Gizli Üye(25-29)+1 yılOnca şeyi yapmış bir erkeğin bakire bir kadın istemeye hakkı yok. Boş konuşup ruhen ve bedenen temiz olmalı demesinler abi. Hymen bebeklerde çişi süzen bir zar olarak işlev görür. Büyüyünce vücuttaki faaliyetleri biter tıpta herhangi bir değeri bile yok. Anlam yükleyen insanlar. Ben bakire bir kadınım ve dokunulmamış bir erkek hak ediyorum mantıken. Onların tanımıyla Ruhu ve kirli birini değil...
Erkek arkadaşıma cidden şükür ediyorum. Bana hiç böyle bir şey sormadı ben sadece sadakati arıyorum hiçbir şey beni ilgilendirmez dedi. Böyle düşünen insanların olması sevindiriyor
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi şöyle bir şey var kimisi ilkini eşiyle yaşamak istiyor onun da ilki olmak istiyor senin bu düşüncen de ona saçma geliyordur o yüzden bu kişinin isteklerine bağlı sen olaya tek yönlü bakıyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYav Allahınızı severseniz dogru duzgun dusunun nolur. Biraz mantik. Burada yok gonlu bakir olsun, yok seversem evlenirim. Ya siz nasıl insanlarsınız, insanligida gectim nasil erkeklersınız. Evleneceğiniz kisiye sizden once biri dokunacak, uzerinde turlu fanteziler uygulayacak sonra sen cikacaksin gonlu bakir olsun. Birakin bu isleri. Gerci bunlari diyenlerin coguda hatta hepsi boyle pis isleri yapanlar. Boyle diyenlerin erkekligindende suphe ederim yani. Allah islah etsin ben baska ne diyim boyle onsanlara
116 Yorumla- +1 yıl
Konuştu arap soyu. Herkesin kendi tercihi sen böyle düşünüyorsun diye herkes de senin gibi düşünecek değil. Hayır de geç, zor mu?
Cevap sahibi+1 yılKanuştu kafir soyu. Arap soyu haaa vay beee. Demek islamin dogrularını soylemek arap soyu oluyoo haaa.
Cevap sahibi+1 yıl“Elbette sen ölülere duyuramazsın! Arkalarını dönüp giderlerken, sağırlara o dâveti işittiremezsin! Sen körleri sapıklıklarından vazgeçirip doğru yola getiremezsin! Ancak âyetlerimize inanıp da teslîm olanlara duyurabilirsin!” (en-Neml, 80-81)
Cevap sahibi+1 yıl“Onlar, sağır, dilsiz ve kördürler. Bu sebeple onlar, (hakîkate) dönemezler.” (el-Bakara, 18)
- +1 yıl
Bana bir b. k anlatma, internetten aratıp da aldığın bu sözleri ben tek tek okudum. Şu dayatmacı tavırlarınızdan vazgeçin artık. Siz zorladıkça ben saygımı nefretime kaybediyorum. Herkes kendi bacağından asılır, islamiyeti yayıcam derken insanların tadını kaçırmayın.
Cevap sahibi+1 yılBi bktan anladığında yok zaten. En azından Allahın kurallarını hatırlatmaya çaloşıyorum. Bundan dolayı ne soyu oluyorsam oluyum. Mezarda bize kavmin ne diye sormucaklar bunuda hatırlatıyom. Umarım Allah böyle kişiliklere doğru yolu gösterir. Allah her şeye gücü yetendir.
- +1 yıl
"Hayal dünyamdaki kurgusal karakterlere çok benziyor. Bir tanrı varsa sizin onu tarif edebileceğiniz kadar basit olamaz." Desem.. kendi görüşümü dile getirmiş olurum ama sana göre saygısızlık etmiş olurum. O yüzden senle hiçbir türlü münakaşaya girilmez.
- +1 yıl
Sen nerde duydun bakir erkek bakire olmayan kadınla evlenemez diye ya. Bizim peygamberimiz evlrnmiş kaç tane dul çocuklu kadınla. Bi erkeğin bi kadına kanı gelmezse neden gelmed diye sornaya bile hakkı yok! geri kafalı çomar herif
- +1 yıl
Bunlar islamın yobazları işte, insanlar saygısını bile kaybediyor böyleleri yüzünden.
Cevap sahibi+1 yılUlan peygamberimizin adıni bari ağzınıza almayında ondan bari gunaha girmeyin. Peygamber efendimiz haşa zina eden birinimi almış nikahına. Ben bakire birisi bakire olmayanla evlenemez demedim. Ben bu nikahsız ilişkileri normalleştiren ahlaktan nasiplerini almamışlara karşı tepkimi ortaya koydum. Gercekten beyniyle okuyan anlar zaten benim hangi konudaa tepkili olduğumu
- +1 yıl
Fark etmez ki. Bakir biri zina etmiş ama tövbe etmiş bi kadınla da evlenir. Sen hiç evlenmedin. Zinayı bahane edyorsun dul bi kadınla evlenir misin? ona da yokkk. Ama peygamber efendimiz ilk evliliğini 2 kere evlenmiş dul bi kadınla yaptı. Kendi LEŞ zihniyetine dinimizi karıştırma. Ahlaksız adam.
Cevap sahibi+1 yıl“Onlar, sağır, dilsiz ve kördürler. Bu sebeple onlar, (hakîkate) dönemezler.” (el-Bakara, 18
- +1 yıl
Benim de senin savunduğun şeyle bir derdim yok. Benim de sana söylediğim şey; sen insanlara görüşünü belirtirken, senin görüşüne ters görüşleri olanlara hakaret ediyor olmana yakınıyorum. İnsanların seni görüşüne saygı duymasını beklerken sen neden farklı görüştekilere saygısızlık ediyorsun. Diğerlerinin düzgün düşünemediğini, mantıksız olduklarını, insanlıklarını, erkekliklerini, pis işler yaptıklarını savunuyorsun. Senin konuşma hakkının elinden alınması gerektiğini düşünüyorum. Düzgün yorum yapamıyorsun. Savunduğun şeyi bari adam akıllı savun. Ben sanki herkesle birlikte oluyorum, isten istediğini yapar, bunu savunuyorum. Kuyruk acın seninle aynı görüşe sahip birini bulamayacağını düşündüğünden mi? Anlamadım..
Cevap sahibi+1 yılBize Allah yeter bacım sen rahat ol. Benim tek derdim müslümanım deyipte müslümanlüğın zerresini bilmeyenlere belki çare olurmuyum düşüncesi ama yukarıdada paylaştığım gibi kalbi mühürlenenler hakikati bulamaz. Bana sadece sizi Allaha havale etmek duser
- +1 yıl
Tamam nereye havale edersen et. Boş yorum yapma yeter
- +1 yıl
Reissss takma kafana.
Gayri mesruh iliskilere giren erkek veya kadin zaten er ya da gec batiyor. Evlenemiyorlar. Evlenenler ise bile uzun vadeli evlilik kuramiyor.
Ben batida yasiyorum, ve gayri mesruh iliskiler toplumu nasil yok ettignide.
Nedeni basit, erkek veya kadin hayvana donusuyor resmen. Hic kimse birbirine bagli kalmiyor. Erkekler zaten evlenmiyorlar. Evlenenlerde korkuyor, nedeni ise, ne kadar cok iliskiye girilirse okadar cok hizli bir sekilde aldatma oluyor. Arastirma yapildi bu konulara.
Dedigin gibi bosuna zina, haram degil. Hem emir oldugu icin hem kendilerimizi, toplumu korumak icin onemlidir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi biri olsun da bakire veya bakire değil farketmez; yeter ki birbirimizi her zaman sevelim ve birlikte mutlu olalım. Gerçi ben güzellik algılarına uymadığım için yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı, vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek yani evde kaldım ama.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
+1 yılSaçmalıktan ziyade ben temizsen karşımdaki de temiz olsun kafasındayım. Tabi ki bakire olmayan bir kız ile evlenilir tercih meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet net olarwk evlenirim bakire olmayan kızla evlenmek istemeyen erkek kendine güveni yoktur
00 Yorumla
+1 yılKanki karakteri bozuk olması
kimde bu devirde tertemiz değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmayan kızı bakir erkek istemeye bilir. Gerisi hava civa.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Bu yasima kadar öğrendim ki bekareti en çok yine kadınlar önemsiyor
00 Yorumla
+1 yılBir kez evlendim, yine olsa evlenirim. Bu en son dert edeceğim şey bile değil.
00 Yorumla
+1 yılbu bıraz genel soru evlenen de var evlenmeyende asıl merak edılen sey kadının ilk ne zaman kımlerle oldugu
00 Yorumla
+1 yılS! ktir git mk saçma sensin
02 Yorumla
Soran+1 yılSen bakir misin
- +1 yıl
Evet
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmezdim.
10 Yorumla
+1 yılMotor olmadıysa
Akılı ve sadakatliysa evet00 Yorumla
+1 yılTabi ki evlenebilirdim.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem, kalben ruhen ve bedenen temiz olmalı!
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsam benim için doğru insansa evet
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılEğlenirdim. (Evlilik hiç düşünmüyorum)
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani, algıya gerek yok seversem evet
00 Yorumla
+1 yılBakire isem evlenmezdim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılGecmişi onemli Bakireliği degil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılniye bakir bir adam yol geçen hanı ile evlensinki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBacak arası yerine kafasının içi bakire olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPuhahaha saçma algı mı? 😂 Teselliye bak
03 Yorumla
Soran+1 yılSaçma değilde ne
Cevap sahibi+1 yılYav hadi kardeşim. Milletin isteğine saygı duy. Sen bakire değilsen değilsin. Karışma insanlara
Soran+1 yılİşine gelmedi anladım
Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. evet4
00 Yorumla
+1 yılVar, evlenmezdim
00 Yorumla
+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenirdim
00 Yorumla
+1 yılYok evlenmem
00 Yorumla
+1 yılEvlenirim