Cinsel Yaşam Cinsel tatmin üst düzey olan bir ilişki devamlılığı garantiler mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Karşılıklı konuşabilen anlaşabilen sevgi bağını oluşturmuş ve cinselliği üst düzey yaşayan bir çift devamlılığı garantiler mi? Cinsel tatmin üst düzey olan bir ilişki devamlılığı garantiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Konuşabilme, anlaşma, uyum varsa, iyi seks de olursa sürekliliği garanti olur. Biri sıkılıp değişiklik isteyene kadar. 0 0 Yorumla
EskişehirliBurak Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bana göre taraflarda aşırı kıskançlık ve çene olmadığı sürece özellikle sana diyorum bayan kardeşim garantiler evet 0 0 Yorumla
mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 30% +1 yıl valla cinsel olarak devamlılıgı olur evlılık olarak bilemem 0 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl allhım. hayır garantileyemez. ancak devamlı cinselliği sağlık koşullarında evet 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. valla günümüzde çok iyi bir ilişki olarak adlandırılır bence daha ne olsun 0 0 Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. En önemlisi anlaşmaDaha sonra karşılıklı saygı gerekiyor En önemlisi cinsellikte uyum Daha önce birlikte oldunuz mu 0 0 Yorumla
kucukprenstim Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Büyük oranda garantiler ama buna bağlı değil sadakat ve güven ayrica saygi çok önemli 0 0 Yorumla
Benaslışok Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 51% +1 yıl Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur.😏 1 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. buyuk avantaj tabiiki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sıkılıncaya kadar evet 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Seksin etkisi hiç azalmıyor Cevap sahibi +1 yıl kac yildir birliktesin ki Soran +1 yıl 6 ay Cevap sahibi +1 yıl Şu an heycan ve haz alma bitmemis karsilikli tatminde var sanirim. Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl sevgilin mi evli misin Soran +1 yıl Sevgilim Soran +1 yıl Ne konuşcan Cevap sahibi +1 yıl bilmem bi konu yok. cinsellik hic degil. biraz yalniz kaldim konusacak biri olursan konusuruz Cevap sahibi +1 yıl ordamisin Soran +1 yıl Yazcam Cevap sahibi +1 yıl ok Soran +1 yıl burada mısın Cevap sahibi +1 yıl ciktimm
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. bu ahengi korursanız devamlı olur. 0 0 Yorumla
OlgunAkrep Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Kimin daha iyi olduguna ve tabulara bagli 0 17 Yorumla Soran +1 yıl Bu ne demek kimin iyi olduğu mu? Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Yani deneyimlerin onemli Yorumla Soran +1 yıl Üst düzey yazmışım ikimizde iyiyiz Yorumla OlgunAkrep +1 yıl bence o ust duzeylık genel bır tavır herkes ıyıyım der ama karsındakınden yorum alınmalı Yorumla Soran +1 yıl Biz birbirimizle iyiyiz Yorumla Soran +1 yıl Önemli olan bu Yorumla OlgunAkrep +1 yıl hangınız daha ısteklı Yorumla Soran +1 yıl Eşit diyebilirim Yorumla OlgunAkrep +1 yıl ya ımkansız olan seyler soyluyorsun neyse sen bılırsın Yorumla Soran +1 yıl Yaşıyorum imkansız değil Yorumla OlgunAkrep +1 yıl kac deneyımın oldu Yorumla Soran +1 yıl Sayılar önemsizdir kalite önemli olan içerik Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Ben sordum ama Yorumla Soran +1 yıl Saymadım çirkin Bi soru bu Yorumla OlgunAkrep +1 yıl tahmınen dedım Yorumla Soran +1 yıl Üç oldu. Çirkin soru dediğimde zorlamayı bırakmalısın net yani cevabım? Yorumla OlgunAkrep +1 yıl Sen bilirsij Yorumla
girlxxo Takip Et Bilge Yaş: 29 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. hayır tabiki 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Konuşabilme, anlaşma, uyum varsa, iyi seks de olursa sürekliliği garanti olur. Biri sıkılıp değişiklik isteyene kadar.
Bana göre taraflarda aşırı kıskançlık ve çene olmadığı sürece özellikle sana diyorum bayan kardeşim garantiler evet
valla cinsel olarak devamlılıgı olur evlılık olarak bilemem
allhım. hayır garantileyemez. ancak devamlı cinselliği sağlık koşullarında evet
valla günümüzde çok iyi bir ilişki olarak adlandırılır bence daha ne olsun
En önemlisi anlaşma
Daha sonra karşılıklı saygı gerekiyor
En önemlisi cinsellikte uyum
Daha önce birlikte oldunuz mu
Büyük oranda garantiler ama buna bağlı değil sadakat ve güven ayrica saygi çok önemli
Hayatta hiçbir şeyin garantisi yoktur.😏
O heves geçene dek evet
Benim için bir ölcüt değil.
buyuk avantaj tabiiki
Uzun süreli birlikteliği evet
sıkılıncaya kadar evet
Seksin etkisi hiç azalmıyor
kac yildir birliktesin ki
6 ay
Şu an heycan ve haz alma bitmemis karsilikli tatminde var sanirim.
Evet
sevgilin mi evli misin
Sevgilim
Ne konuşcan
bilmem bi konu yok. cinsellik hic degil. biraz yalniz kaldim konusacak biri olursan konusuruz
ordamisin
Yazcam
ok
burada mısın
ciktimm
bu ahengi korursanız devamlı olur.
Bizimde oyleydi
Asla garantilemez
Kimin daha iyi olduguna ve tabulara bagli
Bu ne demek kimin iyi olduğu mu?
Yani deneyimlerin onemli
Üst düzey yazmışım ikimizde iyiyiz
bence o ust duzeylık genel bır tavır herkes ıyıyım der ama karsındakınden yorum alınmalı
Biz birbirimizle iyiyiz
Önemli olan bu
hangınız daha ısteklı
Eşit diyebilirim
ya ımkansız olan seyler soyluyorsun neyse sen bılırsın
Yaşıyorum imkansız değil
kac deneyımın oldu
Sayılar önemsizdir kalite önemli olan içerik
Ben sordum ama
Saymadım çirkin Bi soru bu
tahmınen dedım
Üç oldu. Çirkin soru dediğimde zorlamayı bırakmalısın net yani cevabım?
Sen bilirsij
hayır
garantiler
evet garantiler
Zaman ne gosterir bilemeyiz
hayır tabiki
Evett