Bakireydim ta ki internetten tanıştığım çocukla görusunceye kadar, kendisi uzak bir şehirden beni görmeye gelmişti otelde buluştuk her şey çok güzeldi gercekten sevildiğimi hissettirdi sonra aramızda bir şeyler gecti ve bekaretimi kaybettim, kendi şehrine dönünce de bir daha ne aradı ne sordu, o kadar beni istiyordu bir de lütfen yardım edin ağlamaktan gözlerim aciyo ben nasıl evlenicem şimdi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok büyük çoğunluğu, neredeyse tamamına yakını evlenmez, ama bunu saklarlar.
Bütün erkekler bakireliği önemser.
Diyelim ki sevgilin seni çok seviyor ve sana hep inanıyor ve varsayalım sen ona, ben küçükken bir kaza geçirdim bekaretim gitti diyorsun;
Bu durumda bile o sana hep inanan, çok seven erkek içinde herzaman, acaba yalanmı söylüyor, acaba biriylemi yattı, acaba kaç kişiyle ilişkisi oldu diye düşünür.
Sana yansıtmasa bile içinde bu kuşku herzaman olur ve gün gelir kendi içinde bile olsa, seni başka erkeklerle yatmış bir bayan olarak görür.
Bakma burada, namus zardan ibaret değil diye hikaye anlattıklarına, bunu bayanları etkilemek için kullanıyorlar, anlayışlı erkeği oynuyorlar, amaç güven verip karşıdaki kızı yatağa atacak kıvama getirmek,
bakirelik benim için önemli değil derler ama oysaki hepsi aynıdır inan bana kardeşim.
İş ciddileşip evliliğe geldiğinde ise, olmadık bir sorun, bir tartışma çıkartırlar. Konu bakirelik olmaz, başka bir şeyi bahane ederler ve sonra da "bak işte anlaşamıyoruz, ayrılalım derler" ya da ben seni çok sevip istiyorum ama ailem karşı çıkıyor, ailemi karşıma alamam o yüzden evlenemeyiz derler
Klasik erkek taktikleridir bunlar...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle geçmiş olsun. Sonra boş yere kendini üzmene gerek yok senin evleneceğin kişi zaten ezelden yazılmıştır kaderine. Ne yaparsan yap gelir bulur seni bir gün..
sen şimdi kendini üzüp ağlarsın ağlarsın ama tek olan şey senin göz yaşlarına olur hepsi boşa gider.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı. Ortalama söyledim Türk erkeklerin %50'si bekaret önemsemez. Önemserim diyenlerin de zaten %90 kendide evlenmeden Seks yapmıştır. İleride sevip, sene seven erkekle evlendiğinde bu yazdığını hatırlayıp ne salakmışım diyeceksin inan
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni kabullenir mi yani böyle birisi
Soran+1 yılİstemem sevmiyodur zaten o ama bana tek gecelik kız muamelesi yapılması çok koydu
Soran+1 yılKimse evlenmeyevek benimle herkes beni kullanmak isticek artık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
27Cevap
Ben evlenmem sahsen ben 30 yasimdaym ben erkek halimle duruyomda siz nie duramiyonuz ayrica otelde bulustuk dion yani gitmeden once belliymis zaten ne olcagi ben senin sevgilin olsam baska sehirdende gelsem anca yanagindan operdim otesi olmazdi otel ev gbi seyleri zaten hic konusmazdik ben sevdigim kadinin ailesinin onunde basini egcek bise olmasina izin vermem ve yanlis anlama bekar ama bakire olmayan biriyle olcagima bosanmis biriyle olurum en azndan esi nedeniyle bu durumu kabul etmis olurum simdi sen diceksin bikere oldu bugun bunu yapan arkadan kac kere oldu kimbilir ya da senin bi dedigin belkide sevgilinle ayni evde yasadin okul hayatin boyunca bunu nerden bileyim yani insanin ilk aklina gelen bunlar oluyo butun hayatini mafettin hepsi bi saatlik bi bulusma icin simdi sana bakcaklar ya dul ya bole cezaevinden falan cikmis tipler vs bilen almaz hatta bastan solemesen sevgili kalip sonradan solesen yine geri adim atarim neden die yasinda dogruysa 25 ustu zati evlencek yastasin benim gibi evlilik hayali kuran bisuru erkek var bari evliligi tercih etseydin misal Şu an kiz arkadasim olsa bi bilemedin 2 yil icinde evlenirim yani yasimda durusumda artik bunu gerektiriyo
00 Yorumla
+1 yılbakire olmadığın için senden vazgeçecek bir adamla evlenme zaten bu cahillikten başka bir şey değildir kendini üzme onlar her boku yiyor sıra sana gelince mi sıkıntı çıkıyor?
kendini bunun için üzme seni gerçekten seven geçmişte yaptıklarınla ilgilenicek özelliklede bunun için terk edicek biri olmasın sen buna dikkat et.
eğer gerçekten de sırf bakire olmadığın için terk edilirsen de üzülmeyip kurtulduğuna dua etmelisin.
çünkü bu cahillikten ve bencillikten başka bir şey olamaz!18 Yorumla
Soran+1 yılİleride bakire olmadığımı birisine açıklamam gerekirse bunu nasıl açıklayacağım? Ya adımı çıkartırlarsa ve ailem duyarsa?
- +1 yıl
sende kimseye söylemezsin
Soran+1 yılİlla ki soracaklar saklasam bile iş ciddiye binince açıklamam gerekecek geç olmadan
- +1 yıl
bak tatlım kimseye bir şey açıklamak zorunda değilsin herkes sana ne yaptığını neden yaptığını açıklıyor mu?
neden kendini bu şekilde şartlandırıyorsun ki?
Soran+1 yılSevgilim olduğunda illa ki soracak ya da evlilik yoluna girildiğinde o zaman ne diyicem sorulursa sana ne mi diyicem
- +1 yıl
tamam da şöyle düşün sen kocana sorucak mısın ya da o hiç yapmadı mı sence?
onları da yaparken düşünseydin tatlım yani ben daha ne diyim...
Soran+1 yılTerk edilsen daha farklı düşünürsün bence
- +1 yıl
terk edilsem s*iklemem bile açıkçası.
hayatımı cahilin tekine adıyıcak değilim benim düşüncelerim değişmez emin ol:)
Geçmişe takılmam
Sonuçta bende bişeyler
Yaşadım derim ilgilenmem
Benim için benle olduğu
Zaman önemli 😊10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılEğer seviyorsam, hayat boyu onunla mutlu olacağıma inanıyorsam 2 damla kan için ondan vazgeçmem. Benden öncesi beni ilgilendirmez.
20 Yorumla
+1 yılevlenmem , madem nikahsız ilişki türünü seçtin öyle devam et , fuckbuddy bulmada bol şans sana 🤣
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. evlenirim neden evlenmeyeyim halla halla sadakat önemli
00 Yorumla
+1 yılciddimisiniz? eğer ciddi ilseniz, o kişi hakıkında suç duyurusunda bulunun ailenizide bilgilendirin,
02 Yorumla- +1 yıl
ayrcaı evlenirim evet. beni sevdiğinden eminsem, önemli olan karakterdir
- +1 yıl
İmkan verirsrniz konuşmak isterim
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. merak etme alan olur seni
evde kalmazsın
yaparken zevkli güzeldi şimdi ne oldu pişman oldun00 Yorumla
+1 yılDerdi belliydi onun yedin sen de. Artık daha dik duruş gösterebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olmuş artık ya bunu kimseyle paylaşömayıp yoluna devam edeceksin ya da bu halinle kabullenen birini bulacaksın.
06 Yorumla
Soran+1 yılDiktireyim mi
Cevap sahibi+1 yılDiktirmenin bir manası yok zarın yırtıldığını anlayacak erkek binde bir bile değildir hem doğuşta kızlık zarı olmayan binlerde kadın var...
Soran+1 yılKan gelmeyecek ama
Cevap sahibi+1 yılBunu sorun edecek biriyle zaten evlenme bence gelip vajinana kan geldimi gelmedimi diye kontrol edecek birinden sana fayda gelmez bence.
Soran+1 yılBakire misin diye evlenmeden önce sorwcak yalan söyleyemem ama gerçeği söylersem de ya adımı cikartirsa
Cevap sahibi+1 yılGerçeği söylersen büyük ihtimalle seni bırakacak maceraya gerek yok bu sır seninle mezara gitsin.
Cinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Geçmiş olsun ama eğer bir sevgili bulursan ona karşı dürüst olursan yani gerçekleri söylersen neden olmasın.
00 Yorumla
+1 yılolan olmuş üzüleceğin nokta asıl olarak artık neden bu kadar koaly birine güvendin. bekaret gitmiş evlenirsin mutlaka ama neden aceles ettinn..
02 Yorumla
Soran+1 yılKim alır ki beni bu halde
- +1 yıl
şimdi degıl ama ılerde mutalak olur onemsemez yanı senin başka yonlerıne bakarak.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen de bakir olmayan biriyle evlenirsinBen de bakirim bakire olmayan biriyle evlenmem yani Ama bir ihtimalle evlenirsen de sevmek önemli
00 Yorumla
+1 yılDert etme bulursun kendin gibi birini. Dengi dengine oldumu sıkıntı olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bakire istiyo
- +1 yıl
Ozaman vermeseydin gelir gelmez. Çıtayı biraz düşüreceksin artık
Soran+1 yılNasıl?
+1 yılBırakın artık şu bakire sacmaligini ya önce erkek kendine baksın bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire kızla evlenmem tam aksine tecrubeli olmasını isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcok ahlakli bir iliski, ileride kocana nasil aciklayacagini düsünmelisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen evlenen olur ben evlendim tecavüze uğramıştı eşim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa herkes aynı şekilde kanmak zorunda mı? Otelde buluşmanın amacı zaten belli değil mi? Yazık. Üzülüyorum sizin gibi kızlara
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma olmuş bir kere. Olanla ölene çare yok. Üzme kendini çok
Soran+1 yılTek benim başıma gelmiştir bu mallik
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi yüzlerce binlerce var. Nasıl kaniyorsunuz anlamıyorum. Neden otelde buluşuyorsun mesela. Anlamıyor musun niyetini
Soran+1 yılSadece sarılır uyuruz demiştik
Soran+1 yılSana rahatça sarılmak istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılYaşın kaç
Soran+1 yıl24 yasim
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim ki ben:) boşver olmuş zaten. Aşağıdakilere bakıp da diktirme vs işlerine girme. İlerde öğrenirse kocan daha mı iyi olacak? Bu halinle kabul edecek birini bul. Önüne gelene hallenen erkeklerin bekareti takması zaten saçma.
+1 yılSeni seven birini bulursan kabul eder
04 Yorumla
Soran+1 yılKimse bakire olmayanı istemio
- +1 yıl
Ne kadar tanıyorsun erkekleri?
Soran+1 yılKandırdı beni pic
- +1 yıl
Diktirirsin sende dünyanın sonu değil yapmışsın bir hata
Çok kötü ama olmuş bi kere
08 Yorumla
Soran+1 yılKimse evlenmez mı benimle bu halde
Soran+1 yılAilem duyarsa oldurur
Soran+1 yılBirine söylediğimde adım çıkabilir çevrede ve ailem duyabilir
Soran+1 yılAma biriyle ciddi düşünürsek nasıl saklayacagim
+1 yılEvlenirsin bişi olmaz
00 YorumlaErkek olsam evet sorun etmezdim sfsfs
00 Yorumla
+1 yılBekaret önemli değil
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılonu yapmadan önce düşünecektin
012 Yorumla
Soran+1 yılSeviyor zannettim
Cevap sahibi+1 yılseviyor diye vermenmi lazım bak adam zekini yaşamış gitmiş.
yapacak birşey yok sende böyle şeyler yapmış bi erkek bulursun onla evlenirsin
Soran+1 yılÇok üzgünüm
Cevap sahibi+1 yılyapcak birşey yok düşünme artık , evlenicek adam illaki bulursun
Soran+1 yılNasıl bulunur?
Cevap sahibi+1 yılya sende zina yapmış bi erkek bulursun bende hata yaptım dersin illa kabul eden biri çıkar kendini yıpratma
Soran+1 yılYa adımı çıkartırlarsa öğrenince?
Soran+1 yılHata değildi ki isteyerek onunla oldum
Cevap sahibi+1 yıldikkatli ol işte bazıları bunun için bile şiddet uyguluyor ,
Cevap sahibi+1 yılsevgili olmadan önce ağzından laf al sevgilin bakire değilse ne yaparsın falan de , bakire olmayan biriyle sevgili olurmuydun diye şeyler de
Soran+1 yılDirekt sorar öyle bir durumda bakire misin diye bence
Soran+1 yılAilemin kulağına giderse sorun olur benim için
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda yardımcı olabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBekarete önem vermeyenler de var. Takma kafana
00 Yorumla
+1 yılYapmayacaktin kizim
02 Yorumla
Soran+1 yılAma çok seviyordum birakmaz zannettm
+1 yılDiktir tek çare bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim
00 Yorumla Yapmasaydın o zaman!
00 YorumlaHayır bakirim
00 Yorumla
+1 yılevlenmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmezler
03 Yorumla
Soran+1 yılNereden biliyorsun
Cevap sahibi+1 yılÇevremden biliyorum
Soran+1 yılÇevren tutucudur
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlendin mi