Kizla adet doneminde yattiniz ama ilk defa sizle oldugunu soyluyor kac senedir de tanisiyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılşimdi başlıkla içerik aynı soruyu sormuyor aslında bir kızın bakire olmaması sorun değil ben de bir koç kişiyle birlikte oldum ama bunlar sevgilim ya da flörtüm du aynı şekilde o da bazı birlikteklikler yaşamış olabilir ben tanımadan önce bunlara mudahale etme şansım yok fakat. bakire olmayıp bunu gizleyip ya da söylemek istemeyip adet döneminde birlikte olup beni kandıracak kadar bir senaryo kurguluyorsa bence art niyetlidir ve o zaman işler değişir ,
02 Yorumla
Soran+1 yılPişman olduğum şey ise şu : yanindayken her şeyi midene gömerken iyidi , her şeyi ben ödedim demiştim, o da bana ben o zamanlar çalışmıyordum bile demişti ama benimle bulustuktan sonra yattıktan sonra bana bunları deyince ben de böyle demek zorunda kaldım sence kim haklı
- +1 yıl
Bu saatten sonra kimin haklı olduğunun pek önemi yok aslında sen sinirle söylemişsin canını acıtmak istemişsin onun yaptığı şey karşısında çok bir sorun değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
34Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşim beni 17 yaşinda kendine aşık edip 25 yasimda evlendim. Neden bu kadar uzun sure bana dayandim dedigimde. Ben bakireyim bakire kadinla evlenmek istedim demisti. Onun icin onemliydi ama gecmise takilmayan erkeklerde cok oluyor. Kiz arkadaslarimin neredeyse hepsi bakire degildi evlendiklerinde. Bence durust olmak onemli
00 Yorumla
+1 yılRegl döneminde ilişkiye girildiği zaman erkek o kadının regl kanı olduğunu anlar ki anlayacağını sanmam
11 Yorumla
Soran+1 yılPişman olduğum şey ise şu : yanindayken her şeyi midene gömerken iyidi , her şeyi ben ödedim demiştim, o da bana ben o zamanlar çalışmıyordum bile demişti ama benimle bulustuktan sonra yattıktan sonra bana bunları deyince ben de böyle demek zorunda kaldım sence kim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılSol parmağı olmayan biriyle evlenirmiydin sorusundan farkı ne?
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka erkekler de bakire degil o zaman bazilari ve ben bakireydim , ortada bir yalan yok
- +1 yıl
Saçmalık
Soran+1 yılPişman olduğum şey ise şu : yanindayken her şeyi midene gömerken iyidi , her şeyi ben ödedim demiştim, o da bana ben o zamanlar çalışmıyordum bile demişti ama benimle bulustuktan sonra yattıktan sonra bana bunları deyince ben de böyle demek zorunda kaldım sence kim
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılortada bi kandırmaca yalan söyleme durumu varsa benim için biter. başta dürüst olsa sıkıntı olmaz, ben zaten geçmişe takılan birisi değilim.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir soru bu ya
burada yalanla yapılan yuva yalanla yıkılır açık ve net yani012 Yorumla
Soran+1 yılNe yalani ya bakireydim vr regl iken yasadjk
- +1 yıl
Ama işte sorduğun soru bakireydim değil bak bakire olmayan diye sormuşsun ona göre cvp verdim bende
Soran+1 yılBakireydim ve regl iken yaptik ve dogal olarak bakireligim gitti , o da rrtesi gun istemiyorum dedi bana halbuki ortada bir yalan yoktu
- +1 yıl
Bunu ona açıklamak biraz zor olabilir sizin regl iken ilişkiye girmeniz hata zaten
Soran+1 yılKendi bilir bundan yillar once de zaten arkadasjma senden hoslaniyorum diyen biriydi kendi bilir , yalan atmadigimi zaten , zar zor girmeye calistigindan anlar eger akli eriyorsa
- +1 yıl
Ya öyle zaten de işte her insan bir değil bir düşünmüyor
Soran+1 yılBin pismanim inandim guvendim bin pisman oldum hatta bana yattiktan sonra seninle hic olmadik sen kimsin dedi
- +1 yıl
Hadi ya
Böyle karaktersiz serefsiz insanlardan herşeyi bekleyeceksin ama sende de suç var işte
Soran+1 yılBenim sucum gereksix deger vermek
- +1 yıl
Aynen öyle aslında kendin gibi görmüşsün onu da neyse bakalım yapacak bişey yok artık
- +1 yıl
Haklısın aslında
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Adet dönemi de olsa bakire değilse anlaşılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Regl zamanı ilişki her iki cins için de sıkıntılıdır... Ama bakire biri bunu kabul ettirmek amaciyla yapıyorsa yalancıdır o ilişki yürümez yurumemelidir... Doğru olan durumu anlatmak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız eskiyi bırakıp 0 dan benle hayata başlicaksa evet evlenirdim ama geçmişi bırakmıyorsa libidosu yüksek abaza ise skr giderim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl3 gün daha bekleyememişmi mk.. çamurlu tarlaya dalmış.
03 Yorumla
Soran+1 yılZaten pismanjm
Cevap sahibi+1 yılyapma bir daha işte. orallaşın🤷♂️
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılilk defa benimle oluyorsa nasıl bakire olmuyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeler yaşadığına bağlı doğru düzgün anlatması gerek pişmansa ve saklayış yoksa evet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYalan söylemiş ki zaten nasıl anlicaksin ancak çok kişiyle yapmış olması lazım
00 Yorumla
+1 yılöyle bir takıntım yok benden önce ne yaşandı ise orada kalır benden sonrası önemli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yıluzun zamandır seks yapmadıysa zaten baya daralmış olur tecrübe sahibi olan bilir ama az tecrübeli zor bilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBakire olmayan bı kızla evlenirim ama bana yalan söylemeden açıkça söylemesi gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYeterki dürüst olsun yinede isterdim ve eminimki bende yaşadığın cinsellikten sonra gerçekten şimdi seks yaptım evet şimdi bozuldum der kadınlığını hissettiririm sana
00 Yorumla
+1 yılNe iğrenç bir şey 🤮🤮🤮
03 Yorumla
Soran+1 yılIgrenc olan ne bakoreydm
- +1 yıl
Herkese kopyala yapıştır yapmışsın bu kadar üşengeçsin cevap veremiyecem
+1 yılNitelikli dolandırıcılık bu yani
09 Yorumla
Soran+1 yılYqlan degil bqkireydim
- +1 yıl
😒😒
- +1 yıl
Ne yaptığını bilmeyenle takılınca böyle oluyor yediğin kaba tükürmektir
Soran+1 yılKim me yaptığını bilmiyor ben mi o mu ve sence ben mi hatalıyım
- +1 yıl
Hatayı hatayla karşılık vermişsin
Soran+1 yılEvet bunu dememin sebebi aylarca özleyip diyip ben yanına gidince bana karaktersiz demesi ve eski sevgilisi buna dönünce beni satmasiydi yani bazen diyorum böyle sözler soylemeseydim belki de ilişkimiz devam ederdi ama ben bu sözleri söylemeden önce o bir şey hissetmiyorum demişti ve sadece bir gün önce aynı yatakta yapmamıza rağmen, bazen yediremiyorum
- +1 yıl
Ne garip karışık hikayeymiş
Soran+1 yılMesaj atıp olayı anlatayım mı sana ismim ceren
+1 yıldeneyim daha on plana cıkıyor artık
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet evlenirdim
Geçmişim kirli zaten00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evlenirim. sıkıntı olmaz...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılkandırdığı için evlenmem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılNEDEN olmasın hiç sorun etmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişiniz gücünüz insan kandırmak
04 Yorumla
Soran+1 yılNe kqndirmasi ya bakireydim diyorum iste o da Allah bilir senin gibi dusunuyor
Cevap sahibi+1 yıladet döneminde yatılmaz sallama yani
Soran+1 yılYemin ederim bakireydim
Soran+1 yılZaten dogru duzgun yapamadjm ve bin pisman oldum cunku bozuldu nefret ediyorum bazen
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye böyle bir şey yaptın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Gelip açık açık dürüstçe söylerse evlenirim
00 Yorumla
+1 yılÇok zor
00 YorumlaNeden olmasin ki
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam belki
00 Yorumla
+1 yılGünah
00 Yorumla
+1 yılEvet neden evlenilmesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenilmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKandirdin mi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim
01 Yorumla- +1 yıl
Kandırmaca kolay oluyor birinden bir kere duydum kimsenin aklına gelmez
Evet nedenki