Evleneli 7 ay olacak 2 aydir bebek karari aldik ortak kararimiz doktor tavsiyesi ile adetin 2. Haftasindan iti aren gun asiri (bir gun ara ile) birliktelik yasamak gerekiyor. Ancak esim benimle olmuyor erekte sorunuda yok kac kere dediysem bahane uretiyor. Beni begenmiyor musun yoksa bebek dusuncesi mi korkutuyor diye sordum begenmeme gibi birsey olamaz baba olmayida istiyorum ama yorgunum yok 1 gun ara ile sevisilir mi o kadar sık beraber olunmaz vs siraliyor bebek sahibi olmak icin ayda sadece degerli 6 gun var hadi onuda gectim ayda 2 3 kez birlikte olunurmus sorun bende mi ben anlamiyorum ne yapmam gerek beraber olma istegimi her geri cevirdiginde oz guvenim gururum kiriliyor.
Cevabın nedir?
- Cinsellik konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBüyük hata yapıyorsun.. Evliliğin iyice oturması için kendinize en az 1 -- 1,5 sene zaman vermelisiniz.. yaşınız kaçki bu hız neden ? bir kaç sene 2 - 3 sene hayatınızı yaşayın.. Bebek olunca bu günlerinizi aşırı arayacaksınız.. Eşinin düşüncesi şu :) :) :) Hatta bu tüm erkeklerin düşüncesi.. :) :) Bunu hem kızlar iyi bilir hem de erkekler.. Bu konuda asla siz kızların bir suçu yok ÇÜNKÜ doğanın kuralı kanunu bu.. BEBEK doğmadan 5 -- 6 ay önce cinsellik kesilir ve doğunca + 2 ay lohusa dönemi.. Yani 8 ay sabretmek zorunda eşiniz.. VE daha sonrada tüm ilgiyi bebek alır Cinsellik ayda 2 - 3 e düşer.. gece yatağınızın yanına alacaksınız bebeği.. bebekler sizin gibi uyumazlar ki 2 saat uyur kalkar 3 saat yatakta gözleri açıktır ağlar.. yani uyku düzenleri olmaz.. sabah 4 te 5 te uyanır bidahada uyumaz.. Böyle hayat temposunda acaba sizin ve eşinizin aklına se*x gelir mi bilemem? :) :) :) :) Ayrıca doğum yapınca doğal olarak genişleyeceksiniz.. Bu da onu kahrediyor.. Oraya dikiş atılacak hatta doğum olunca.. Lohusalık o demek zaten.. :( bence konuşmalısınız eşinizle iyice oturup sıkıntılarını tam öğrenmelisiniz karşılıklı çözüm için..
04 Yorumla
Soran+1 yılIyide bebek dogana kadar cinselligi doktorlar oneriyor kolay dogum olmasi icin zorluklarinida biliyorum bana bebek sevgisini asilayan oydu ben istemiyordum bana bebek dusuncesini asilayip o mu vazgecti? 28 yasinda adam 2 yil sonra bebek yaparsa 30 olacka digeride 4 yil sonra 34 ee cok gec bir zaman dilimi degil mi
- +1 yıl
Bir erkeğin ekmeğini eline alıp aile sorumluluğunu alma yaşı 28 dir. ailesi için karar verme yeteneğini kazandığı ve para - ekmek getirme yaşı.. KIZ ise 24 yaştır doğru karar alma yaşıdır kimsenin etkisi altında kalmadan karar verebilir.. Bu 2 -3 sene içerisinde yatırım yapın bebek için bebek odası hazırlığı ve hatta kenara döviz koyun bebek için her ay.. Bir de ikiziniz veya üçüzünüz olmuş bunu bilemezsiniz ki bu na Güzel Allahım karar verir.. Üzerine gitmeyin çocuğun yani asla baskı yapmayın.. Bu ters teper.. Sadece SİZ korunmayı kesin.. Ve asla kafaya takmayın hamile kalmayı relax olun ve bırakın zamanın akışına.. ne kadar kafaya takarsanız o kadar ters gider işler stressten hamile kalamazsınız.. Bir bayanı hamile bırakmak dünyanın en zor işidir.. Erkeğin sperm kalitesi -- canlı sperminin olup olmayışı - Kadının yumurta kalitesi - VE kadının ısı derecesinin 2 derece arttığı günü yakalamak bunların hepsinin birleşip TAM olması gerekiyor..
- +1 yıl
diğer günlerde de hamilelik gerçekleşebilir ama tabii düşük ihtimal de olsa var.. Siz Allahtan dileyin canı veren Güzel Allahımdır.. Onun hediyesi ve bize verdiği Lütfudur.. Yoksa bizler se*x yaparak sadece birinci adımı atıyoruz.. Sağlıklı ve canı Allahım verir, o nun bileceğidir..
Soran+1 yılCok dogru soyluyorsunuzda kadinlari anlamak zor derlerde asil problem erkekmis meger
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşiniz çocouk istemiyor bariz belli. Dahada ötesi çocuktan emin ama sizinle bir ömür geçirip geçirmeme konusunda emin değil, çünkü çocuk bağlılık için anahtar kilittir, boşanmak çok zordur çocuk varken vs. Çiftler ayda 2-3 kez birlikte olmaz, 2 güne bir düzenli cinsel ilişki yaşar. Ayda 2-3 kere seks yapan evli bir çiftin bir tarafı büyük ihtimal aldatıyordur veya büyük sorun vardır. Hiçbir erkek bir ay boyunca 2-3 kere ile tatmin olmaz, yaşı 20 - 50 arasında olan sağlıklı her erkek, 2 güne bir boşalma ihtiyacı duyar. Eşinize bu ihtiyacı nasıl giderdiğini sormanız lazım veya araştırın.
00 Yorumla
seni girmedigimiz için ne desek boş belki senden belki kocan da bir sorun var bilemedim şimdi ayda 2 3 ne lan öyle şey mi olur haftada desen bile az
11 Yorumla
+1 yılzaman ver sende demekkı ıslerı yogun ve yorgun dusuyor?
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılYedi ay az bir süre bence. Çocuk isteyip istememe konusunda kafası karışık olabilir. Bence şöyle bir yıl daha sabredin ve cinselliği doyasıya yaşayın. Ondan sonra çocuk yapın. Çünkü hamilelikte her şey 180 derece değişiyor. Özellikle ilk aylarda her iki taraf da kabus dolu günler geçiriyor. Kadında bulantılar, her şeyden hatta eşinden bile tiksinti duyacak kadar bir takım biyolojik ve ruhsal değişimler vb. erkeği çok sarsıyor. Sonraki dönemde ise kadın çok duygusallaşıyor vs. vs. Aylar süren cinsel doyumsuzluk çoğu zayıf karakterli erkekleri farklı kişi ya da yerlere yönlendiriyor. En çok aldatma da bu süreçte yaşanıyor. Eşin bunları düşünüyor olabilir. Tabi, bu endişelerini hiçbir zaman söyleyemez sana. Onun için diyorum, bir yıl daha bekleyin bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur..
Erekte sorunun ve isteği arttırma mevzunda çok kolay çözümleri var tabii013 Yorumla
Soran+1 yılErekte oluyor ama birliktelik yasamiyor
Cevap sahibi+1 yılEreksiyon sorunu yok değiş mi😊😊 sadece canı mı istemiyor 😆😆😆
Soran+1 yılBilmiyorum artik erekte olmasini sagliyorum oyle uzunda surmuyoe bnu yapmam ama gel gorki devami yok
Cevap sahibi+1 yılYani erkekte süresi mi kısa
Tam sorunu anladıktan sonra etkili bir önerim olacak
Cevap sahibi+1 yılEğer onun isteği azsa sana bir önerim olacak 😊😊
Soran+1 yılBazen erekte oluyor beraber olmayinca kisa surede erektesi gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBakım sorun psikolojik. Yani kendine güveni kaimamış. Bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşur ve bilinçaltı beni sevişme sırasında ona ereksiyon problemi yaşayacağını söyleyip duruyor rahat olamadığı için de kontrolü kaybediyor. normal olarak ya sorun yaşıyor ondan kurtulmanın tek yolu bilinçaltına ereksiyon sorunu olmadığını ispat etmektir.
Bunun için gece ereksiyonu kullanacağız erkeğin en uzun erekte olduğu andır. Bunu özel bir teknikle kullanmak lazım 😊😊
Soran+1 yılHer sabah erekte sekilde oluyor her erkek oylw mi bilmiyorum normal bisey mi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl yapacaksın 😊 😊
Sabaha doğru ara ara uyanıp kontrol edeceksin. Erekte olup olmadığını erekte olduğu an işe koyulacaksın.
Baktım sertliği iyi hemen kendine kıvama getireceksin yani ön sevişme olayını kendin yapacaksın. Sana bunu istersen daua sonra anlatırım
Kendini ilişki için hazırladım ve eşin erekte durumunda onun yavaş yavaş okşayarak uyandıracaksın ama çok yavaş okşa Uyandıktan sonra ondan 30 Saniyelik bir oral seks yapıp biraz daha sertleşmesini sağlar ama uzun süreli yapma daha sonra onun üstüne otur ve cinsel birleşmeye başladı Üstünde ileri geri ileri iki geri yapınca Sen müthiş bir zevk alacaksın Senin zevk aldığını görünce oda çıldıracak çok kolay orgazmı olmaya başladığının ve inlemeleri duyduğunda çıldıracak Seni hemen altına alıp içine sert bir şekilde girmeye başlayacak sen orgazm oldukça inlemeleri duydukça daha da çıldıracak sana en az 10 dakikalık bir cinsel birleşme vadediyorum. 😊 😊
Bunu kullan okey mi
Soran+1 yılBu da ise yaramiyo ben kendi capimda takildim birlesme olmadan kahvalti hazirla dedi :/
Cevap sahibi+1 yılBunu tam yaptın mı
Gece yapacaksın
Soran+1 yılSabah yaptim evet
Cevap sahibi+1 yılBak gece erekte olduğu zaman yapacaktın 😊😊ı
Neyse onu nasıl çıldırtırsın biliyormusun
- Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılAyda iki üçkere olunurmu ya hergün olması gerekir senle olmayınca bebek nasıl olacakmış bulmuş senin gibi adamı buluncuyor
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapmaya calisiyor
- +1 yıl
Ya bir problem yaşıyor başarısız olacağını sanıyor ya da başka biri var bence takip et bakalım bir erkek ne kadar yorgun olsadada cinselliğe hayır demez
+1 yılçocuk istemiyordur. yoksa yaşı çok ilerii değilse yapar bence. bir de işide ağır olabilir. çocuk için acele etmeyin bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılIstemiyorsan yapmayalim dedim ama yok istiyorum domiyoe belkidenistemiyodur soyleyememistir bilmiyorum ama istemiyorsa beni unutlandirmak yerine soylemesi gerekmez mi isi her zmn agir degil ayrica bugun sabah isten geldi aksama kdr uyudu yorgunlugu yktu
- +1 yıl
o zaman istemiyordur. o istediği zaman yapar çocuğunu merak etme çocuk lafı etme sadece yeter belli bir zaman
Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı. Adama enerji lazim macun yedirirsen sorun hallolur iş stresi falan enerji birakmiyor. Bu aktarlarda satilanlar var işe yarayacaktir dogalindan al.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma erekte sorunu yokki
+1 yılBence siz istedikçe eşiniz kaçıyor. Kaçan kovalanır misali. Siz kaçın ki çekici olsun. Sizi istemesini sağlamalısınız.
20 Yorumla
+1 yılaktardan macun yaptir. ama zencefil ve zerdecal koymasin tadi fena olur yiyemez birde ginseng haplari var onlardan icir beyine :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılesiniz asiri duygusal. Bunu vazife gibi gorup olmuyordur. Zaman tanimalisin. Gerekirse ortami degistirip fantaziye kacmalisiniz. Burda size gorev dusuyor ne yazik ki👍
02 Yorumla
Soran+1 yılIyide erekte dogru mu yaziyorum bilmiyorum ama oyle oldugu halde beraber olmuyor cogu zaman
Cevap sahibi+1 yılDogrudur. Bu durumda bile bosalma sorunu yasaniyor. Ya da cocuk istemiyorsa teekrar konusunuz aranizda.
Bu konuda farkındalık oluşmuş ve aşırı hassas davranıyor.
Sana tavsiyem bekle. Sevişme isteği ondan gelsin.
Hatta mümkünse sen reddet. Canım istemiyor vs.
Sonra karşına azgın bir boğa çıkabilir04 Yorumla
Soran+1 yılHasas derken
Soran+1 yılEe kadin pasif oluncada isteyen hep erkek oluncada sorun degil mi yatakta kazik gibi mi duralim
boy ve kilo kaç senin? kilolu falanmısın yani? bu kadar istekli bir kadını kimse reddedemez ilginç bir anormallik var.
00 Yorumla
+1 yılSorun sende değil eşinde. Eşinde benimle aynı kafada ☺️
20 Yorumla
+1 yılÖyle şeymi olur ya yok günü felan adamın stresten kalkmıyordur :D
01 Yorumla
Soran+1 yılErekte sorunu yok erekte oluyor ama beraber olmuyor
Alla alla erkeğin de kadının da isteksizi çekilmiyor!
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. anlaşılan hazır degıl korkuları var ne ıse bılmıyorum ılıskı ıse her gun olmalı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılHer evli ayda 2 3 kez mi yapar
kocanda iş yok. sen hanımlık görevini yapıyon. bu adamı çokmu aradın
06 Yorumla
Soran+1 yılBen yemeginide dort dortluk yapiyorum temizliginide kadinlik gorevimide ailesine karsi gorevimide cok mu simarttim ne
Soran+1 yılCogunlugu hatta hepsi diyebilirim benim dememle ilk reddediyor ben kalkip baska odaya gidince onunla muhattabi kesince cocuk gonlu alir gibi beraber olmayya calosiyor
Soran+1 yılO 28 ben 25
+1 yılNe kazma adamlar var arkadaş ya nerden buluyosunuz böyle hödukleri anlamıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıloo konu derin yani bazı şeyler var onun için yapmıyor bence seni
02 Yorumla
Soran+1 yılNasil?
Cevap sahibi+1 yılerkekler bazı şeyleri söyleyemez açık açık yani sanada söyleyemiyor isteklerinide söyleyemez hepsini ve detaylı yani nasıl anlatıcma sana buradan uzun uzun gizli olmasan anlatırdım özelden
- Cinsellik konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılUzuldum adina bence sen esini kendine baglatamiyorsun bayan isterse oluyu bile diriltir
00 Yorumla Kıyamam yaa sen gibi doyumsuz kadınlar neden bize denk gelmez ki.. bize gelenler de bir kere vermek için bin dereden şu getiriyor
00 YorumlaCinsellik konusunda 17b cevap paylaştı. Ayip eder bol bol yalasin vajinani göğüslerini seni hazirlasin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl ayda 2-3 birlikte olunurmuş ya öyle cinsel hayat mı kalır
02 Yorumla
Soran+1 yılIlk aylar surekli beraber olurduk hatta uzun surerdi ve bir kac kez simdi bir defa ve 5 dk falan
Cevap sahibi+1 yılhadi ya baya boşlamış belli ki
evet sorun sende. niye bir erkekle evlenmedin de bir nonoşla evlendin.
00 Yorumlabir derdi olmalı :)
20 YorumlaIlk beş ay nasıldı peki hamilelikten önce?
06 Yorumla
Soran+1 yılGunde pes pese haftada defalarca oluyordu
Soran+1 yılBir kere yataktan firlayip banyoya gitti camasirina baktim islakti ruyasinda her ne b***k olduysa artik. Acikcasi bebek kararindan sonra boyle oldu ama aksam tartistim her geldigimde reddediyorsun zorla beraber olalim diyorum resmen hangi kadin kac kadin teklif ediyor artik bebek falan istemiyorum beraberde olmak istemiyorm her reddettiginde beni cinsellikten sogutuyorsun dedim bu defa hayir bebek istiyorum diyip cabaladi beraber olmak icin bu defa istemedim tersledim. ama gercekten artik ben sogumaya basliyorum cinsellikten
- +1 yıl
Özür dilerim sonuçta eşin senin o kapının önüne koyacak değilsin de anladığım bu adam kafadan çatlak ne dediğini bilmeyen öküzün biri. çok afedersin ama olduğu gibi biri değil çift kişilik yaşayan biri yani kişiliği oturmamış. evlenmiş ama eşini yemek yapan temizlik yapan biri olarak görüyor. yaşı da küçük sanirim. sonuçta evlwnmissin yuva kurmak kolay değil o Yüzden kızsan da çözüm üretme yoluna gitmelisin. hasta olduğuna ikna edebilirsen psikoloğa gitmekle başlayın derim
Soran+1 yıl28 yasinda ama sanirim beni temizlik yemekten sorumlu cani isterse birliktelik yasayacagi ailesini el ustunde tutan biri goruyor cnku kendisi dizi film hastasi aksm isten gelir yemegini yer alir bilgisayarini kucagina dizi izler bende mal gibi bakarim 2 defa evi terk etmek istedim mani oldu benimle bisiler yap beraber ortak diziler filmler izleyelim diyorum ama yok sevmiyo belkide ama bilmiyorum artik sevilmedigimi dusunuyorum
- +1 yıl
Yarın normal elbiseler giy frikik verme yemeği sofraya koy o yokmuş gibi sonra da yürüyüşe çıkalım de onu netten ve telden uzak tutacak bişeyler yapmalısın. sanirim erken boşalma ve sana yetmeme seni tatmin edememe korkusu yaşıyor. ona bazı cümleler söyleyeceksin nasıl desem... Sinli cümleler işte anladın sen ve her geçen gün iyi olacak sonra bikacaksin emin ol:)
adam çocuk istemiyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılSoylemek cok mu zor bende artik cocuk istemiyorum dedigimde hayir ben istiyorum diyor
Eşinde bir problem var bildiğim kadarıyla
00 Yorumlapsikoljik bence sen rahatlatmalısın
10 YorumlaCinsellik konusunda 376 cevap paylaştı. sen hazirlik yapiyor musun peki?
02 Yorumla
Soran+1 yılHazirlik?
+1 yılNe pimpirikli adam ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNe icin
+1 yılBence gözü dışarı kaymış onun ya da gay
00 Yorumlabence acele etmeyi bebek konusunda erken daha
06 Yorumla
Soran+1 yılAdam gelmis 28 yasinda erken mi
Soran+1 yılBenimde 25
Soran+1 yılBilmiyorum nasil cozume ulasicaz
+1 yılEsin ilk senlemi birlikte olmuş
02 Yorumla
Soran+1 yılMalesef hayir. Ne kdr dogrudur bilemem askerdeyken genel eve gtmis. Isin garibi evlendigimiz ilk zmnlar surekli istiyordu bir kac kezde yapardi pes pese yani problemde yok ama niye smdi boyle bilmiyorum
- +1 yıl
Hm psikolojik olabilir sorunu isle ilgili sokintismi var
Kocanda başka sorun olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi
Soran+1 yılDaha neler
Cinsellik konusunda 539 cevap paylaştı. Beraber olucak başka erkekler var
00 Yorumla
+1 yılsenin eşinde bir garip valla
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılben de hergün istiyorum ama nafile
00 Yorumla
+1 yılsanırım sende
05 Yorumla
Soran+1 yılPeki e
Soran+1 yılPeki ne
- +1 yıl
güzel degilsindir veya kötüsündür bu konuda
Soran+1 yılGuzel bulmasa temiz bakimli olmasa 2 ay onceside yanasmazdi bana
- +1 yıl
bilemicem yokluktan yapmış olabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan tam bir hıyarmış.
00 YorumlaÜzücü
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılistemiyor bence
10 Yorumla
+1 yılciddi olamazsın
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyo
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı