Sevgilimi seviyorum ve seviştik. Ama evlenir miyiz bilmiyorum. İleride ayrılırsak ve başka biriyle evlenecek olursam sorun eder mi bilmiyorum. Siz olsanız bakire olmayan ama aşık olduğunuz biriyle evlenir misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyi biri olsun da bakire veya bakire değil farketmez; yeter ki birbirimizi her zaman sevelim ve birlikte mutlu olalım. Gerçi ben güzellik algılarına uymadığım için yani kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı, büyük penisli, esmer veya kumral, kaslı, vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir kız beni sevmeyecek ve istemeyecek yani evde kaldım ama.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şu an beni seviyor mu sevmiyor mu bunu bilmem gerek, geçmişine takılmam ama benimle birliktelik yaşamadan önce geçmişte ilişki yaşadığını söylemeli güvenin ilk adımı bu benim için.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
25Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞu zinayı normalleştiren insanların hepsine nalet olsun. Siz nasıl insanlarsınız yaaa. Yok bi de bunu kirlilik diye tanımlamak yanlıs yok oyle yok boyle. Ne yaşiyonuz olum siz. Siz nasil insanlarsiniz lann. Sizin ananiz baciniz yok mu lan. Onlar boyls bisey yapsa napicaniz yaaa. Hic mi Alllah korkunuz yok olum sizin. Bi silkelenin kendinize gelin yaaa. Yeter yeter.
31 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gibi evet ya da hayır diyebilirsin. Kendin 4/4lük müslüman mısın da böyle konuşuyorsun? Kul hakkı yemedim gidip birinin kalbini kırmadım hırsızlık yapmadım kişisel günahımdan sana ne?
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden evlenilmesin ki? Sonuçta bu geçmişte olan bir şey. Eminim ki evleneceğin kişinin de bunu yapmış olma ihtimali çok yüksek olacak zaten. Ayrıca diyelim ki bakiresin, bunu kanıtlaman sa oldukça zor olabilir. Çünkü kadınlık zarı bilinenin aksine duvar gibi bir şey değil, elastik yapıda olduğu için kanama olabilir ya da olmayabilir. Önemli olan içinde hissettiğin, düşündüğün bence.
00 Yorumla
+1 yılHâlâ böyle düşünen erkek var mıdır ya?
Bakirelik dediğin nedir ya, yapmayın şunu artık
22 Yorumla
Soran+1 yılBenim samimi olduğum erkek arkadaşlarım var ve dışarıdan modern gozukmelerine rağmen önemsiyorlar maalesef. Türkiye'de yaşıyoruz:(
- +1 yıl
O zaman sende diyeceksin bende bakir kişi istiyorum
+1 yılBakire olmayan bir kadının kaç erkeğin altından geçtiği bilinemeyecegi için birçok erkek evlenmez ama güzelce kullanır. Sonu hüsran Yani. Hem bu dünyada hem de öbür dünyada.
00 Yorumlavardır herkesin bir alıcısı ileride evleneceğin kişi de geçmişi kirli olan biri olur anlaşır gidersiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu kirli diye nitelendirmek saçma
- +1 yıl
:D gururi ahlaki değerlerdir bunlar inançlı değilim bakirelik bakirlik vb. sorun değil ama geçmişte çok takılmış insan doyumsuz olur sınırlarını bilmez ve o kişi ileride evlilik kuracağım bir hatun olamaz her şey adabıyla güzel mazide çok takılan çok takılmış biriyle evlensin.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHem ver sonra evlenmek iste sana yalnizlik mustehak asla evlenmem senin gibi ahlaksizla kim bozduysa o alsin seni
220 Yorumla
Soran+1 yılİnsan gibi soru sorduk evet ya da hayır demen yeterliydi. Kendiniz gibi yaşamayanlara ahlaksız diyorsunuz her türlü ahlaksızlığı yapıp
Cevap sahibi+1 yılHayirdir ahlaksizligi yaptigimi sana kim soyledi bak sen kendin itiraf ettin banada iftira ediyorsun ahlaksiz
Soran+1 yılYaşam tarzı sırf kendinden farklı diye birini aşağılamak yeterli bir ahlaksızlık gelip birinin söylemesine gerek yok
Cevap sahibi+1 yılO zaman madem dogru yaptigin ne diye soruyorsun? Madem yanlis oldugunu dusunuyon ne diye yapiyorsun? Bi karar ver ne oldugun belli degil
Soran+1 yılBen evlenir miydiniz evlenmez miydiniz diye soruyorum sizce ahlaksız mıyım diye sormuyorum. Okuman yazman anlama kabiliyetin yoksa cevap da yazma
Cevap sahibi+1 yılEvlenemezsin cunku ahlaksizsin kirlisin gozumde sende istedigini dusun Allah bi kere size lanet ediyor sen tovbe edicegin yerde yaprak derdindesin
Soran+1 yılBen sana SORMADIM diyorum hala SORMADIĞIM şeyler ile ilgili yorum yapıyorsun. Belli bir anlama ve kültür seviyesinin altında olduğun için daha fazla cevap vermeyeceğim ahlaksız.
Cevap sahibi+1 yılLan ksr kim ne soruyor burada bi bak bakalim soru basligin?
Bakire olmayan bi kizla evlenir miydiniz?
Ahahha bende hayir diyorum zoruna gitti galiba madem elestiri kaldiramiyon sorma git sevgiline oral seks cekmeye devam et sen
Soran+1 yılBak canımsın. Ben de diyorum ki sadece onu sordum ahlaksız mıyım diye sormadım. Cidden beyinsiz misin şaka mı yapıyorsun? Senin gibisine de yapıp diktirip bakireyim diyeni mustehak. Ya da önceki 15 sevgilisine oral yapıp sana bakireyim diyeni. İki beyinsiz birbirinizi bulursunuz inşallah
Soran+1 yılCanımsın diye sansürlemiş canım falan değilsin geri... Yazdım
Cevap sahibi+1 yılBen o yuzden tc kiziyla evlenmem senin dedigin kiz cehennemin en dibinde yanmayi hakediyor insallahda orayi boylar
Soran+1 yılİnşallah senden önce 15 kişiyle grup seks yapıp diktiren biriyle evlenirsin
Cevap sahibi+1 yılQhahha kope klerin duasi kabul olsa..
Soran+1 yılKöpeklerin duası kabul olmuyorsa cennete gideceğim demek
Cevap sahibi+1 yılSen Allaha kpek mi diyorsun Allahsiz senin gibi kah belere bir sey olmuyor anasini satim
Soran+1 yılAllah niye dua etsin sen gerçekten okuduğunu anlamayan bir beyinsizsin gerçek hayatta görsem yüzüne bakmam burada muhatap oluyorum midem bulandı
Cevap sahibi+1 yılAllah sizi uyariyor cok buyuk gunah kafir oldugunu soyleseydin bari de konusmasaydim
Cevap sahibi+1 yılSenin yuzune tukurmem pis yollu burada soru sordun cevap verdik kudurdun ksr
Cevap sahibi+1 yılKesin cirkin killi kezbansindir sen benim daha cok midem bulandi 🤮
Cevap sahibi+1 yılUlan hem yollu hem karaktersiz hem cirkin kim dis gorunusden vuruyorsa o cirkin oluyor 250 gramindan baska neyin var? Seni alana acidim vallahi
boş ver sonuçta 1 defa geliyoruz dünyaya. Tadını cikar
10 YorumlaYani kimseyle evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenseydim farketmezdi bende bakire değilim sonuçta
00 Yorumla
+1 yılBedeni ve ruhu temiz olmalı benim kriterim bu.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakir olsaydım evlenmezdim bende bakir degilim fakat güvenilir inanikir durust sadakat duygusu yuksek birisi olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAman Allah yazdıysa bozsun öyle birine hayatı cehennem ederim gerek yok kendimi de karşı tarafı da bitirmeye
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Namus denilen şey iki bacak arasında değil
019 Yorumla- +1 yıl
Tamam knk eğer evli degilsen evlenmeden önce seninkini getirde bi patlatıyım hani iki bacak arasında değil ya namis
Soran+1 yılBdcnsijfod güzel cevap
- +1 yıl
Iste anneyi karistircak kadar ahlaksizsin cocuk dogru demis madem onemsemiyorsun birak tadina bakalim biz senin gibi dusunmuyoruz ki olum sen genissin bence izin verirsin sen
- +1 yıl
Karar falan degil dogru olan bizim soyledigimizdir aksi halde Allah boyle buyurmazdi sen dine bak insanlara degil
- +1 yıl
Ben kimsenin karar dusuncelerine fitne sokmadim. Be senin girusunu destekledim. Sen degilmiydin iki bacak arasinda degil diyen. Niye simdi doneklik yapiyorsun. Lafinin arkasinda dur.
- +1 yıl
Benim dinle Allah'ın emirleriyle alakalı yanlış bir tabirim yok sadece demek istediğim şey şayet kalbi bakire ise bana güveniyorsan ve bana güven duygusunun yaşatıyorsa olur. Sizin gibiler de gelin ben patlatim diyor işte gerici comarlik böyle oluyor. O zaman kimse evlenemez bu arada temizi araya araya bulursunuz
- +1 yıl
Temiz olmasi onemli tabiki karakteride omemli fakat dini olarak Allah oyle buyurmus temizle temiz evlenmeli diye Allahtan iyi mi biliyorsunuz?
- +1 yıl
Allah kendisi diyor namusunu iffetini koru diye bu kiz korumamis bunu soyluyoruz bunu diyince neden comar oluyoruz iyi misiniz alooo
- +1 yıl
Yasadiysan baskasi seni kirli olarak dusunup istememe hakkina sahiptir temiz insan seni kirli olarak gorebilir cunku sen nefsine uymussundur zina yapanla yapan evlensin ona bir sey demiyoruz zaten
- +1 yıl
Namus denilen sey iki bacak arasinda cunku onemsenmeli bu konu
- +1 yıl
Tabiki onla sinirli degil fakat iki bacak arasi onemlidir
- +1 yıl
Seninde kardesim
- +1 yıl
Knk ben usten altan icden gecdim yengeye, ama esin olarak kabul eylersin artik mutlu mesut felan tamam? Neden olsa yengenin akli bakire sonucda akli namuslu 🤡
+1 yılSeverse evlenir
00 Yorumla
+1 yılMotor olmadıysa
Akıllı ve sadakatliyse evet00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kirli biriyle evlenmem
00 YorumlaSeni seven adam kalbine baksın gerisi önemli değil
00 YorumlaBunu düşünmek için Fazla geç değil mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. aşık olursam evlenirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenirim.
00 Yorumla
+1 yılEder bence... güzel kardeşim değilse
00 YorumlaEvlenirim
00 Yorumla
+1 yılTabikide
00 Yorumla
+1 yılevlenirim
00 YorumlaEvlenirdim tabii ki
00 Yorumla
+1 yılEvlenmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenirim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılEvlendim.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakire olmadığını ilk duyduğunda ne tepki verdin
- +1 yıl
Tepki vermedimm bende bakir değildim.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılhayır
00 Yorumla
+1 yılYok evlenmezdim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem