İlişkinin başında cinsellik konuşmak doğru mu?

Ya bilmiyorum benim davrnaışlarımda mı sorum var? Yoksa devir berbat bir devir mi?

Görüştüğüm bir kişi vardı. Aynı yaştayız 26. O çalışıyor belli bir düzeni var. Bende yüksek lisans yapıyorum. Doktora vs düşünüyorum. Benim amacım düzgün bir ilişki yürütmek ciddiyete vardırmak. Bu kişi de ilk başta ben nisana nişan istiyorum, nasıl bir düğün istersin gibi sorular sormaya başladı. Neyse bende cevapladım ama erken böyle şeyler için. İşin boyutu bir süre sonra değişti, libidon yüksek mi? Evlilikte cinsellikte seni ne mutlu eder gibi sorular. Yahu daha tanışalı 2 hafta oldu. Sevgili değiliz, buluşmadık bile. Bismillah. Bana görüştüğümüzde seni öpeceğim dudaktan boyundan izin var mı? Gibi söylemler ondan öncede yaşadığım şehire tayini çıkmıştı taşınmak için yardım istedi. Bende tamam bakarız dedim. Geldiğinde kucağıma alacağım, öpeceğim, koklayacağım hazır ol gibi söylemlere girdi. Bende deidm ki daha yeni tanıştık bu tür şeyler çok samimiyetsiz ve aptalca geldi bana. Bunlar zamanla olur dedim. Karşıdakinin bunlar hoşuna gitmedi. Ben hayatıma alacağım kişiyle bu tür şeyler istiyorum dedi ve iletişimi kendi kesti.

Bu ne acele? Senin amacın yakınlık yaşamak yoksa neden böyle gidesin?

İlişkinin başında cinsellik konuşmak doğru mu?