Devamını Gör (45)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem