Aşırı istekli ve libidosu çok yüksek partnerler zaman zaman karşısındaki insanda korku uyandırabilir. Hayat şartları, çalışma hayatı vb şeyler nedeniyle yorgun olan, o an bir şey yapacak hali olmayan kişiye karşı karşısında fazlaca istekli ve olsun istekleri ters tepebilir. Ne kadar istekli olunursa olunsun anlayış ilk sırada olmalı. Keyfi hareket ediyorsa o zaman durum başkadır. Her insan cidden aynı seviyede libido dansı yapamaz. Ya da libidosu yüksek olan kişi karşısındakini azdırmayı çok iyi bilmeli
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aman Yırtmasin da kız bir yerimi 🤭😅 Çünkü Azgınlık Yüksek olduğundan kendini Kontrol Etmesi Zorlaşıyor insanın bu sadece kızlar için değil erkekler Bizler de daha fena Erkek de sert Oluyor burada kızların dikkatli olması gerek Ben Canını yakmam kızın ayı değilim ateşim yüksek sekse ihtiyacım var ama Karşı tarafı da düşünürüm nasıl zevk alırsa ona göre harekete geçerim
Hayır korkutmaz ama bunun bir ölçüsü var hani seviyorum ilgi duyuyorum hayranlık duyuyorum giderim sarılırım öperim yaklaşırım hatta sevişebiliriz ama bu beni tutup hemen becermesi gerektiğini göstermez yani bazen yakınlaşmalar sadece yakınlaşma olarak kalmalı sevişmeler sadece sevişme olarak kalmalı yani mutlaka sonunda seks olmak zorunda değil her yakınlaşmanın ucu sekse gidiyorsa korku değilde kullanılmışlık hissi verir bana.
Aksine mutlu eder.. beni mutlu etmeli.. istekli olmalı.. tahrik edici unsurları olmalı.. ne istediğini bilmeli.. benimle olması onun için bir şans olmalı..
Sevdiğim hoşlandığım kişiyle ilişki yasayacaksam aksine çok hoşuma gider 😍😋
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Genelde hanımlar libido yüksek diyor ama yapılan araştırmalarda 365 günün 265 günü başları ağrıyor. adet dönemi yıllık ortalama 60 gün geriye kaç kaldı.40 gün biz... Eee 325 elimizde 40 gün cebimizde offf😪😪
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Libidom yüksek evleneceğim insan bana yeter mı hic bilmiyorum
Şimdi benim sana anlatmak istediğimi anlasaydın daha farklı bir yorum yapardın sana bambaşka bir şey anlatmak istedim ama beynin almıyor özele geç anlatım yazıyorum kardeş salağa anlatır gibi yazcam ondan anlıyorsun belliki 🤣🤣🤣🤣🤣🙏
@SpaarroV ya yorum yapmak için yapıyorlar işte şekil a görüldüğü gibi sonra ayyyy tatmin edemiyor beni arkadaslar yardım edin die sorular soruyorlar ne yapmamız gerekir die bunlar aslında zoru seviyorlar hep daha fazla daha fazla zora düşünce 🤣🤣🤣 sergi görünce ayyyy hayvanlar düşman * sonra diye dolanıyorlar ortalıkta
@Gecelerin_yargıcı_34 @SpaarroV ya yorum yapmak için yapıyorlar işte şekil a görüldüğü gibi sonra ayyyy tatmin edemiyor beni arkadaslar yardım edin die sorular soruyorlar ne yapmamız gerekir die bunlar aslında zoru seviyorlar hep daha fazla daha fazla zora düşünce 🤣🤣🤣 sergi görünce ayyyy hayvanlar düşman * sonra diye dolanıyorlar ortalıkta
@Gecelerin_yargıcı_34 bunlar anca krizleri kandırsın beni kandıramazlaf 😂😂😂😂 sonra buralara düşüyorlar kocam şunu yapmıyor sevgilim şunu sevmiyor yapmayı ya da jigola buluyorlar partnerleri istediklerini yapmayınca adam gibi adam bulunca anaları ağlıyor ayyy hergünnnn yapılmaz 😂😂
@selma0909 çok haklısın ama herkes senin gibi olsa ozaman senin ne özelliğin kalırdı,😉 bırak onlar öyle yaşasın bu sayede senin benim insanların değeri biliniyo vazgeçilmez oluyoruz🙂