Arkadaşlar merhaba ben 5 yıldır evliyim. Benim eşim aslında bana değer verir gezeriz birlikte ev işlerinde yardım eder hediye alır vs vs. Ama cinsellik konusunda yanıma hiç yaklasmaz. Hep ben baslatirsam oluyor ben de gurur yapıyorum kendisi gelsin istiyorum. Affedersiniz yanında kıvırarak dans ediyorum bakmıyor bile kurtlar vadisini seyrediyor 😃 ilk evlendigimizde daha sıkti sanki ama git gide azalıyor aydan aya neredeyse. Ağda yapuyorum belki yaklaşır diye ooo yaklasana kadar tekrar üzüyor her yerim. Farklı fanteziler de yapmıyoruz hiç sadece yatakta o kadar. Bu neden ola bilir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
11 ay5 yıl olmuş çok değil ama yine de 5 yıl ilk zamanlar olduğu gibi olmaz zaten zamanla monotonlaşır ilklerin tadı gider şimdi kolayı alırsın açarsın beklersin ne olur gazı gider bu da öyledir zaman geçtikçe düşer
12 Yorumla
Soran11 ayAma bu durum aşırı bir dusmeye sebeb olmamismi sanki
- 11 ay
Yani evet çok fazla bunun için erken daha 5 yıl olsa da bu zamanlarda başlamalıydı yine olur çok sık olmasa da böyle olmaz siz de hiç yok zaten
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)11 ay
Senin yaşadığın durum gerçekten hem kırıcı hem de kafa karıştırıcı olabilir, çünkü sevildiğini hissediyorsun ama arada görünmeyen bir duvar var gibi. Eşin hayatın diğer alanlarında yanında, destek oluyor ama cinsellik söz konusu olunca uzak ve pasif kalıyor. Bu da ister istemez kendini yetersiz ya da istenmiyor gibi hissetmene neden olabilir. Oysa cinsellik sadece fiziksel bir ihtiyaç değil, duygusal bir bağın ve sevginin de bir ifadesi.Sen uğraşmışsın, incelikle yaklaşmışsın, hatta açıkça adım atmışsın. Bedenine özen göstermişsin, dans etmişsin, onun ilgisini çekmeye çalışmışsın. Ama buna rağmen tepkisizlik, insanın içini acıtabilir. Bir noktadan sonra insan ister istemez "Ben nerde yanlış yapıyorum?" diye sorguluyor ama bu her zaman seninle ilgili bir durum değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayEvlenen erkekler böyle genelde. Ne yapsan boş sorun sen değilsin o. Kendini suçlama sorgulama. Ama kabullen bu durumu maalesef değişmez. Hele fanteziye kapalıysa ohooo. Evliliklerde cinsellik ancak fantezi lerle renkleniyor heyecanlanır yoksa böyle biter.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Eşinin hormonları nerdeyse hiç yok vücudunu beğenmiyor olabilir mi hani kilo felan var mı çünkü en kötü ihtimal yatakta sarılınca bile erkek ereksiyon olur bunu hangi erkege yapsan seni oracıkta ne hale getirir
16 Yorumla
Soran11 aySarilmiyorum ondan bekliyorum sarilmasini oda sarilmiyor yatağa ben uyuyunca gelip yatıyor
- 11 ay
Bak bu normal değil bunun iki sebebi var ya mastürbasyon bağımlısı olmaya başlamıştır ya da bu ihtiyacı başka şekilde gidermek ona daha çok zevk veriyor
Soran11 ayHmm peki eşim hastanede çalıştığı için radyosyona maruz kalıyor bu sebebten de ola bilir mi o bazen yaşlılar gibi olduk diyor ve sebebini buna bagliyor
- 11 ay
Alakası yok aslında radyasyonla spermler durmaz
Soran11 ayAnladım
- 11 ay
Erken boşalma felan da varsa ya da tam ereksiyon olmuyorsa sertleşme yetersizse başka nedenler vardır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zamanla ilgisi azalmış olabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySorun fizyolojikse karpuz ve karpuz suyu öneririm ben yerimde duramıyorum yedikten sonra he eğer psikolojikse eyva eyvaa çok uğraş gerektiriyor size zor açıkçası gençken insan deliler gibi seks yapıp zevk yaşamak istiyorken bu tarz şeylerle uğraşmak sinir bozucu oluyor ama beraber aşarsaniz çok daha iyi olur
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
11 ayBazı erkekler duygusal olmuyo donuk oluyor. Eşin cinsellik için uyarıcılar kullandırmak 1 kaşık omu boğa yapar
15 Yorumla
Soran11 ayKullanmaz ki
- 11 ay
Ben kullanıyorum eşimde çok mutlu oluyor evliyim evli her erkek kullanmalı bitkisel macun. Her akşam 1 kaşık
- 11 ay
Diğer yöntem eşinle erotik film izle izlerken ona dokun
Soran11 ayO filmi izlerken boşalır sonra da uyur bana bakmaz bile 😀
- 11 ay
Ciddi misin nasıl boşalılır elle mi
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. İsteksizlik var sana karşı ama değerini bilmiyor o konuda
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O işte oyun kurucu sen olacaksın gel gel yat yat bu işin başı sen olmalisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
11 ayBu konuda sana bir kaç tüyo vereyim mi
14 Yorumla
Soran11 ayOlur
- 11 ay
Burada engel atar KS bana
Soran11 ayNe yapa biliriz
- 11 ay
Orada mısın
11 ayBu çok kötü konuştunuz mu
12 Yorumla
Soran11 ayEvet konuştum sık sık yapmadigimiz için çok canım acıyor diyorum ama yine aynı maalesef 😌
- 11 ay
Benim eşim de yanımda değil. Dokunamıyorum ve bu da sinir bozucu
Gizli Üye(30-35)11 ayİlişkiye girdiğiniz de memnun ediyor mu
12 Yorumla
Soran11 ayHayır
Cevap sahibi11 ayBüyük problem
eskileri tekrar yaşamak istersen burdayım
10 Yorumla
11 ayBirçok sebebi olabilir bunun. Eşinin libidosundan tut, senin vücudunu beğenmemesi diye gider.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 321 cevap paylaştı. Escinsel muhtemelen
12 Yorumla
Soran11 ayEscinsl olsa evlenmez herhalde
Gizli Üye(25-29)11 ayKaç çocuk var yaşlar kaç
10 Yorumla
11 ayDeğiştir servisten yenisini al
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySende doyuma ulaşmıyosun galiba
14 Yorumla
Soran11 ayEvet ulasmadan bitiyor maalesef
Cevap sahibi11 ayGözün dışarı kaymaya başlar yakında ve dediğin gibi şeyler başkasının çok ilgisini çeker
Soran11 ayBilemiyorum bir şey diyemem
Cevap sahibi11 ayHoşuna giden bi erkeğe karşı çıkacağını sanmıyorum merak ettim seni
Gizli Üye(18-24)11 ayisteksizlik vardır
11 Yorumla
Soran11 ayAynen
Gizli Üye(25-29)11 aySeni doyum hazzına çıkarabiliyormu peki
113 Yorumla
Soran11 ayHayır maalesef çok çabuk boşalma oluyor
Cevap sahibi11 ayMuhtemelen ondan yaklşmıyor kaç dakika sürüyor ne kadrdır evlisniz
Soran11 ayEn en fazla 10 dk daha sonra da yapmiyoruz uyumak istiyor
Cevap sahibi11 ayNe kadardır evlsnz
Cevap sahibi11 ayHa pardon yeni gördm peki sen eşinden önce bakiremiydin
Soran11 ayEvet bakireydm
Cevap sahibi11 aySennde zamanla onun dakikasına ayarlaman gerkliydi eşinle konuş ben işte şu günde şu kdr istyrm die yoksa oyuncak alacgm de
Cevap sahibi11 ayBelki morali bozlp seni doyrma istegi gelblr
Soran11 ayYok yaa botle bir sey söyleyemem ben
Cevap sahibi11 aySeni oyuncaktn kısknr ve performnsnı artırır bence ben böyle düşnyr
Cevap sahibi11 ayya da ondn habrsz mastürbasyon yapıyomuş gibi yap görmesini sagla
Soran11 ayBu sadece gururunu zedeler belki benden bile daha fazla sogutur
Cevap sahibi11 ayOyuncak belki dedgn gibi olblr ama mastürbasyon sıkıntı olcgnı sanmıyorum
11 ayBaşka biriyle takıl
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayBazı şeyleri yedir gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySanırım gay yolunda ilerliyor enişte
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBir sorunu olabilir
12 Yorumla
Soran11 ayRadyosyonla alakalı ola bilir mi
Cevap sahibi11 ayEtkileyebilir detaylı konuşabiliriz istersen
Gizli Üye(30-35)11 ayYaşlar kaç öncelikle?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)11 ayYaşlar kaç
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam