İlişkide ne istediğini söyleyen kurduğu fantezileri açıkça söyleyen bir partner sizi korkutur mu yoksa baştan mı çıkarır?

İlişkide ne istediğini söyleyen kurduğu fantezileri açıkça söyleyen bir partner sizi korkutur mu yoksa baştan mı çıkarır?

Fantezilerini açıkça, tereddütsüz, tüm çıplaklığıyla söyleyen bir partner beni sadece büyülemekle kalmaz; bedenimi yakar, ruhumu deler, aklımı delirttiği bir tutkuyla ele geçirir. O fısıltılar, o cesur arzular, dudaklarından dökülen her kelime, içimde patlayan vahşi bir yangın gibi bedenimi kavurur, kanımı kaynatır, içimdeki şehvet canavarını uyandırır. Böyle bir partnerle her fantezi, sınırları yıkan, tabu tanımayan, ahlaksızca zevkli bir ritüele dönüşür. Onun açık, utanmaz istekleri karşısında dizlerim titrer, kontrolümden çıkarım; ellerim, dudaklarım, her zerrem onun arzularını doyurmak için yanar tutuşur. Aramızdaki bu cesur paylaşım, bizi öyle derin bir erotizmden geçirir ki, kendimizi tamamen kaybederiz. Fantezilerin ateşiyle yanarken, bedenimizin en gizli noktalarını keşfeder, sınırlarımızı zorlar, her dokunuşta, her nefeste, daha da çıldırır, daha da tutuşuruz. O cesaret, o açlık, o vahşi arzular; beni çırılçıplak ve savunmasız bırakırken, aynı anda en güçlü ve en tutkulu erkek yapar. Böyle bir partnerle olmak; şehvetin en karanlık, en yoğun, en çıplak haline teslim olmak, arzuların özgürce patlamasına izin vermek, ateşin içinde dans etmek ve asla soğumamak demektir..
;))
Selam,
Beni etkiler ama ensest fantezileri yoksa..
Açık sözlü cesur birini herkes ister, ama sevmediği şeyleri söyleyecek birinin cesareti çok da mutlu etmez kimseyi..
Ensest ya da insanlık dışı fantezileri olanlar da pat pat söylerken ben açık sözlüyüm dobrayım cesurum sanmasınlar yani..
Arada bi konuşurken düşünseler iyi olur gibi..
Teşekkürler
Baştan çıkarır tabiki hem ben de ne istediğimi rahatça söylerim. Özellikle partnerlerin istekleri diğer partneri de mutlu ediyorsa daha ne olsun
Korkutur. Cinselliği bu kadar rahat yaşayan ve dile getiren birisi, aldatma potansiyeli olan birisidir. Çünkü cinsellik asla ikili ilişkilerde temel alınan nokta olmamalı. Sohbet, güçlü bir iletişim, birbirini anlayabilme, ortak noktalar, anı biriktirme... bunlar temel alınırsa, cinsellik yalnızca ilişkiyi renklendiren küçük bir haz olarak devam eder. Ve bir gün çiftler arasında cinsellik bitse de, diğer konuların verdiği mutluluk o ilişkiyi devam ettirir
Cevap
26Cevap
Yani kurduğu fanteziye bağlı birazda , bdsm bir ilişki seven bir erkek açıkçası korkutur
Aynen öyle 👍 onların ki cinsellikten öte şiddet ve acı ağırlıklı oluyor oda bize ters geliyor , tabi bunların müdavinleri de var seven bir kitle tercih meselesi ama bana göre değil
Gerçekten öyle 👍😂 değişik bir kafa yapısı
Aman bizden uzak Allah'a yakın olsunlar
Ayy mesela öylesi benim için ilhi çekici
Abartılı değilse baştan çıkma sebebi
Fjdkdkdkkd
Çok iyi yemek tarifi verince ağzının suyu akıyor.. icraata gelince o yemeğin ne tadı ne tuzu var.. yenmiyor 😅
Hayır tam tersi istediklerini açık ve net söyleyen birisi dahan iyidir. Amacı derdi ya da istedigini söylerse anlaşırız.✨💅🏻🥳🥰🧚🏻♀️🦋🐞
Evlenmeden önce fantezi kurabilir ama evlenmeden önce yaptırmam. evliliği beklesin.😂
Teşekkürler.) olması gereken. dışarıdan giyinisimle çok yargılayan var ama kimse kimsenin içini bilmiyor ve bende takmıyorum. herkes kendi dilinde bir karakter
Tebrik ederim☺️🙏🏻
Bence olması gereken, partnerin arzularını hiç cekinmeden söylemesidir. Buna fanteziler dahildir. Cinsel organlar bile birleşmişken ayıp ve utanma diye bir şey de olmaz. İstediği her şeyi konuşmalı. Resmiyetten de uzaklaşmalı, halk arasındaki cinsellikdeyimlerini çekinmeden kullanmalıdır.
Bence bu harika bir şey istediğini düşündüğünü hissettiğini söyleyebilmek. Ben mesela eşime fantazilerimi aktaramıyorum sen ki hep bşr duvar oluşuyor önümde hep bir engel... O sebeple de hep monotonluk hakim maalesef..
Saçma sapan fantezileri yoksa hoşuma gider beraber gittikçe iyileştiririz
İnşallah
İnşallah beraber iyileştiririz yani saçma sapan bdsmymiş altın banyo mu ne artık bilmiyorum ne pis bişeyse öyle şeyler olmasın kalanını idare ederiz bi şekilde diye düşünüyorum djdj
Net insan her zaman bir adım öndedir o yüzden açık olmasından etkilenirim
Etkilemez ben arkasından söverim o yüzden edepli rollünü iyi oynaması gerekiyor.
Ilişki öncesi açıkça konuşmaktan Yani hep her şeyi fakat fantezilerin ne olduğu da önemli uçmanın lüzum yok
beyaz k1çım de
İlgimi çeker hoşumada gider yani merak uyandırır
Karşımdaki kişiye isteklerimi ve talebimi söylerim rahatça
Kankam o sana söylerse
Demirden korksak trene binmezdik.. Aksine böyle kadınları daha çekici buluyorum..
Fantezisine göre değişir ama dile getirmesi etkiler elbetten
Saçma sapan istekler değilse tabi ki açık açık söyleyebilmeli.
Ben isterim de kolay kolay dile getirecek kadın yok
Aşırı can yakıcı değilse hem etkiler baştan çıkarır hemde ürkütür... heyacan urkeklik cekingenlik hepsi birarada
fantezilerj cok korkunc degilse bastan cikarir tabiki hosuma gider
Korkacağımı sanmıyorum 😁
Hiç korkmadım, korkusuzca devam ediyorum 🤗
Etkiler çünkü benim de çok uç fantazilerim var
Kadınlarla olan fanteziler her zaman hoşuma gider:)
Bis. KS bir kadın, sen ve ben üçümüz birlikte olsak mesela yatak odamızda?
Yani çok abartmadan söylerse daha iyi olur hahahshzhdhshhsuufjrbshsh
Daha normal iliskiyi yapamiyonuz fantezinize sokim ya
Bak bi de insallah masallah demisler cayi puskurttum🤣🤣🤣
Etkiler tabiki asla itici olmaz. Fantazilerini belirrtigi için teşekkür ederim
Fanteziye göre değişir.
Etkiler baştan çıkarır
Söyledikleri ile yaptıkları tutarlı olacaksa iyi
Hayır kesinlikle.
ya Fantezilerini yerine getiremezsen?
Severim etkiler ama nerdeeeee
Bazıları korkutuyo 😀😀
S. ikmese bari diyosun 🤣🤣