Cinsel Yaşam İlk buluşmada cinsellik yaşamak doğru mu? (Sayfa 2) Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 İlk buluşmada cinsellik yaşamak doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İmkansız demem daha doğru olur. 0 0 Yorumla
Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Etkiler tabi ilk buluşmadan yapmak ne 0 0 Yorumla
İstavritliAşure Takip Et Yoda Yaş: 48 , eic 99% +1 yıl İlk buluşmada cinsellik yaşayanlar es'kortlardır 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. imkan varsa yaşanmalı bence 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. buluşmanın amacı o ise doğru. 0 0 Yorumla
DForVendetta Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 785 cevap paylaştı. nasıl hissedersen öyle yap 0 0 Yorumla
Dlooy Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Yaşadığım oldu 2 1 Yorumla Spiker2721 +1 yıl Birdaha yaşamak istermisin çok daha iyisini ama Yorumla
thescorpion Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. nerde öyle verişken kız 0 1 Yorumla cutygirls +1 yıl Peki o kadını denemek için yatma teklifi yapar mısın 4. bulusmada mesela? Kadın senle sevisirse ama vermezse ne düşünürsün onun hakkinda Yorumla
Sevgiyeacızbe Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Önce tanı birkaç buluşma sonra olur 1 1 Yorumla Spiker2721 +1 yıl Mesajlaşarak tanışmıştır belki Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. ben yaşamıştım sorun olmadı 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Duruma göre 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. hayır 0 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ehhh 0 0 Yorumla
ThisisBad Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Olumsuz etkiler 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. olumsuz etkiler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Öyle ucuz insanla işim olmaz
Hayır tabi ki
Biz yaşadık. galiba 4 kişi öyle oldu
Olabilir neden olmasin
İmkansız demem daha doğru olur.
Etkiler tabi ilk buluşmadan yapmak ne
İlk buluşmada cinsellik yaşayanlar es'kortlardır
Olumsuz etkilenir Tabiki de
Kişiye gore degısir. Neden olmasn
Yani ten uyumuna önemli
imkan varsa yaşanmalı bence
Değil ve etkiler bence
İfşan çıkarsa? Yaşama
Bence olumsuz etkiler
Verdin mı hemen
yanlış muhtemelen 2nci buluşmada olmaz
buluşmanın amacı o ise doğru.
nasıl hissedersen öyle yap
Yaşadığım oldu
Birdaha yaşamak istermisin çok daha iyisini ama
nerde öyle verişken kız
Peki o kadını denemek için yatma teklifi yapar mısın 4. bulusmada mesela? Kadın senle sevisirse ama vermezse ne düşünürsün onun hakkinda
S*kildiğinle kalırsın
Az kendinize gelin
Önce tanı birkaç buluşma sonra olur
Mesajlaşarak tanışmıştır belki
Asla
Hayır yanlış
Doğru değil.
Yanlis
ben yaşamıştım sorun olmadı
Yaşanır
Olumsuz
Sana kalmış? Sence?