Cinsel Yaşam Partnerinizin fantezisi abartı olursa ona karşı çıkar mısınız yoksa akışa mı bırakırsınız? FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Partnerinizin fantezisi abartı olursa ona karşı çıkar mısınız yoksa akışa mı bırakırsınız 🤔#CinselYaşam Partnerinizin fantezisi abartı olursa ona karşı çıkar mısınız yoksa akışa mı bırakırsınız? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Ne kadar karşı koyabilirsin ki. Karşı koymaya çalışmamalı. 2 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Akışa bırakırım ben. zaten partnerim üzerimde her türlü fanteziyi uygulayabilir bazıları hariç 1 0 Yorumla
LimOncuuu Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 100% +1 yıl Akılına bırakırım nereye kadar gitmekmistediğini merak ederim. Onun hayalleri sonuçta kısıtlarsam onuntanıma fırsatını tepmiş olurum 1 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Bu ne istediğine bağlı. Anal şiddet küfür başka birileri varsa asla olmaz 1 0 Yorumla
ecstasys1155 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 +1 yıl ortamda alkol varsa kımse hayır demıyor hıc bıseye 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl İğrenç olmadığı sürece çoğu şeye varım. 5 7 Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Anal? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Lavmanla hallolur. İğrenç dediklerim işemeli, sıçmalı, ağza yüze boşalmalı ayinler Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Onlar iğrenç ötesi ya saçmalık öyle şey hayatta kabul edilemez.Bunu isteyen p*rno görüpte geliyordur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @BirKiloNamus5 Ama bayağa yaygınmış anladığım kadarıyla da. Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Çevremde duymadımda başka şeyler yaygın olmuş baya ya Yorumla BirKiloNamus5 +1 yıl Sizin bence bir sınırınız var biliyorum Yorumla ensonun_da +1 yıl tokatlanmayı sever misn Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karşı çıkarım mutsuz olacağım bişeyi yapmam 4 6 Yorumla ecstasys1155 +1 yıl kuralları ben belırlerım dıosun yanı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır. iki tarafında mutlu olabileceği seçenekler olmali Yorumla ecstasys1155 +1 yıl ewt sınırı kuralı ulkeler gıbı karsılıklı belırlemek lazım sevgılı msn evlı mı pekı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evliyim Yorumla ecstasys1155 +1 yıl hımm evlı olunca ztn karsındakını dusunmen lazım her ıstedıgını yapamazsın Yorumla Uzm_psk +1 yıl Mutsuzluğa bi örnek lütfen Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ne kadar karşı koyabilirsin ki. Karşı koymaya çalışmamalı.
Akışa bırakırım ben. zaten partnerim üzerimde her türlü fanteziyi uygulayabilir bazıları hariç
Akılına bırakırım nereye kadar gitmekmistediğini merak ederim. Onun hayalleri sonuçta kısıtlarsam onuntanıma fırsatını tepmiş olurum
Bu ne istediğine bağlı. Anal şiddet küfür başka birileri varsa asla olmaz
ortamda alkol varsa kımse hayır demıyor hıc bıseye
İğrenç olmadığı sürece çoğu şeye varım.
Anal?
Lavmanla hallolur. İğrenç dediklerim işemeli, sıçmalı, ağza yüze boşalmalı ayinler
Onlar iğrenç ötesi ya saçmalık öyle şey hayatta kabul edilemez.
Bunu isteyen p*rno görüpte geliyordur
@BirKiloNamus5 Ama bayağa yaygınmış anladığım kadarıyla da.
Çevremde duymadımda başka şeyler yaygın olmuş baya ya
Sizin bence bir sınırınız var biliyorum
tokatlanmayı sever misn
Karşı çıkarım mutsuz olacağım bişeyi yapmam
kuralları ben belırlerım dıosun yanı
Hayır. iki tarafında mutlu olabileceği seçenekler olmali
ewt sınırı kuralı ulkeler gıbı karsılıklı belırlemek lazım sevgılı msn evlı mı pekı
Evliyim
hımm evlı olunca ztn karsındakını dusunmen lazım her ıstedıgını yapamazsın
Mutsuzluğa bi örnek lütfen
akısa
Daha çok mucize beklersiniz