İlk buluşmada cinsellik yaşanması ilişkiden soğutur mu?

Merhaba. Biriyle tanıştık. Bir kaç kez denk geldik ve sohbet ettik mesajlaşıyordukta. Date için tarih belirleyememiştik birbirimizi yüz yüze baş başa tanımak için. Yeni bir eve taşınmıştı. Yeni ev hediyesini almıştım bile. Çocuk dün kafesine çağırdı otururuz dedi. Date olarak saymayalım haftaiçi seni yemeğe çıkarayım dedi. 3-4 saat oturduk. Evine geçtik evi göstereyim hediyeyi bırakalım dedi. Evinde öpüştük. Sonra ilerlemek istedik ama seni tanımak istiyorum çok aramızdaki şey bozulsun istemiyorum o yüzden durmak çok zor dedi. Birlikte olduk ama duramadık. Gece onda kaldım. Çok ilgiliydi sigarama kadar yakıp ilgileniyordu öpüp sarılıyor sabahta aynı şekilde.
iş yerinin yanında olmasına rağmen evi bina kapısında da alnımdan öptü Eve varınca haber ver dedi. Çok yakışıklı genç biri dikkat çekmek istemez kapıda öpmezdi diye düşündüm. Ama acaba soğur mu?
Bana beni çok beğendiğini en beğendiğim özelliğimin hanımefendi duruşum olduğunu söylemişti. Giyim tarzım da öyle hep kibar konuşur elbise giyerim. Benden uzaklaşsın istemiyorum

Güncellemeler
9 ay
Güncel
Güncellemeler
9 ay
Güncelll
İlk buluşmada cinsellik yaşanması ilişkiden soğutur mu?
Cevapla