Ruhunu titreten bir öpücüğe teslim olmak ile başlayıp, seni çağıran sekse ve fantazilerine karşı kör sağır olamazsın! İçinde yaşadığın tutku ve şehveti artık yaşama ve yaşatma vakti. Kendine bile itiraf edemediğin fantezilerini Gösterirken cürretikar olmalısın...
vay anasını sayın seyirciler :D fantezi lafını duyan kadını erkeği tüm cevap verenler sertleşmiş ve sulanmış bir halde hırıldayıp inleyerek ne kadar cüretkar olduklarını haykırmışlar :D hahahahah
sevgili @lotus-patral cevaplar içinde gerçekten harekte geçirecek ve evet ya işte bu diyeceğim bir şey okusaydım bunu yazmayacaktım ama çok sığ ve sıradan abazalık kokan yorumlardı üzgünüm :(
Ne olursa olsun herkesin kendi cevabı, kendi yorumu. bu şekilde atıfta bulunmanıza gerek yok bence. Siz en iyi, en uygun cevabı verin o zaman eig seçelim ala ala : )
Karşındaki insanın açık olmasına bağlı tutucuysa ve iletişime. kapaliysa zor. Beni eşim oteldeyiz diye güvenli değil diye reddetmişti. Velhasil uyum hissedersem açıklarım yoksa zor o ifade etme durumu
Partnerimin yadırgama kapasitesine önemli. Yadirgamayan birisi ise kirmizi halılar sererim, yok yadirgayan bir tip ise işimi yapar, bitiririm. Tıp oynar asla ses çıkarmam 😂
En derin, en sıradışı fantazilerimi paylaşamayacağım biriyle partner, sevgili olmaktansa yalnız yaşayıp ölmeyi, afedersin ama elimi s*kmeyi tercih ederim.