Aramız normalde çok iyi ama yakınlaşmak istemiyor. Sürekli bahane üretiyor. Canım acıyor başım ağrıyor halsizim vs. 1 yıl olmadı evleneli. Gidiyorum kendi kendime yapıyorum ona da trip atıyor. Ne istiyo ne yapcam anlamadım ki akıl verin bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılOturup konuşacaksın. Bu yataktan önce konuşarak halledilmesi gereken bir sorun. Canı çok yaniyirsa bı problem olabilir doktora gitsin bnce iltihaplanma çok can yakar uzun süre de gecmeyebilir . Kacmasinin nedenleri farklıysa da konuşun. Karşılıklı neler beklediğiniz bilmeniz lazım. Ve mastürbasyon yapma. İlişki olsun daha bir yıllık evlisiniz. Derhal düzelt bu konuyu ilerde daha kötü olur. İlişki sırasında da onun nabzını tut. onu tatmin etmeden yüksek istekli olduğu anlarda bırak. Oral gibi küçük fanteziler gibi şeylere ikna et. Biraz ısrarcı ol. Bı şeyler almakla falan gönlünü kazanabilirsin ikna edebilirsin. Mesela oral denersek sana istediğin çantayı alicam 😂 ben kabul ederdim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCanı acıyorsa eğer bil ki kadın yeterince ıslanmıyor demektir. Eğer yeterince ıslanmıyorsa zevk almıyor demektir. Olay bu. Kadının sevmediği birşeyler yapıyorsun demekki seks sırasında. Ya da ön sevişmeyi çok kısa tutuyorsunuz.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlayı herkes benim sonuç odaklı yaptığımı düşünüyor. Ona oral ilişti yapmak istiyorum kabul etmiyor. İğrenç diyor. Parmaklarımı kullanmak istiyorum 10 dk da ıslanıyor ıslanmayı geçtim b*şalıyor. işi bitince nefes nefese yorulup direk uyuyor. Az yapıyorum canı acıyor. Anlamadım ki kadının bi frekansı var hala tutturamadım. Ne yapılır bu kadına bi akıl ver lütfen
- +1 yıl
"Seks sırasında neler yapılmasından hoşlanıyorsun?" diye sorular sordunuz mu hiç birbirinize?
Soran+1 yılHayır sormadım hiçbişeyden memnun kalmıyor. O bildiği gibi devam etsin ben 25 yaşına kadar video izledim. Yine izlerim ona da karışamaz
- +1 yıl
Açık bir iletişiminiz olmadığı sürece seks hayatınız böyle b*k gibi gidecek. İyi günler🧚
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Genelde erken boşalan erkekler bir an önce girip bosalayım istiyor çunki bazıları 5-10 dakikada bosaliyor buda kadında sulanma olmadığından ağrılı ilişki oluyor. Aslında güzel bir oral ile dudaktan vaginaya kadar okşayıp tahrik edip sulandirip giriş yapılsa kadında zevk alır erkekte kayganliktan keyif alır iki tarafta memnun olur diye düşünüyorum
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılEşler arasında cinsel uyumsuzluk çok ciddi bir sorundur. Zira sonradan başka sorunları mutlaka tetikler bu durum. Bunun ilk çözüm yolu eşinizle cinsellik konusunda sağlıklı bir diyalog kurmak olacaktır. Ayrıca evlilikte düzenli ve sık mastürbasyon kesinlikle önermeyiz bilginiz olsun. Bu tutum sorunlar doğurabilmektedir.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
10Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde Türk erkeklerinin yaptığı büyük bir yanlıştan bahsedeyim…ön sevişme olayını atlıyorsunuz, ve boşalma odaklı seks yapıyorsunuz! Halbuki eşlerinizle yeterince sevişip onları hazırlasanız, güzel bir orgazm yaşatsanız bu baş ağrıları, istemiyorumlar da son bulur. Siz de eşiniz de iş bitsin diye değil de keyfini çıkarta çıkarta sevişmiş olursunuz!
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYani şahsen böyle bencil bir partnerle tercih etmem, zira zevk de almam.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenzer bir durumun kadın tarafıyım. Ben bahane üretmeye başladım çünkü erkek arkadaşım beni tatmin edemiyor artık, benim zevk almam pek umrunda değil sadece kendi boşalmasını önemsiyor ama bunun farkında da değil.
Sonuç olarak eşiniz seks yapmak istemiyorsa zevk almasını sağlayamıyorsunuz demektir.
11 Yorumla
+1 yılAl bi yapay kari yatak odasinda gir cik yaparken kadini da ort sahte oldugunu gormesin ve ama o halde gorunmeni sagla bak o zaman nasil olur. d
00 Yorumla
+1 yılbaşkası olabilir bro sadık da değilse raydan çıkmış sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Tehlike canları bence. Sana sadıksa aldatmıyorsa tek sebebi var.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZevk veremiyosun demek ki. Biraz kadinin zevkine odaklan. Şu yazdigindan bile sadece kendini dusundugun anlasiliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeprem etkilemiştir. Ben de seks istemiyorum
00 Yorumlayatak odasında sürekli boxer la gez penisin görünsün bak nasıl canı çekiyor
00 Yorumla
+1 yılşu an çok normal değil mi
10 Yorumla
+1 yılHocam biraz duygusallık
00 Yorumla
+1 yılYeterince iyi değilsin demekki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılazdırman lazım karını
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan başka çaresi yok yol yakınken bosan
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbirisi var
00 Yorumla çalışıyor mu
00 Yorumla
+1 yılKanka alıştırman lazım
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026