- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
10 ayTabii ki düşünürüm. Bunun 50 yaşında olmamla da ilgisi yok. 20'li yaşlarda da böyle düşünüyordum. Bir erkeğin, evleneceği kadından, geçmişte seks yapmış olmamasını beklemesi bence büyük hadsizlik. Sevgilisi olmayan bekar bir erkeğin, gelecekte tanışacağı, bugün için tanımadığı belirsiz bir kadının bedeni üzerinde sahiplik iddia etmeye hakkı olduğunu düşünmüyorum. Kendisi bakir olsa da, olmasa da. Erkeklerin kadın cinsinden bu beklentisi, kadınları kontrol altında tutmak için kullanılan bir tasma. Kendi adıma söyleyeyim, bakire olup cinsel ilişki deneyimi olmayan, sevişmeyi bilmeyen bir kadınla evlenip evlilikteki cinsel hayatın kalitesini riske atmam.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yani meselasi yok aslında. Olmayan bir durum üzerinden fikir yürütmek zor. Somut bir şey olduğunda ona göre düşünür değerlendiririm. Bekaret önemli mi? Evet önemli ama bir o kadar da önemsiz. Yani bir kadın bir erkeği sevmiş güvenmiş birlikte olmuş olabilir bunu anlarım kabullenirim. Ama istisnasız her sevgilim dediği ile yatmış biri hatta daha ileri gidip normal flörtü ile bile yatmış birini kabullenmek zor. Ve daha önemlisi şu. Geçmişinde ilişki yaşadığı kişi/kişiler geçmişte kalmış mı? O ilişkiler benim karşıma çıkar mı çıkmaz mı? Yani çok değişken durumlarda çok değişken fikirler olabilir.
00 Yorumla
10 ayGenelde düşünmezler. Hadi düşündüler diyelim kavga filan olunca yüzüne vururlar hemen. Evlilikte de sürekli alttan almak zorunda kalırsın. O yüzden evlenene kadar bakire kalıyoruz kızlar.
25 Yorumla- 10 ay
Aslında bir çok kızlar bu cevabı kulaklarına küpe yapması lazım
- 10 ay
@MastrClass İstemeyen yapmasın. Güçlü zeki bir adamın karısı olmak isteyen ona göre davranmak zorunda. Yoksa ancak saf sünepe adamlarla evlenirler.
- 10 ay
@NoluyooFuat vallah katılıyorum gerçek den çok haklısın yani benim dediklerimi sevgiler istiyor diğe yapan dan basettim... Yapmadan önce bu dediklerini düşünseler akları başlarına gelir sonra kandirildi yok beni böyle yaptıktan sonra terk etti vs önün geçilmiş olur
- 10 ay
@MastrClass erkekler o konuda benciller biraz. Veren olduktan sonra kızın geleceğini düşünmezler. O yüzden kızların akıllı olması lazım. Zaten kızları bu konuda aileleri uyarıyordur küçüklükten beri. Ama bazıları umursamıyor işte. Üstelik erkeklerin aslında öyle bakire kız bozmak gibi dertleri de pek yok bence. Ancak zengin zibidiler ya da tas kafalılarda var bu sıkıntı.
- 10 ay
@NoluyooFuat Aynen öyle işte kendilerini düşünüyor.. bence de bencillik yani kızın geleceğini düşünmek gerekir sonuçta laf söz olur ben de hiç bir kız ile yapmadım.. bakirim evleneceğim kadında bakire olduğunda ilkimiz.. olurdu tamah de etmedim yani ama bazılar işte kendi uğruna yapıyorlar orada burada çok da marifetmiş gibi anlatırlar dediğin gibi bazıları bilinçli bazıları değil kafalarını çalıştırmali yani kendilerine saklamakları
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Benim yaşlar önemsemez
Daha küçükler takar, bunaltır
Tahminimce çok azı duyarlı olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 ayDuruma göre değişir. Düşünmemem için bir sebep yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
10 aybenden öncesi beni bağlamaz lakin gruba felan girmemiş olmasını isteirm
00 Yorumla ya bu soru düzenli hergün on kez geliyor yorumlardan okuyabilirsin aslında biz bıktık valla.
00 Yorumla
10 ayBen açıkçası karşımdakine aci vermek istemem o yuzden belki düşünebilirim balık burcuyum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayKendim bakırım ve kendim gibi birini istiyorum. Dini açıdan onemsedigim icin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayOnlarca kişi s.. kmediyse, cümle alem bakire olmadığını bilmiyorsa düşünülür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayHayır ben bakirim sıfır parası verip niye ikinci el ürün alıyım ki kerizmiyim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Elbette her şey bekaret mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 364 cevap paylaştı. Dusunmem. Kime aitse onunla evlensin.
00 Yorumla
10 ayeskortluk yapmadıysa geçmişinde evet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayAslında bunu kadın söylemezse anlayamazlar konu burada kapanıyor
00 Yorumla
10 ayEvlilik düşünmem ilk ben bozucam
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 426 cevap paylaştı.
10 ayEvlenirim nolcak sevdiysek birbirimizi
00 Yorumla
10 ayDüşünürüm neden düşünmeyeyim insan değil mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayNiye evleniyim bir sebep söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTabiki düşünülür hemde güzel olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bekaret evlilik için bir kıstas değil benim için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayÖyle oldu zaten
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
10 ayDüşünmem
00 Yorumla
10 ayİhayır düşünmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
10 ayEvet l
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayevlendim
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayEvet düşünürüm geçmiş geçmişte kalmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayEvet düşünürüm
00 YorumlaSeks yaparım sadece
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği