Sayın abazalar lütfen burdaki kızlara yalakalık yapmak ve kız düşürmek için evlenirdim demeyin. Gerçek düşüncenizi söyleyin.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBremin bakireyim dese veya kızlık zarı olsa ne yazar? Hergün 50tane kızlık zarı nasıl diktirilir ya da arkadan yaptım ağrı var gibi paylaşımlar gördüğüm için bakireliğe takarsam sürekli acaba yalan mı söylüyor diye şüphe ederim o yüzden takılmamaya çalışıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılHiç dokunulmamış kızlar da bazıları sevgilisi olsa da ilişki yaşamıyor
- +1 yıl
Nasıl emin olabilirsin ki?
En İyi Cevaplar
Eğer bakire olmadığını söyleyecek kadar dürüstse sonuna kadar giderim sonuçta onun brkaretini alan da bizim gibi bir erkek değil mi erkekler bir günah işliyorsa kızlarla kızlar işliyorsa erkeklerle hiç bir bakir olmayan erkek ben bakire el değmemiş kız istiyorum diyemez buna hakkı yok ve kimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez
00 Yorumla
+1 yılBunu canı gönülden diyorum ki, benim için önemli olan bana hitap etmesi, hissettirmesi, onunla mutlu olmamdır. Gerisi boş. Ama en önemli şart karakterinin olmasıdır. Bozuldum diye 50 adamla yatan biriyle de olmak istemem...
00 Yorumla
+1 yılSayın her erkeği abaza sanan... hanımefendi, önemli olan bakirelik değil, insanlık, burada mı kız düşüreceğiz, 😅😂 komik olma. Önemli olan yanlışlardan dönerek bana gelmesi. Benim de duygularını anlamam. Vede bırakmamam.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Valla ben sana bir şey soyleyeyim mi evlenirim diyenlerin hepsi de zaten evlilik düşünmeyenler 😀 kimse mecbur kalmadikça bakire olmayan kizi istemez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Neden evlenmiyim aga bananr geçmiş hayatından beni seviyor mu seviyor, eskileri UNUTMUŞ mu UNUTMUŞ ozoman tamamdır
00 Yorumla
+1 yılKimseyle birlikte olmayan biri kendisi gibi biriyle evlenmek isteyebilir.
Ama biriyle birlikte olduysa bakire istemekte kusura bakmasin00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnceleri kendim gibi ilişki yaşamamış birini talep ediyordum fakat günümüz koşullarına bakınca artık zihniyetinin bakire olmasını daha çok önemsiyorum. Çünkü bakire olsa bile sonradan sapıtmayacağının garantisi yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenmezdim ben bakirsem onunda bakire olmasini isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet evlenirdim sonuçta benden öncede birini sevmiş guvenmis onunla olmuş bende sevdim birlikte oldum mesela oyuzden kabul ederim
00 Yorumla Yanı aşık olduğum kız bakire değildi sanırım sevmem lazım veya aşık olmam
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeviyorsam sorun etmezdim çünkğ illa öyle olsun demek için benim de öyle olmam gerek
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsam evet, ama baştan söylemesi doğru olurdu
00 Yorumla
+1 yılbakir olmayan erkekle evlenirmisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılseviyorsam neden olmasın ,
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılSoeun etmezdim. Ama evlilik dusunmuyorum
00 Yorumla
+1 yılSayın abazalar 😂😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılBen de bakire değilim nasip kısmet
00 Yorumla
+1 yılEvtt tecrübeli iste
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 729 cevap paylaştı.
+1 yılHayir
00 Yorumla
+1 yılkimse evlenmez
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri