Arkadaşlar 3 haftalık evliyiz ve ben hala bakireyim. Eşimle aramızda hiçbir sorun yok gayet iyiyiz mutluyuz ancak benim yakınlaşmalarımla küçük öpüşmeler dışında bir şey yaşamadık her gün sarılıp uyuyoruz. Bunun nedeni ne, ben ne yapmalıyım hiç bilmiyorum sizce nedeni ne? Evlenmeden önce ilk seferden korkuyorum gibisinden bir şey söylemiştim acaba o yüzden mi diyorum ama bu da çok mantıksız geliyor.
Cevabın nedir?
+1 yılSanırım eşin cinsel yönden isteksiz biraz. Vajinal ilişki olmasa bile insan en azından okşamak, oral seks falan yapmak ister. Ya da çok tecrübesiz cinsellik konusunda ve ne yapacağını bilemiyor. Tuhaf bir durum gerçekten. Bir şekilde cinselliğe başlamanız gerek.
02 Yorumla
Soran+1 yılBakir değil eşim evlenmeden önce bahsetmişti, beni mi arzulamıyor diye düşünüyorum ama ereksiyon olduğunu hissediyorum bilemiyorum bencede bir şekilde cinsel hayatımız başlamalı
- +1 yıl
Evde sürekli bakımlı ol. Makyaj yap. Ellerin ve ayakların bakımlı ve ojeli olsun. Güzel parfümler sür. Bunlar eşini tahrik edecektir canım. Seni arzulamaması pek normal değil.
En İyi Cevaplar
Sanırım bir sorunu var eşinin. Hiç konuşmayı denedin mi?
033 Yorumla
Soran+1 yılHerhangi bir çekingenliği yok bana karşı balayındayken, sarılıp uyurken falan hep ereksiyonunu hissediyorum hiçte küçük durmuyor ama yani çok garip eşim evlenmeden öncede aşırı rahat biriydi evlendikten sonra utangaçlaşacağını sanmıyorum
Soran+1 yılAslında biraz mizah karıştırırsam hoşuna gidebilir sanki, çok teşekkürler
Soran+1 yılOral seks falan yapmam, yapamam zaten yani ben her şeyin zamanla olması gerektiğini düşünüyorum daha hiçbir şey yaşamamışken oral fazla bence
Soran+1 yılKan tutma meselesi hiç aklıma gelmemişti gerçekten umarım tutmuyordur.
Soran+1 yılHiçbir sorun yoktu aileler çok fazla karışmaz zaten biz ikimiz hallettik çoğu şeyi diğer türlü de aileler gayet iyi anlaşıyor herhangi bir zıtlaşma söz konusu olmadı
Soran+1 yılKi cezalandırdığı ben olmam öyle bir şey düşünse bile , kendini frenlemek için nasıl uğraştığını ben biliyorum kendini cezalandırıyor
Soran+1 yılÜzerimde askılı minicik saten gecelik var bana sarılıyor ve ereksiyonunu kalçamda hissediyorum askıyı omzumdan indirmesi yeterli ancak bunu yapmıyor kendini frenliyor derken bunu kastettim
Soran+1 yılDaha önce onunda tanıdığı bir sevgilin oldu mu demişsiniz evet oldu ancak o ilişkim çok kısa sürdü ve yaş olarakta oldukça küçüktük o zamanlar
Soran+1 yılUyanır uyanmaz siteye girmedim 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen başlat o zaman sarıldığında elini aletine götür artık istediğini hazır olduğunu söyle. Onun da korkuları olabilir sertleşme gibi ya da küçüktür özgüveni yoktur bu nedenle senin yaklaşımın son derece önemli öyleyse.
00 Yorumla
çekiniyordur , o da tedirgindir belki de , ilk sefer beraber olma tedirginliği sadece kadınlar da yoktur ki ,
o yüzden sende biraz daha yakın ve sıcak olmaya çalış ona karşı :-)14 Yorumla
Soran+1 yılOnun ilki değil bunu evlenmeden önce konuştuk bahsetmişti ama benimle ilki bunu mu kastettiniz? Ona karşı elimden geldiğince yapın ve sıcak davranıyorum
- +1 yıl
evet sizinle olan ilkini kast ettim canım , başka kimselerle ilişki yaşayabilir ama sonuçta her ilk ilişki yeni bir heyecan demek , ve eğer bu evlilik beraberliği ise biraz daha önemli tabi ,
onunla sıcak ve arkadaşça konuşmayı dene , eğer sert tepki veren bir kişi değilse aranızda çözülebilinecek bir konu , bilmem belki de cinsel olarak kendisini rahatsız eden bir şey vardır ( şu an burada yazamıyorum ) ,
umarım her şey iyi olur sizin için :-)
( takip edebilirsin bu arada eğer istersen )
Soran+1 yılGüzel dilekleriniz için teşekkürler
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
78Cevap
3 haftalık evlilik ve eşin hala bakire olup Cinsellik yaşanmaması bana göre ciddi bir sorun. Eşiniz ile bu konuyu muhakkak görüşün. Karı Koca arasında ayıp olmaz belki o da çekiniyor olabilir girişimi siz başlatın
44 Yorumla
Soran+1 yılBana görede ciddi sorun. Hep dolaylı yoldan bahsettim ama sanırım doğrudan konuşma vaktim geldi
Soran+1 yılGüzel taktik 😄 teşekkürler
+1 yıleşin seni çok seviyor , bazı durumlarda sana duygulallıktan yanaşmıyor. kendi içinde sana kıyamamak var bence , ilk seferden korkuyorum demek eşini aşırı duyguya itmiş onunla konuş açak açık birleşelim de , olmazsa psikolok destek al
21 Yorumla
SoranUmuyorum öyledir ve bu problemi çözeriz. Bunu söyleyen ilk insansın biraz da olsa içime su serptin teşekkürler
Kocan adam gibi adammış senin canın yanmasın diye kıyamıyor sana artık karı kocasınız ve biletlerin olması gerektiğini söyle bunu öpüşürken yap
34 Yorumla
Soran+1 yılAdam gibi adam olduğunu biliyorum ancak bu kadar kendini frenlemesi garip geliyor anlayamıyorum onu artık
Soran+1 yılBöyle olacağını bilsem endişelerini ve korkularımı onunla paylaşmazdım zaten umarım açabilirim
- Cinsellik konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılBunun cevabını burada değil eşinde arayacaksın. Belki ereksiyon olamıyor. ya da başka bir problemi var. Cinsel bakımdan 2-3 gün çok norma fakat 3 hafta uzun bir süre. Sor bakalım daha neyi bekliyormuş. Olmadı üstüne atla. Bakalım ne yapacak. Belkide ilk adımı senden bekliyor, hazırmısın diye bekiliyor.
00 Yorumla
+1 yılTemel evlenir aradan 3 hafta geçer eşi hala bakiredir ve temelin annesi ile konuşmaya karar verir.. Annesine durumu anlatır annesi temli cağırır olum niye hala karını mikmedin diye sorar temel ama anne karım çok iyi biri çok güzel anlaşıyoruz niye onu mikeyim ki der :D bence sen onu biraz kızdır :D :D
00 YorumlaEşinin 3 haftada cinsel tercihini değiştirme olasılığı var mı. Normal bir şey değil. Sen korkuyorum desende normal ve sağlıklı bir erkek. Ara ara şansını deneyip eşinin hazır olup olmadığını anlamaya çalışır.
04 Yorumla
Soran+1 yılYani her şeyi düşünmeye başladım artık ama ereksiyon haline geçtiği oluyor yanımda bu da bir şekilde benden etkilendiğini göstermez mi?
Soran+1 yılKucağına oturduğumda öpüşmeye başlamıştık o zaman ereksiyon halindeydi, sarılıp uyurken de ereksiyonunu hissediyorum
Cinsellik konusunda 11,6b cevap paylaştı. Öyle şey mi olur? Açık şekilde konuş kendisiyle. Neden biz cinsellik yaşamıyoruz. Allah ın emrini neden yrrine getirmiyoruz diye sor
12 Yorumla
Soran+1 yılEn son çare o zaten
+1 yılKızım kocana sorsana neden olmuyor de sabah nasıl uyanıyor bu adam hiç görmüyormusun sana sarılıp öpünce yok mu hareker
04 Yorumla- +1 yıl
yaniii :)
Soran+1 yılHareket var ama icraat yok
- +1 yıl
Gece aynı andamı yatağa giriyosunuz hiç yalnız kalıyormu
Soran+1 yılEvet genelde aynı anda gireriz bazen ben kitap okuyorum o uyuyor değişiyor. Hiç yalnız kalıyor mu derken yatakta mı?
Sevmeden evlenmemişsiniz acaba gay mi? ya da düğün şu bu Stress falan mı var yoksa ilk zamanlar fazla zorlamayayım diye mi düşünüyor? Kocanla bir konuş
01 Yorumla
SoranSeverek evlendik
+1 yılya ciddimisin bu soru yorum almak için değil dimi eğer gerçekse ilginç
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten çok fazla soru sormuyorum bu soruyuda içtenlikle sordum emin olabilirsin. Bencede ilginç hadi ilk gece anladım ertelemesini ki ilk gece bile bekleyemeyen bir sürü erkek var benimki rekor denemesine doğru gidiyor.
- +1 yıl
dostum merak etmem eminim birgün açılır sna bir taktik vereyim istersen bilmiyorum ne düşünürsün fikrim hakkında ama tahminimce iş yarar bir akşam yemeğinde bir rakı al iş içsin sonra iş biter emin ol
Soran+1 yılOnu düşündüm ama alkolün etkisiyle çok sert yaklaşmasından korkuyorum
- +1 yıl
beni dinle dostum sen alkol hem keyif getirir tam tersine sakin olur beni dinle benim yaşım 31 tecrübeliyim...
+1 yılhamile kalmandan korkuyordur henüz yeni evlisiniz ve korktuğundanda seni düşünüyor adamın değerini bil :D
01 Yorumla
Soran+1 yılDüğünden önce başladım doğum kontrol hapı kullanmaya hamile kalmamdan korkması imkansız , beni düşünüyor da işte...
+1 yılSor kendisine bu durum hem Türk hukukunda hem islam hukukunda boşanma sebebidir yani hem resmi anlamda hem dini nikah yaptıysanız ikisinde de boşanabilirsiniz.. eğer tıbbi bir sıkıntıysa doktora basvuru n
00 Yorumla
+1 yılEşin belki ilk defa bir bayana dokunuyordur ve buda onda heyecan yaratıp senlen öpüşürken boşalma yaşıyor olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşalsa fark ederim hiç yanımda boşalmadı şimdiye kadar, bakir değil bu arada evlenmeden önce konuşmuştuk bahsetmişti
- +1 yıl
Olmadı senin hazır olmadığını düşünüyor olabilir sen herakete geç
+1 yılOndan bekleme sende o halde
Sen at onu yatağa
Beklemekle olur mu l*n o iş
Ayrıca yeni evlilerin böyle beklemesi günah yapmanız lazım mutlaka02 Yorumla
Soran+1 yılNe günahı? Ayrıca yaklaşıyorum ona öpüşme falan oluyor ama o ileri götürmüyor ben ne yapayım yani
- +1 yıl
Evlendikten sonra ilişkiye girmeden beklemeniz günah sana günah ona günah
Mutlaka yapmanız gerek
Bak iste aklında hep o iş var mesela dimi?
O sebeple günah bu siteye soru soracak kadar seni düşündürdüğü için günah
Meseleyi ne zaman cozcez diye acik acik sor bakalim ne dicek
00 YorumlaCinsellik konusunda 439 cevap paylaştı. Bakİrdir
erken boşalma sorunu vardır
Baştan çıkarmayı dene ona göre daha iyi anlaşılır
beraber duş alın olmazsa02 Yorumla
Soran+1 yılBakir değil evlenmeden önce konuşmuştuk bahsetmişti, beraber duş almayı doğrudan mı teklif etmeliyim sizce yoksa mesela bir bahaneyle banyodayken yanıma çağırarak mı?
Doktorluk olmuşsunuz siz ya anormal bir durum bence
00 Yorumla
+1 yılbence sen onu oral seks ve sevişme ile ateşlendir ve sonra gerisi gelir gelmezsede seks olmadan yaşanmaz sonuç ayrılık olur.
10 Yorumla
+1 yılEvet o yüzden. Sen biraz devam ettirmelisin. Küçük öpücükten sonra kendini geri çekmesine izin verme.
00 YorumlaÖyle korkuyorum hazir değilim filan ddediysen alinmiş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu kıracak şekilde söylemedim ki neden alınsın?
bence sen öyle dedin diye senın onunla konusmanı beklıyor.
10 YorumlaSimdi git ve kendine guzel gecelikler tanga al bu gece oyle cik karsisina
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 hafta bana dokunmayacak kendimden şüphelenirim sorun bende mi diye neden boyle yapiyor ki cok uzuldum durumuna
10 Yorumla
+1 yılEşinin cinsel tercihi belki farklı olabilir. Gey olma ihtimali olabilir. Otursanız konuşsanız açık açık olmaz mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki cinsel bir sorunu vardır oturup konuşmalısınız
00 YorumlaDurumu acik acik kocana sorsana salak kiz hic sormadan bize niye soruyorsun?
00 Yorumla
+1 yılSen baslat ondan yaklasmiyosa karşılık verir. ya da sor konusun mesele neymiş
00 Yorumla
+1 yılÖpüşürken falan hiç dokundun mu sertleşiyor mu veya hissettin mi? Sabahları nasıl kalkıyor?
00 Yorumla
+1 yılonun sürmesini bekleme sen sür ona elini öyle ufak tefek şeyler değil sonuna kadar devam et
00 Yorumlaevet senin ona iyice alışmasını bekliyor adam demekki seni düşünüyor. istiyorsan artık hazırım dee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki senin hazır olup ona yanaşmanı bekliyor. ilgilen istekli olduğunu anlasın. mesela gidip kucağına oturabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu yaptım yani yemekten sonra yakasını düzeltiyorum diye yaklaştım öpüşmeye başladık falan ama sonra anlımdan öptü ve yemek masasını toplamaya yardım etti sanki o kaçıyor ben kovalıyorum
Cevap sahibi+1 yılçıplak dolaşmak şart oldu heralde :D göğüsleri gizleme bir bakalım ozaman nolcak :)
akşam eve gelince en seksi kıyafetlerini giyin ona süpriz yap
00 Yorumlasenin erkeğinde bir tuhaflık var
ya da seni beğenmiyor02 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmediği bir kadınla neden evlensin biz kendi isteğimizle evlendik zorunluluk gibi bir durum yoktu ortada
Gizli Üye(36-45)+1 yılgenç kadınsın ve alakasız erkek görüyorsun, çok büyük hayal kırıklığı inanmıyorum..
Sevgisi v. s göstermelik bile olabilir.
Neredensin ki sen?00 Yorumla
+1 yılkimseyi dinleme bence eğer gerçketne yardıma ihtiyacın var sa bana ulaş
00 YorumlaCinsellik konusunda 315 cevap paylaştı. Zorla becer onu onada hayır derse farklı cinsten hoşlanıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakiremisin peki sen? Aldatmalar böyle ilgisizlikle basliyor genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 haftadrı ıktıdarsz bırımı ne kalkmkyormu esınınkı hayret gercektennnnn
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHalen bakiremisin :D başka erkek olsa çok'dan bozmuştu seni. Merak etme o tadını alsın vajinan'ın ebedi bırakmaz seni. Yaşın kaç ki?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yap esine ozaman eve gelmeden güzel seksi giyin güzel bir masa kur vb
02 Yorumla
Soran+1 yılHer zaman güzel bir masa ve şık bir kıyafetle karşılıyorum onu
Cevap sahibi+1 yılDetaylı konuş mamiz lazım senin için sorun olmazsa
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevişmeden evlenince oluyo böyle sorunlar, sonra insanların zaman öldürmek için girdiği sitelerde yardım aramalar falan..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyuuuhhhhh 3 hafalık evlisin ve hala bakiresin, kocanda sorun vardı o zaman ya
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun varda ne bir bulabilsem
Cevap sahibi+1 yılevlenmeden önce hiç birliktelik yaşadınız mı? yani sevişme tarzı
Soran+1 yılHayır yaşamadık
Cevap sahibi+1 yılkarşına al konuş
Severek mi evlendiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşin iktidarsız olabilir, sarılıp uyurken şeyi kalmıyormu?
04 Yorumla
Soran+1 yılEreksiyon problemi yok, ereksiyon oluyor ve ben hissediyorum ama eşimde tık yok sabaha inmiş oluyor
Cevap sahibi+1 yılo zaman iş sana düşüyor, belkide sen korkuyorum dediğin için pisikolojik olarak etkilenmiş olabilir, ilk adımı sen atmalısın
Soran+1 yılİlk adımı attığımı, hazır olduğumu ona nasıl gösterebilirim
Cevap sahibi+1 yılsevişme isteiğinş göstererek, her adımı devletten bekleme, şaşırt eşini
+1 yılErkek olduğundan eminsin dimi?
10 Yorumla
+1 yılÇüşş. Açık açık sor bence adama
00 YorumlaCinsellik konusunda 627 cevap paylaştı. yuh.. Erkek ile evlendiğine emin misin
07 Yorumla
Soran+1 yılE herhalde yani
Soran+1 yılBende sadece fizikten bahsetmiyorum 😊 yani ereksiyon sorunu yok yanımdayken
Soran+1 yılKorkutma beni ya
Soran+1 yılÖyle olsa neden benimle evlensin
Çok mantıksız ya bu nasıl bir durum böyle
00 Yorumla
+1 yılsana kıyamıyordur :))))
11 Yorumla- +1 yıl
ciddi diyorum adama eşiyle öyle bir şey yapmak ters geliyor olabiliri
- Cinsellik konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılKonuş bence korkmadığını.
00 Yorumla
+1 yılHerif erlerden hoşlanıyor olmasın?
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olsa benimle niye evlensin? Ayrıca uzun bir flört dönemi yaşadık öyle olsa bir şekilde anlardım
- +1 yıl
Ne bileyim belki evliliği kılıf olarak görüyor olabilir olamaz mı?
Soran+1 yılSanmıyorum yani öyle bir şey olamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılablacım :D adam seni düşünse suç düşünmese suç :D
02 Yorumla
Soran+1 yılDüşünsünde, hayatımızın sonuna kadar kardeş kardeş yaşamayalım yani
Cevap sahibi+1 yılya :D Allah' ım daha neler neler :D
+1 yılKan tutuyordur adamı kendın boz :D
00 YorumlaEşin normal değil oturup konuşun bu ne demek
00 YorumlaBir bakıyorsun gay çıkıyor aman tanrım didim :/
10 Yorumla
+1 yılYa ufaklığı saklıyor ya da aseksüel
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşine sor neden böyle diye
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılBence bir uzmana gorunmelisiniz
00 Yorumla Olabilir konuşmayı dene bir
00 Yorumla
+1 yılHayr isteksiz sana karsi ondan
00 Yorumla- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!