İyi buluşmalar vardır, bir de gerçektenn iyi buluşmalar… 😎 İkisi arasındaki farkı bilenler soruyu cevaplamak için yerini aldı bile. 😉
Kimimiz romantik jestler, kimimiz saatler süren derin sohbetler, kimimiz de o en doğal halimizle yüzümüze yerleşen o kocaman gülümsenin peşindeyiz. 🎯
Beklentiler ne olursa olsun, iyi bir buluşmanın sırrı aslında çok basit: Hissetmek! Kalbini hızla çarptıran o heyecanı, aşk dolu anları ve içten gelen samimiyeti hissetmek; iyi bir buluşma için yeter de artar bile! 🌟 Hayal et: Sadece sen, o ve gerçek hisler…❤️🔥
Senin için gerçektenn iyi bir buluşma nasıl olmalı?

Gerçektenn iyi bir buluşma, hissettiğin her anı unutulmaz kılan o özel detaylarda gizlidir. 😏
Lateks içermeyen formülü ve ekstra ince yapısıyla OKEY Zero TENN, sizi gerçek hislerle buluşturuyor. Aşkı ve hazzı doyasıya hissetmek için sen de hemen dene! 💖
Hissetmenin her şey olduğunu düşünenler için yeni OKEY Zero TENN! #GerçekTennGerçekHis
Şimdi hislerin peşinden gitmenin zamanı! OKEY Zero TENN’i dene, gerçektenn hisset ve o özel buluşmaları unutulmaz kıl! ❤️🔥
Senin için gerçektenn iyi bir buluşma nasıl olur? Cevabını bekliyoruz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
Yanında kendin olabildiğin, iliklerine kadar rahat ve huzurlu, güvende hissedebildiğin bir buluşma "gerçektenn iyi bir buluşma" dır🤭😌
Onun yanında kendin olabilmen için, onunla aynı hamurda yoğrulmuş olman gerekir Okey'cim😉 yetmez, güven lazım. Bunlar varsa huzur da yanında promosyon🤭🤗
Tenler dans etmeli derim ben..
Deri hücreleri koklaşmalı, kıvranmalı, sürtüşmeli ve karışmalı birbirine..
Kokusu kokun olmalı...❤️🔥
Gözler akmalı, bedenler akmalı, bedenlerden de aktırmalı...
Akan şeylerin yaratabileceği potansiyel fasulyeciklere ise Okey zero TeNN ile önlem alınmalı 🤭🤣😂
Kadın veya eekek fark etmeksizin bukuşma öncesinde o buluşma ile ilgili beklentiler oluşur.
Bu buluşmada beklentiler karşılanmamışsa, beklenildiği gibi olmamış istenenler yasanmamışsa iyi bir buluşma denilemez.
Tam tersi karşılıklı beklentilerin tam olarak gerçeklestiği bir buluşma ise gerçektennn iyi bir buluşma demektir 😀
Gerçekten iyi bir buluşma, sadece fiziksel tatmin olma odaklı değil. Ellerini tuttuğundaki o sıcaklık, avuç içlerinin buz gibi terlemesi… Sarıldığında sırtında hissettiğin titreyen elleri, konuşurken titreyen sesi ve öperkenki kalp çarpıntısı. Bunlar gerçek hislerdir.
Onun karşında kendinden geçişini zevk alışını görmek onu gerçekten hissetmek. Her şeyin doğal olduğu, içsel bir bağ kurduğun anlar. İşte bunlar bence gerçek bir buluşma. Hem fiziksel hem de duygusal olarak iki insanın birbirine tamamen açıldığı, birbirini tüm derinliğiyle hissettiği o izâhı zor anlar..
#GerçekTennGerçekHis
Vavvuuu
Kokusunu, sesini, nefesini, güldüğünde yüzünde kırışan her mimiği ezberlemekle olur.. Dokunduğunda sarsan, her saniyede gerçek mi acaba bu dedirten cinsten.. Anın içinde var olduran türden.. Kalbini yerinden çıkacak raddeye getirip sonra nefesin olacak şekilde.. Her hücrenin iç içe geçtiği, her saniyenin zihnine kazındığı.. Geceleri sabah etmeyen, sabahların sonunu getirmeyen türden..
Bence ilk buluşmada seks olmamalı yani bunu soyledigim için üzgünüm ama gerçekten ilk buluşmada olmamalı yani en azından bir üçüncüyü ya da dördüncüyü beklemek lazım djdjjf
Kesinlikle katılıyorum
Abartma ne 3 ne 4 biraz zaman geçmesi lazım sen aşırı libido yüksek Bir arkadaşa benziyorsun
Bence ilk buluşma
@zamanlaeeee ben bekleyemem
İlk buluşmada seks olmamalı zaten çok anormal bana göre
İyi bir buluşma kafe restorant tarzı yerde olabilir
:D iyi bir buluşma iyi olur tabi ki de :D
iyi buluşma için tabi ki de öncelikle iki tarafın da ne istediğini bilmesi gerekiyor ona göre hareket etmesi gerekiyor.. benim için seks önemli değildir.. iyi bir buluşma için birbirini sevmek güvenmek bunlar daha önemlidir.. tabi ki de partnerime deli gibi sarılırdım ilk buluşmanın altın kuralıdır benim için..
bunun dışında iyi bir buluşma tabi ki de seçeneklere göre temasa da gidebilir. ama dediğim gibi temastan daha değerli şeyler vardır her zaman. o da birbirini delicesine sevmektir arzulamaktır.
Tensel buluşma..
İşte bu..
Ruhun bedenle..
Bütünleşmesi..
Gözlerin kapalı..
Hayallerin ötesinde..
Kaf dağının zirvesinde..
Anka kuşunun..
Zaferini..
İlan edercesine..
Zorlu ve engebeli..
Yolları..
Aşarak kan ter içinde..
Tepelerden..
Süzülüp ovalara..
Nehirlerin diplerine..
Akarcasına kıvrak..
Bir ceylan gibi..
Buluşmak..
Gerçektenn.
Ve..
Hakikatenn..
Küllerinden doğmuş..
Anka kuşu gibi..
Yeniden..
Keşfetmek..
İnlercesine..
Ve
Haykırırcasına..
Zevkin doruklarına..
Ulaşmak..
Başarmak..
Bu duyguyu..
Her defasında..
İşte cennet dedikleri..
Aslında..
Bu duygu..
Yaşadığın dünyada..
En sevdiğinin bir el tutmasıyla rahatlayacak ve huzura kavuşacak bir Elimi tut diyip dans ettirmesiyke o kokunun burnunun içine kadar gelip Ohhh dedirtecek kadar ortamda 10 numara bir dans sergiletçek ve şarkıcının yerine mikrofonu alıp şarkı söylettirecek kadar muhteşem olmasıyla olur. hele en sevdiğinle dokunmaya kıyamadığınla aynı masa da bir gün geçirmek yanında kolları soğumasın burnuna kötü koku gelmesin diye nefesini bile bir başka tarafa verecek kadar muhteşem ve beraber güzellik hakkında konuşacak kadar mükemmel bir ortamda bir sevmediğin şarabın bile lezzetinin güzel gelmesiyle başlarsın dans etmeye. her şey çok güzeldir gece 12'e kadar zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazsın 🤤 kül kedisi masalı gibi çok sevdiğin biridir. ellerine El kremi uzatsa tereddüt bile etmeyecek kadar 10 numara yakışıklı bir erkektir kendisi 🔥 Al sana muhteşem bir buluşma 😜
"Gerçekten iyi bir buluşma, iki insanın da kendini 'evinde' hissettiği andır! 🌟
Konuşmalar akıyorsa (susmalar bile rahatsa),
Kahkahalar içten geliyorsa (gergin gülüşler yoksa),
Zaman unutuluyorsa ("Aa, 3 saat mi geçmiş?" diyorsan),
Ve en önemlisi… 'Keşke bitmeseydi' diye düşünüyorsan, işte o mükemmel bir buluşmadır
Harika ya
İyi olur işte😅
İyi geçmişse herkesin yüzü güler, sohbet akıcıdır, sohbetin durduğu anlarda iki tarafta ne konuşsak gerginliğine hiç düşmez çünkü taraflar birbirini beğenmiştir ve mutludurlar dolayısıyla susulan an bile güzeldir, yüzlerde 1 saniyelik dahi düşme olmaz ifade hep olumludur, pozitiftir.
Uzun süre yazışıp, konuşup, iyice tanıdıktan sonra buluşma olur. Görüşünce de uzun zamandır tanındığı için içten samimi kucaklaşma ve masum bir öpücük ile başlar. Ardından keyifli sohbete yemek ve sonrası huzurlu bir mekanda içecekler ile devam edilir.
Bence gerçekten iyi bir buluşma, iki kişinin de kendini kasmadan, doğal ve rahat hissettiği bir ortamda olur. Güzel bir sohbet döner, karşılıklı kahkahalar eksik olmaz. Mekânın lüks olması şart değil, önemli olan enerjinin tutması. Gereksiz resmiyet olmadan, içten davranıldığında zaten sohbet akar gider. Küçük jestler, göz teması ve samimi bir ilgi her şeyi daha özel kılar. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsan, işte o buluşma iyidir.
Evlenmeden önce Uygun bulmuyorum açık giyinsemde kişiliğim sekste açık değil. Eski sevgilimler de vs da bunu derim ve gerçekten seven kişi Seksi 3,4
Plannlara atabiliyor ve hiç biri de mirin kırın etmedi ve uzun yıllar sevgili oldugum bile yani. cinsellik karşıtı Krem gibi bunuda hayata sokusurp durmaayin 😅
Bence iyi bir buluşma kesinlikle sesin yüksek olmadığı çok fazla. Kalabalık olmayan bir yerde gerçekleşmeli erkek kesinlikle yanında olduğunu belli eden bir jestle gelmedi örnek çiçek gibi ama bunları baratipda görgüsüz gibi görünmemesi kesinlikle çok fazla konuşmamalı. Genelde dinleyip anlamaya tanımaya çalışan taraf olmalı çok fazla özel sorulara girirlmemeli din dil ırk ya da eski sevgili muhabbeti yapılmamalı ve giderken günün gercektrn iyi geçtiğini ona söylemeli (tabi geçtiyse)
Iyi bir buluşma seksle bitendir.
Ama mutlu olunan bir seksle. Ilk önce kadinıni tatmin ederek (Oral, opucuk, dokunma, yalama, emme) gerekli hazzı ona yaşatacaksin ki zatwn o kadın seni mutlu eder. O yüzden seksle biten buluşma zaten mutlu biten bir görüşmedir.
İlk buluşma her zaman çok heyecanlı we bir o kadar da risklidir. Yaptığın en ufak bir yanlış bile karşındaki insanın seni yanlış anlamasına neden olabilir.
Tutkulu ateşli ve nazik olmalı ama ilk buluşmada bence cinsellik olmamalı
Bence o kişiyle kahve içip veya yemek yiyip parkta yürüyüş yaparken sohbet edip gün batımını sahilde kayalıklara oturup izleyerek günü bitirerek iyi bir buluşma olabilir veya piknik yaparakta olabilir, yani bu bence herkese göre değişir.
İyi bir buluşma, karşılıklı hislerin ve duyguların muazzam bir heyecanla birleşmesiyle olabilir. Karşılıklı güvenin ve sevginin bir araya getirdiği bu olgu ile ancak iyi bir buluşma ortamı yaratılabilir.
İyi bir buluşma haz odaklı olmaz yalnızca
Mutluluk sohbet neşe kahkaha bunlar da olmalı
İyi bir buluşma sıcak bir temasla başlar. Minik hareketler ve ürkütmeden yavaş yavaş sakince ve daha sonra ateşler içinde 🔥 🔥 🔥
🔥🔥🔥
Biliyorsunnn
Iyi buluşmanın bir planı programı olmaz bir şekilde buluşursun Ondan sonra nasıl vakit geçirdiğin önemlidir. Akışına bırakacaksın iki kişi ne istiyorsa onu yapacak.
İlk buluşmada bile bi ands ortam alevlenip tutuşabiliyor ve o anda gerçekten kesinlikle cepte bir okey olmalı yoksa o zevk yarıda kesilmek zorunda kalıyor :)
Kafede kahve içerek olur. Çünkü iletişim çok önemlidir. Yemek yerken kişiler birbirinin dediklerine tamamen odaklanamaz ve çok fazla iletişim kuramaz. Ama kahve içerken bunlar olabilir.
İlk buluşma her zaman çok heyecanlı we bir o kadar da risklidir. Yaptığın en ufak bir yanlış bile karşındaki insanın seni yanlış anlamasına neden olabilir. O yüzden temkinli gitmekte yarar var
Cinselliğe girilmez akıcı sohbet edinilir karşındakini sıkmadan belli bilgiler öğrenir ve yüz yüze güzellik algılarına uyuyor mu diye bakarsın her şey uygunsa ikinci için erkek yazar
İyi bir buluşma her iki tarafında hazırlanarak heyecanla birbirine kavusMa isteği olması durumunda olur
Sıcak ve ateşli
Erkeğin ilk buluşmada romantik olmasını isterdin erkek arkadaşım yok ama öyle bir beklentim var
İnsan gibi sadece benim için gelsin cinsellik için değil.
Bravoo işte bu bunlar kafayı yemiş seks diye
Geleyim
Özverili hazırlanılmış sofra iyi giyim aklı başında ve tatlı sohbetler
Daha duygusal manevi ruhen vs vs. Cinsel değil bana göre iyi bir buluşma.
Kendi olabilmeli ne istediginden emin olmalı şüpheci çekingen gibi çıkarcı tavırlara olmamalı bu iyi hissettirir ve iyi buluşma olur
Kişilerin karşılıklı olarak bir birini tatmin ettiğini, ilişkinin sadece sok çıkart olarak görülmediği ve saygı çerçevesinde bir birliktelik ile sonuçlandığı ilişki biçimidir
Zamanın hızlı aktığı, saatin saniye kadar hızlı aktığı buluşma. Konuşmana gerek kalmadan, konuşup da anı bozmak istemediğin buluşma en iyisidir
İyi buluşmalar yoktur! Onlar eskide kaldı.
Şimdi yeni nesil kucaktan kucağa geziyor. Beklenti yok! Karakter yok!
Gün sonunda ikilinin mutlu ve heyecanlı ayrılması ayrılırken birbirilerinin arkasından bakmaları bunlar yoksa iyi buluşma yoktur
Bi insanı tam anlamıyla tanımak istiyorsan yatağında olmalısın. Nasıl buluşuyorsan buluş farketmez..
ilk buluşmada iki tarafta sadece birbirlerini tanımaya odaklanmalı. hobileri neler, nasıl karakteri var bunlar konuşulmalı bence..
Ya bilmiyorum ilk buluşmada istese ile kac ay sonra istese sonuçta yapmış olacaksiniz sevdiğini nasıl anlicaz okey
Ama güzel bir kızsın bence takılıp geçilcek biri değilsin
Bana Göre Çok İyi Olur 1 Sene Önce Kaynanam Gile Gittikten Sonra Sevgilim Beni Eve Bırakırken Baya Eğlendim Çok İyidi Bayramdan Sonra 2. Buluşmamız Olacak Baya Eğlenecez İnşallah😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘
Gerçekten iyi bir buluşma, tenin değil, ruhun ürperdiğinde olur.🙂↔️
İyi bir buluşmada iki taraf da diken üstünde hissetmemeli.
iki tarafında hazırlıklı geldiği bir buluşma iyi bir buluşma olur
Okey sen ilk önce fiyatları düşür de ondan sonra reklam yap
Okey mi tarzına uygun her imkan var özellikle hisset favorim
Günün sonunda iyi ki seni tanımışım denildi ise bu iyi bir buluşmadır
Gırtlak çok önemli ama daha önemli olan her daim OKEY olması 🫡
O gün elektrik alındıysa bu iş Okey olmalı
İyi bir buluşma iyi bir kafa rahatlığı netlik ister
Çay, kahve, sohbet, muhabbet, güzel bir yemek, meyve sebze derken sabaha kadar pompi
İki tarafın da tadına vardığı ve doyuma ulaştığı buluşmalardır
Zero Ten mükemmel ötesi bir deneyim oldu benim için.
Cinsel sağlığımızı düşünerek mutlaka sağlık ürünü bulundurmak zorundayız
Temiz ve titizlik çerçevesinde olması yeterli bence
İyi bir buluşmada cüzdanında OKEY çeşitleri olur
GerçekTenn hissinin gerçekleşeceği her buluşma iyidir. Hem korur, hem de hislerden uzak bırakmaz.
Okeyi yanıma aldım dersin anlaşılır.
İyi bir buluşma olur zaten.
Cebinde okey varsa olur isin garanti olutllr zevk kaçınılmaz
Duygular karşılıklı ise ilk buluşma son buluşma fark etmez