eşimle 2bucuk senelik evliyiz. aramız cok iyi ilk bir sene cinsel acıdan sorunumuz yoktu. bir seneden sonra cinsel acıdan uzaklastı benden iki hafta üc hafta bazen rekor kırıp bir ay dokunmadıgı oluyor. sorun ne diyorum sorun yok diyor.
var bisey benimi begenmiyosun diyorum alakası yok diyor niye hep ben isteyince oluyor sen hic istemiyosun diyorum. niye istemiyim diyor. kasıkları agrıyınca kendi geliyo sadece.
anlamıyorum aramızda normalde cok iyi aşkım hayatımlar havada ucusuyor sakalasıyoruzda ama cinsellik konusunu çözemiyorum. bende gurur meselesi yapıyorum ben istiyorum diye yapcaksan hic yapma diyorum. sizce sorun ne olabilir?
var bisey benimi begenmiyosun diyorum alakası yok diyor niye hep ben isteyince oluyor sen hic istemiyosun diyorum. niye istemiyim diyor. kasıkları agrıyınca kendi geliyo sadece.
anlamıyorum aramızda normalde cok iyi aşkım hayatımlar havada ucusuyor sakalasıyoruzda ama cinsellik konusunu çözemiyorum. bende gurur meselesi yapıyorum ben istiyorum diye yapcaksan hic yapma diyorum. sizce sorun ne olabilir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer