Cinsel Yaşam Libidosu yüksek olan partner sizi korkutur mu? illlyaada Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Korkar mıydınız? Libidosu yüksek olan partner sizi korkutur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır niye korkutsun 1 0 Yorumla
LordVoldemord Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Benim partnerimin libidosu yüksek olmalö ki bana yetebilsin 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. @illlyaada , Savaşmaktan asla korkmam! Ve mümkünse O beni yensin ;) 1 1 Yorumla MmartKedisi +1 yıl Bu arada pp. deki resmin... O elbise , ten rengin ve bacagın mükemmelll <3 Yorumla
Fesli Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Korkutmak ne kelime, hayattan lezzet almamı sağlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Beni mahveder diye düşünüyorumLibidosu yüksek olan kazanır 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İki tarafındanda yüksekseDeğme keyfine 😂 Yorumla illlyaada +1 yıl İki tarafla uyumlu olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Deprem olmaz mıSabaha kadar 7-8 kere Yorumla
Atyaprakkelebek Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 97% +1 yıl niye korkutsun. en fazla ıssırır ama koparmaz. :) 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yok ya, en zararsız masum olanları bunlar zaten. 1 2 Yorumla illlyaada +1 yıl Öyle diyorsun Yorumla Paranoyak-Maan +1 yıl Evet, yine diyeyim, en zararsız ve masumları bunlardan çıkıyor. Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Neden korkayım ne güzel 1 2 Yorumla illlyaada +1 yıl Olmayacak mekanlarda istemesi seni rahatsız etmez mi? Yorumla Donsuzbirmen +1 yıl Bunu sormadın ama ilayda 😀 Yorumla
Erayyy22 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Korkutmak ne kelime aksine kendisine hayram kalırım 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Korkmam basederim, akrebim 8 3 Yorumla Coskunn +1 yıl Burçla ne alakası var ya 😃 Yorumla Erayyy22 +1 yıl Çok alakası var dostum bunu sadece akrepler bilir bir akrep olarak☺️ Yorumla Universe99 +1 yıl Bende başederim birlikte uyumlu olabiliriz aslında Yorumla
Famks Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kağıt üzerinde iyi gibi dursa da partner olur olmadık uygunsuz yerlerde libido yükselmesi hoş olmaz iki kişiyi de zor durumda bırakır:) 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hayır daha iyi olur 1 0 Yorumla
özgür1022 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Hayir aksine çok daha güzel 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır öyle olmasını özellikle isteriz 1 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. İdeal olan o bu aralar benim için 1 0 Yorumla
İzmir33 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Evet korkutur 1 2 Yorumla illlyaada +1 yıl Ansızın olmayacak yerde istemesi seni rahatsız etmez mi? Yorumla İzmir33 +1 yıl Yani ama acik iliski yasayan bir kiz olsa onemsemezdim yani benle sevgiliyken baska erkeklerlede seks yaoabilen birisi Yorumla
NoFrostBuzDolap Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hic sorun olmaz 1 2 Yorumla illlyaada +1 yıl Uygun olmayan mekanlarda istemesinden rahatsız olmaz mısın? Yorumla NoFrostBuzDolap +1 yıl Her yerde her mekanda sevgilimi saatlerce s1kerdim tabii olsaydı Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. yooo gayet iiiii 5 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aksine üzerime çıksın fena olurum 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde yüksek o korksun 😅 Yorumla
2001amircan Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Öyle bir partnere denk gelmedim 0 0 Yorumla
Emir8 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. anlayışı düşük ise evet 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Libidosu sadece banaysa korkutmaz. 1 2 Yorumla illlyaada +1 yıl Oooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırdır?:) Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bayılırım çok severim 😍 1 0 Yorumla
esmerHatun_Ece Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 480 cevap paylaştı. Yoo gayet iyi olur 2 0 Yorumla
FakBadi48 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Korkutmaz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Hayır niye korkutsun
Benim partnerimin libidosu yüksek olmalö ki bana yetebilsin
@illlyaada , Savaşmaktan asla korkmam! Ve mümkünse O beni yensin ;)
Bu arada pp. deki resmin... O elbise , ten rengin ve bacagın mükemmelll <3
Korkutmak ne kelime, hayattan lezzet almamı sağlar.
Beni mahveder diye düşünüyorum
Libidosu yüksek olan kazanır
İki tarafındanda yüksekse
Değme keyfine 😂
İki tarafla uyumlu olur
Deprem olmaz mı
Sabaha kadar 7-8 kere
niye korkutsun. en fazla ıssırır ama koparmaz. :)
Yok ya, en zararsız masum olanları bunlar zaten.
Öyle diyorsun
Evet, yine diyeyim, en zararsız ve masumları bunlardan çıkıyor.
Neden korkayım ne güzel
Olmayacak mekanlarda istemesi seni rahatsız etmez mi?
Bunu sormadın ama ilayda 😀
Korkutmak ne kelime aksine kendisine hayram kalırım
Korkmam basederim, akrebim
Burçla ne alakası var ya 😃
Çok alakası var dostum bunu sadece akrepler bilir bir akrep olarak☺️
Bende başederim birlikte uyumlu olabiliriz aslında
Kağıt üzerinde iyi gibi dursa da partner olur olmadık uygunsuz yerlerde libido yükselmesi hoş olmaz iki kişiyi de zor durumda bırakır:)
Hayır daha iyi olur
Aksine mutlu eder.
korkutmaz hoşuma gider
Hayir aksine çok daha güzel
Hayır öyle olmasını özellikle isteriz
İdeal olan o bu aralar benim için
Asla memnun olurum hatta
Korkmam 6/7 atarım ben o korksun
Evet korkutur
Ansızın olmayacak yerde istemesi seni rahatsız etmez mi?
Yani ama acik iliski yasayan bir kiz olsa onemsemezdim yani benle sevgiliyken baska erkeklerlede seks yaoabilen birisi
Hic sorun olmaz
Uygun olmayan mekanlarda istemesinden rahatsız olmaz mısın?
Her yerde her mekanda sevgilimi saatlerce s1kerdim tabii olsaydı
Daha iyi benim için. Tahrik edici
yooo gayet iiiii
Aksine üzerime çıksın fena olurum
Benimde yüksek o korksun 😅
Öyle bir partnere denk gelmedim
anlayışı düşük ise evet
Libidosu sadece banaysa korkutmaz.
Oooo
Hayırdır?:)
Bayılırım çok severim 😍
asla hoşuma giderdi