Bence tek başına tatmin olmak fiziksel olarak rahatlama sağlasa da, bir kişiyle yaşanan cinsel ilişkinin yerini tam anlamıyla tutmaz. Çünkü cinsel birliktelik sadece bedensel değil, aynı zamanda duygusal ve zihinsel bir paylaşımı sağlıyor kesinlikle herşeyden önce ten teması, karşılıklı arzu ve duygusal bağ, mastürbasyonda eksik kalan unsurlar benim için yalnızken anlık haz alabilirsin ama bir kişiyle yaşanan cinsel ilişki tatmin ve yakınlık hissi bambaşka olduğunu düşünüyorum.
bu tür durumlar için benim şöyle bir benzetmem vardır. kendi kendini tatmin etmek 250 km hızla uçan bir akrobasi uçağının gösterisini izlemek gibidir. gerçek seks yapmak ise o akrobasi uçağının içinde olmak gibidir
şimdi sen söyle bakalım sence gerçek ilişkinin yerini tutar mı?
Yeter bitsin diyen bir kadınsa belli ki işi bilmiyor ana odaklanıp yeteri kadar zevk alamıyor. Çünku normalde erkekler erken boşalır kadınlar madur olur 2. Yi bekler falan çok rahatsızsan bir Doktora görünebilirsin
Mastürbasyon zevkini cinsel ilişkiden üstün tutarim cunku biri kendimle olan kişisel. Digeri iki kişilik köfte ve pilav ayri şeyler lezzetli olur kofte yesek ama hergun kofte yenmez pilav yenir ekmek yenir. Bazen balik ta canim cektigi oluyor
Mastürbasyon bir avuç su seks ise bir şelale... 💅🏻
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bence yanından bile geçmez düşünsene sevişiyorsun sıcaklığını hissediyorsun öpüşüyorsun, girip çıkıyorsun, şeye benziyor hani tek adam hem gitar hrm muzıja hen de davul tokmaklar ya, onun gibi