libidosu yüksek biriyim. uzun zamandır hoşlandığım biri vardı ve çok yeni konuşmaya başladık
O da isteğini belli ediyorsa girilir.
İlk günden yanlış anlar.
Biraz zaman geçmeli.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
libidosu yüksek biriyim. uzun zamandır hoşlandığım biri vardı ve çok yeni konuşmaya başladık
Ben mantıklı bakmıyorum sevgili olunca veya nişanlaninca yapılması münasip şeyler değil konuşulması doğru değildir helalin olur evlenirsin mis gibi yaparsın yaşarsın hem için rahat olur hem evliliğin öbür türlü konuları açar yapmak ister bozar birakir falan
Evlenince anlaşamadın ne olacak?
Bu işler karşılıklıdır karşındaki istiyorsa ilk günden olur istemiyorsa o istediği zaman olur.
Bu konularda baskı yapmak karşı tarafı soğutur
Cevap
48Cevap
İlk günde böyle konuşulmak çok farklı noktlara getirir olayı.
Libidon yuksek o da istiyorsa konusulur tabii ama ilk gunden bunlari konusmak gereksiz bence
Bence direkt bulacağınız yerin tuvaletinde kistir siiii k gitsin
Konuşulmamalı. Her şey vaktinde zamanında güzeldir. Kalkıp ilk günden cinsellik konularına girilmemeli. Yanlış bir izlenim bırakabilirsiniz.
Cinsel ilişki icn beraberseniz ayıp kaçmaz ama normal bı ilişki için beraberseniz bayag kaçar bnc.
Sana yollu demezse bende baska virsey bilmiyorum acik fikirli genis bir insansa normal karsilar
Başıma geldi bu durum , hanımefendi ilk buluşmamızda laf arasında makina çalışıyormu sağlıklımısın dedi.
Konuşulmamalı. Her şey vaktinde zamanında güzeldir. Kalkıp ilk günden cinsellik konularına girilmemeli. Yanlış bir izlenim bırakabilirsiniz..
Daha İlk günden bu kadar hızlı gidilmemeli bana göre. Bir kere normal sohbet bile edemeyecekseniz fb olmaktan bir farkınız kalmaz.
ayıp kaçmasından ziyade başladığı gibi devam eder ve ilişkinin odak noktası cinselliğiniz olur ve niyetin cinsellik gibi anlar erkek bunu direkt
İlk gün fazla abartı gibi. Bu konuların ilk üç ay konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum ve iki tarafın da hazır olması lazım
Hayır kaçmaz niye kaçsın. Ah keşke benim de böyle flörtüm olsa..
Bu kadar erken olan hersye bitmeye mahkum ne acalen var sanki
Basit ucuz görülürsün. Ciddi niyetin varsa yapma öyle şeyler istediğini alır kaçar.
İlk günden bu böyleyse işimiz var der adam ya da hergün bam bam bam
Bu seni erkeğin gözünde basit bir kız yapacak dikkatli ol
acelen nedir hele bir tanı güvenilir bir insan mı anla
Nasıl bir açlık yokluksa bu gocunan gocunsun kişinin sapık olduğunun kanıtıdır bu.
karşılıklı bir uyum varsa konuşursun bu çok büyük bir şey değil
bence tamamen yanlış anlayacaktır.
ya o konuyu açacaktır ya da sen ileride işlersin.
hemen konu açma bence.
Sonra erkeker neden bize deger vermiyor diye ağlıyorsunuz. Önünüze gelene sebil gibi dagirsaniz ancak o kadar değeriniz olur...
Mümkün. Tabi artık önüne gelene atlayan erkeklere de aynı gözle bakılıyor.
@rekreasyonistt erkek önüne gelene hep atliyordu (savunmuyorum bu hareketi) kadin kontrol ediyor ve seviyeyi o belirliyordu. Erkekler hala değişmedi önünü gelene atlıyor değişen kadınlar önüne gelen sebil gibi dağıtmaya başladılar.
Erkekler yapıyorsa kadınlar da yapabilir. Hepsi insan hepsinin iradesi var tercih onların. Ve tabiiki ben de doğru olduğunu savunmuyorum, ayrıca biliyorum ki bunu yapan erkekler de yapan kadınlarla aynı gözle görülüyor artık. Eşitlik iki yönlüdür malum.
@rekreasyonistt işine gelince eşit ol işine gelince pozitif ayrim de... 'Erkekler yapıyorsa kadınlar da yapabilir. Hepsi insan hepsinin iradesi var tercih onların' diyebilen birine edecek bir kelimem bile yok. Yoluna git...
Isteklilikle ilgisi yok ya gereksiz bir şey ilk günden
Kaçar..👎biraz zaman geçmeli. Kesin ve son kararım.
Daha ilk günden sakıncalı, bir hafta içinde seks yapmak ister, boş ver evlenmeden yapma
cinsel konularda kastın ne mesela, kaç cm olduğunu falan mı soracaksınız
O da istiyorsa girilir bence yoksa etkilenmediğini düşünür
Kendisi de o tarz yaklaşım gösterirse olmaz benim düsüncem
Merhaba sonrası başlanabilir
Tek gecelik ilişki gibi olur bir farkı kalmaz.
Hemen zıplama ama birazda ucundan belli et
SonustA olcak niye kendini kassasin gevsegitsin
Girilir bişi olmaz
İlk günden kötü izlenim yaratır
Ayıp ilk gün alla alla ne yandımı diyecek
Nabza göre şerbet vermek lazım
Girmelisin hic bekletme hem erkegin de heyecanlanir bu sayede. Burcun ne akrep mi
Cinsellik ihtiyaç olursa durma !!
Yoo kardeş hızlıca alevlenir işte ne güzel
Bunu yaparsan seninle ciddi düşünmez. Net.
biz sevmeye kiyamazken siz..
Seni basit biri olarak tanır ilk günden girme
O ilişki ciddi olmayacaksa ileride ayıp kaçmaz
Oda senin gibiyse neden olmasın
Ayıbı geçtim bu ileri seviye abazalıktır.
Basitlik
bunu sen mı ıstıyorsun?
eğer ciddi düşünüyorsan açma
Dal bodoslama boş ver.
o ilişki sadece f*ck oılur
Paşa keyfim öyle istiyor
Bence biraz zaman geçmeli
Kaçmaz normal
biraz zaman geçmeli
Kaçmaz
Usul adap diye bir şey var
girilmez