Eşim bana yaklaşmıyor?

Eşimle cinsel hayatımız yok gibi. Cinselliğin dışındada anlaşamıyoruz zaten eskiden cinsellik iyiydi şimdi oda çok çok azaldı. Aklım işte güçte kafamı hiç oraya veremiyorum diyor. Seksi fotoğraflar atıyorum umurunda değil kısa kısa cevaplarla geçiştiriyor. Soğudu mu tamamen benden yoksa bir sorunu mu var sağlık olarak yoksa çirkin miyim anlamadım gitti bugün eşime attığım ve hiç ilgilenmediği fotoğraflara bide siz bakın dedim sizce benlik bir durum mu? Ben yaklaşmasam aylarca yaklaşacağı yok hep adım atmaktan sıkıldım ben dişiyim bana istekle yaklaşılmasını isterim ama eşime kalsa hiç yanaşmaya niyeti yok
Eşim bana yaklaşmıyor?
Eşim bana yaklaşmıyor?
Eşim bana yaklaşmıyor?
Eşim bana yaklaşmıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Travesti ya da trans diyen arkadaşlar gerçekten güldürüyorsunuz. Saçlarım simsiyah uzun tenim beyaz diye trans mı olmak zorundayım vücut hatlarımdan her halimden belli kadın olduğum. Arada bir girerim bu siteye ve geneldede cinsel sorular sormak için girerim çünkü bitek burda cinsel anlamda gizliden soru sorup başkalarının fikirlerini alabiliyorum. Ne başka bir yerden buldum bu fotoğrafları nede transım inanmayan inanmaz kendi bilir ama onca erkekten 2 kadın yazmış biride trans demiş neden acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ben azgın bir kadın değilim yanlış anladınız ya da ben yanlış anlattım. Evliliğin olmazsa olmazıdır seks heleki duygusal anlamda doyuran bir eş yoksa neden evliyim o zaman bu adamla ne duygusal anlamda tatmin edebiliyor nede cinsel anlamda. Kesinlikle doyumsuz bir kadında değilim benim anlamadığım seksi bir karısı varken neden aylarca istemiyor siz erkeklerin maksimum bekleyiş süresi 2-3 gün değil mi benin eşim aylarca yaklaşmıyor hafta demiyorum bakın aylarca işi gücü bahane ediyor
Eşim bana yaklaşmıyor?