Selam KS ahalisi! Cinsel yaşamda fanteziler önemli bir yer tutuyor. Çiftler de fantezilerini birbirleriyle paylaşmaktan keyif alıyor. Diyelim ki; partneriniz bazı fantezilerini sizinle paylaştı ve bunlar hoşunuza gitmedi. Bu durumda ne yaparsınız?

Selam KS ahalisi! Cinsel yaşamda fanteziler önemli bir yer tutuyor. Çiftler de fantezilerini birbirleriyle paylaşmaktan keyif alıyor. Diyelim ki; partneriniz bazı fantezilerini sizinle paylaştı ve bunlar hoşunuza gitmedi. Bu durumda ne yaparsınız?

Hoşuma gitmemesi için yatak odasına üçüncü bir kişiyi ya da eş değiştirerek yapmak için başka bir çift almayı teklif etmiş olması lazım ki böyle potansiyel gördüğüm birisiyle ben birlikte olmam zaten onun dışında benim sınırlarım yok yani benim hayır diyeceğim maksimum bu var başkada yok yani.
Onu öyle yüz üstü bırakır giderim, saygı duyacak. Ben başta söylerim zaten ona ve buna rağmen saygı duymazsa bu yolda gidilmez çekip sağa inmesini de bilirim :D 👌icabında o olacağına baksın.
Denemeye karar veririm onun hoşuna gidiyorsa eğer ama baktım olacak gibi değil düzgün bir dille söylerim
Bunu kesinlikle dile getiririm sevdiğim insan dahil hiç kimse bana istemediğin bir şeyi zorla yaptıramaz.
Cevap
7Cevap
Saygı duyarım
Ben itaatkarım istediği fanteziyi yaparım. Sadece o itaatkar olmak isterse yapmam
Direkt söylerim açık açık. Hoşuma gitmeyen bir şeyi sırf o istiyor diye yapmam
Ben mesela bir kıza ayak masajı yapmaya bayılıyorum
Hoşuma gitmezse yapmam
Düzenleme yaparım 🤣😂
Partnerimi değiştiririm
partneri değiştiririm
Hosuma gitmesede söylemem kırmam esimi
Hoşuma gitmediğini açıkça söylerim ve yapmam.
Yapmam derim , kabul etmem.
Biraz değiştirerek ona uyarım
Denerim yine hoşuma gitmezse bir daha yapmam
Hoşlanmasını sağlayacaksın
Acikca soylerim
Söylerim
Yol veririm
Yapmam
Yapmam
polisi ararim
Uzak durarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?