Eh zaten biliyorsundur. Karşılıklı olacak hersey. Biri Romantik digeri sert olup anlasmalari olmaz. İki kisi aslinda ten uyumundan önce göz ve duygu uymu lazim. Mesela her erkek opucukle baslar sonra sirayla opmek devam etmek. Eee tabi bazi erkekler vajina yalamaz ya da kisa keser. Yani basit ve siradandir. Ama küfür sevmeyen bir kadına her anı hissettire hissetire hele hoslanma arttikca cinsellikte tavan yapar. Ve guzel bir vajina yalamasindan sonra icinde olduguktan bir sure sonra. Ask sozleri küfüre donusse bile kadin bundan mutluluk duyar. Farkli garip ama cilginca haz alir çünkü erkek kadina deger verdigini. Onu yalamakla bosaltarak baslamis ve gostermistir. Kadin artik romantikligi yasarken kufurede onay verecek tondadir. Vel asılı kelam. Kadın ve erkek birbirinden hoslanip ya da hoslanma olmadan delice azginlik içinde olup iliskiye girmesi lazimki ikiside unutulmaz vakit gecirsin
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce sınırları ortadan kaldırıp nekadar ileri gidilebiliyosa gitmek gerekiyor, aceleci davranmamak gerekiyor, cinselliğin gir çık olayı olmadığını kavramak gerekiyor, bazen partnerini şaşırtmak bazen incitmek bazen zorlamak gerekiyor ama herşeyden önce kişinin kendi vucudunu keşfetmiş olması gerekiyor, tecrübe gerekiyor demicem işini iyi yapmadıktan sonra kaç kişiyle birlikte olduğunun önemi kalmıyor, nerde duracağını bilmek nerde nazik davranağını nerde vahşeti yaşatacağını nerde partnerinin hünerlerini sergilemesine izin vermen gerektiğini bilmen gerekiyor ve bunu zamana yayman gerekiyor 45 dk nın altındaki cinselliğin masttan bir farkı yok amaç bitirmek olmamalı amaç anı yaşamak olmalı tabi buna dayanabilen kadın azdır ama işi o derece uzatabilen erkek daha azdır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Dudaklardan başlayıp yanak gidik boyun gerdan memeler sırayla öpülür yalanır emilir oradan göbek ve bakkutusuna inilir oranında her yeri öpülür yalanır emilir dinlenir iyice sulandırılmış sonra sazı partnere veri doyasıya saksafon çaldırıp sulaninca giriş yaparak 3-5 pozisyonda ilişki ile son nokta karşılıklı bosalarak konur
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevli ise kadın, çok profesyonel bir zamanlama ile yaşamak istediklerini önceden hissettirmeli erkeğe. Bakire ise evlenmeden yapmasa iyi olur. Bekar ise amacı zevk almak olacaktır. zevk vermek ona göre değil.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf da birbirini özgürce şehvetli ve ateşli bir arzuyla çekiyorsa o seks iki taraf için de tatmin edici olur.
00 Yorumla
+1 yılBen kadına yapılan ön sevismenin uzun tutulması taraftariyim hazzin doruklarına çıkması için ayrıca güzel bir oral da yapılması gerektiğini düşünüyorum içine girerkeb sorun yaşanmaması için... benim açımdan sıkıntı tok aynı seylerle ben de mutlu olabiliyorum..
00 Yorumla
+1 yılKarsi koyulamaz ve plansız zamansız olan bir cinsellik.
07 Yorumla
Soran+1 yılIcten gelen samimi ve sicak yani
- +1 yıl
Kesinlikle. Ve ne istediğini bilen iki insan
Soran+1 yılNe istedigini bilen insan sayisi azaldi bence
- +1 yıl
Evet onda da haklisin amaç artık sadece boşaltmaktan ve bosalmaktan ibaret
Soran+1 yılEvet tipki ici bosaltilan aska seyler gibi
Soran+1 yılBaska*
- +1 yıl
Evet öyle maalesef. Cogu insan o anı cidden yaşayarak veya hissederek yapmıyor maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSoft baslayip sert sevisme ve sert birlesmeyle devam eden soft sevismeyle biten
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum ama çok açlık çekiyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNelerden zevk aldığına göre değişir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafın da tatmin olduğu...
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. iki kisinin de istekli oldugunu belli eden iliski
00 YorumlaSınırsız tabusuz çılgınca dibine kadar fantezili
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTâbi ki karşılıklı olan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Her iki kişinin de aktif olduğu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 508 cevap paylaştı.
+1 yılRahatlama söz konusu iki taraf içinde
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSert ve ihtiraslı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Basit aslında
00 Yorumla
+1 yılArkayı beşleee
00 YorumlaHardcore
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılTerleniyorsa
06 Yorumla
Soran+1 yılSpor yapar gibi hic durmaksizin diyorsun
- +1 yıl
Futbol müsabakası mı bu devre arası falan olsun
Soran+1 yılPostalar arasi devre arasi olabilir tabii. Ama onun disinda hep ileri vites
- +1 yıl
Bizde r yok hocam
Soran+1 yılHmmm hep hücüm yani. Guzel karsi taraf doyar bayagi
Gizli Üye(36-45)+1 yılBol saksolu
06 Yorumla
Soran+1 yılO biraz sorun benim icin yapamam
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılBen kendim zevk almadigim icin
Cevap sahibi+1 yılO da seni yalayacak ayni anda
Soran+1 yılIstemem
Cevap sahibi+1 yılTatmin olamazsin o zaman
Gizli Üye(25-29)+1 yılHardcore