Cinsel Yaşam Seks tatmin olmak için mi yapılmalı tatmin etmek için mi? zevkli_günahlar Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Seksten daha fazla zevk almak için önceliğiniz tatmin olmak mı tatmin etmek mi olur genelde? Güncellemeler+1 yıl Cinsel ilişkide en önemli amacınız tatmin etmek mi yoksa tatmin olmak mı? Seks tatmin olmak için mi yapılmalı tatmin etmek için mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. tatmin etmek 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍
06romeo Takip Et FenomenMaster Yaş: 60 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Günaydın. Şimdi olsa yapardım, hem de zevk vermek için. Görsele bayıldım. Tabi ki o da bana verirdi. Zevk verirdi. Ne dersiniz? 😃😎 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Tatmin edince tatmin oluyorum. Cevap kişiye göre değişir. 5 9 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Kesinlikle katılıyorum 😊👍 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Mutlu eden mutlu edilir misali 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkekler öyle. Tatmin olunca sönüyorlar. Sonrası umurlarında olmuyor. Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl İkinci postayı yapmıyor mu partnerin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğrudur. Ama evet erkekkler genelde böyle. Cinsellikte benciller. Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl Evli misin Yorumla 06romeo +1 yıl Harika bir cevap 😉🌸🍃 Yorumla 06romeo +1 yıl Tatmin ederken tatmin oluyorum. En güzeli de bu değilmi. Kamçı gerek bence. 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kullanmak hoş olur Yorumla
Pronarii34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tatmin etmek için. Karşımdaki tatmin olunca ben de tatmin oluyorum 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kesinlikle tatmin etmek. 5 2 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla 06romeo +1 yıl Her türlü tatmin etmeyi çok seviyorum ve bu beni de tatmin ediyor. Brrrr… 😃🤗 Yorumla
Sare20 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Tatmin edersen tatmin olursun zaten 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😊👍 Yorumla
Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Hiç uğraşmadan direk yapılmalı 1 1 Yorumla zevkli_günahlar +1 yıl 😎👍 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Tatmin edemediğim bir seksi asla tatmin olamazsın 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
tatmin etmek
😎👍
Günaydın. Şimdi olsa yapardım, hem de zevk vermek için. Görsele bayıldım. Tabi ki o da bana verirdi. Zevk verirdi. Ne dersiniz? 😃😎
Tatmin edince tatmin oluyorum. Cevap kişiye göre değişir.
Kesinlikle katılıyorum 😊👍
Mutlu eden mutlu edilir misali 😊
Erkekler öyle. Tatmin olunca sönüyorlar. Sonrası umurlarında olmuyor.
İkinci postayı yapmıyor mu partnerin
Doğrudur. Ama evet erkekkler genelde böyle. Cinsellikte benciller.
Evli misin
Harika bir cevap 😉🌸🍃
Tatmin ederken tatmin oluyorum. En güzeli de bu değilmi. Kamçı gerek bence. 😃
Kullanmak hoş olur
Tatmin etmek için. Karşımdaki tatmin olunca ben de tatmin oluyorum
😎👍
Kesinlikle tatmin etmek.
😊👍
Her türlü tatmin etmeyi çok seviyorum ve bu beni de tatmin ediyor. Brrrr… 😃🤗
Tatmin edersen tatmin olursun zaten
😊👍
Hiç uğraşmadan direk yapılmalı