1 yılDuygularını tutkularını hislerini heyecanını mutluluğunu toplumsal değerlere göre değil kendi Özgür iradene göre yaşarsan O zaman mutlu olursun
Cinselliğin yasak, ayıp, günah olarak düşünüldüğü topluluklar cinselliği öğrenemediğinden ve hurafe bilgilerden dolayı kaliteli ilişki yaşayamazlar ve kendilerini yetersiz ve çaresiz hissedebilirler. Ama cinsel problemler bireyin değil çiftin problemidir. Dolayısıyla kaliteli bir yaşantı için , tıpkı ilişkide olduğu gibi sorunların üstesinden gelmek için birlikte çabalamak gerekir.
Kaliteli ilişki için öncelikle cinselliğin doğru tanımlanması, anatominin iyi bilinmesi, cinselliğin ayıp olduğu toplumlarda cinsellikten uzaklaştırmak için anlatılan yanlış bilgilerin doğrulanması çok önemlidir. Bilimsel olarak yeniden yapılandırma ve farkındalığı arttırma çalışmaları cinsel terapinin ilk ve en önemli basamağıdır. Olumsuz aile tutumları ve akranlar arası anlatılan olumsuz cinsel deneyimler cinselliği zevksiz, acı verici, zorunlu olarak yapılması gereken bir görev olarak yansıtabilir. Veya kişilerde kaygı yarattığından kaliteli cinsel ilişkiyi ve kişilerin beden algısını etkileyebilir. Bu sebeple yaygın cinsel bilgilerin doğru olup olmadığına bakmak gerekir. Mutlu olmak için değil mutlu edebilmek için gayret gösterdiğinde gerçekten mutluluğun ne demek olduğunu İşte o zaman anlayabileceksin13 Yorumla
Soran1 yılHayır başkasının mutluluğundan beslenirsem o kişi gittiğinde mutsuzluğa gömülürüm.
İyi ve mutlu olmaya odaklanırsam bu durumu etkileşim kurduğum kişilerle de paylaşırım. Paylaştıkça da çoğalır..- 1 yıl
Hayır başkasının mutluluğundan beslenirsem dediğin karşındaki senin sevdiğin değer verdiğin insan değil mi sen onu mutlu etmeye çalışacaksın o da aynı şekilde etiket tepki olarak seni mutlu etmeye çalışacak yani aşk sevgi cinsellik heyecan ve bunların hepsi mutlu edebilmekle alakalıdır mutlu olmak istemekle değil
Soran1 yılKimse kimsenin hayatında kalıcı değil artık. O ömürlük ilşikiler o güzel atlara binip gittiler günümüzde.
Bize de kalabalıkların içinde yalnızlık çekmek kaldı geriye..
En İyi Cevaplar
1 yılCinsel haz temelde ego ile alakalı bir durumdur. Bunu kişinin nasıl kodladığı önemli olsa da temelde bir gerçeğe dayanır; tatmin etmeden tatmin olunmaz. Bu iki kişinin yaşadığı bir şey olduğu için bu denge üzerine kurulmalıdır. Sadece kendi hazzını düşünen kişi bir süre sonra tatmin olamayacaktır. Aynı şekilde sürekli karşısındaki kişinin tatminini düşünen ancak karşısında kendi tatminini düşünen birisi ile yaşanan ilişki de bir süre sonra sıkıcı olacaktır.
Cinsellik paylaşım demektir. İki tarafın da zevk almadığı cinsel birleşmeler cinsel sömürü/istismardır. Bencil yaklaşımların hiçbir şekilde hiçbir kavramda yeri olmamalıdır. En az zevk aldığın kadar zevk ver ilkesi burada geçerlidir. Denge ancak böyle kurulur.00 Yorumla
Güzel bir ayrım olmuş. Etmekten mi kısmını bilerek sormadın galiba veya o arada kaynadı ama neyse jdjdk
Neden dersen edilmenin sonucunda da tatmin olma durumu olur. Yani olmak kısmı etmek olarak da geçerli olmasa aynı şeyi sormuş olacaktın ama hadi yırttın jdjdj
Kişiye göre değişiyor bu. Etmeyi de seven var edilmeyi de, her ikisini de birden isteyen de var. Mesela narsistler edilmek ister, fazla empatik olanlar etmek ister, ikisi arasındakilerde değişir.
Tabi ben konuya çok hakim değilim @_infinitum daha iyi bilir. Az yazmış daha fazla sor ona jdjsks
110 Yorumla- 1 yıl
Ben tahmini yanlış yazmadım bilerek yazdım alloooo😅
Soran1 yılGülmekten soramıyorum ona😂
Halay çeker moda geçiyoruz hemen tey tey tey
Farkında olmadan kişinin kendisini odağa koymuşum sjj ki bence olması gereken haha
Fazla empati cinsel doyumu engelleyebilir. Hep partnere odaklanma durumu yani.
Neyse sözü @_infinitum hanıma bırakıyorum 😂
Ben bimem, infini bilir sjj- 1 yıl
İnfini bilmez aloooo size güzel yemek tarifi veririm ama bu kategori bende yok ben suri suri ahahahahahjaaj
- 1 yıl
Habibi de olabilirim ahahahah
- 1 yıl
Düşüneyim ben bunu bi😅
(Dip not siz engelli listesine giremezsiniz oraya giriş size kapalı) 😌
Soran1 yıl@_infinitum en çok da surilerin üremesine ne diyorsunuz, infiniş hanım puhaha
- 1 yıl
Havalar soğsun şapka taksın herkes ben üremeye karşıyım diyorum merkez 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılOlmak veya olmamak… işte bütün mesele bu😂😂
o sonradan halleder, tatmin etsin 🤣🤣🤣
31 Yorumla
Soran1 yılHiiç🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Her insan haliyle kendini düşünür. Karşı tarafa zevk verme kafasında olmaz. Kendi yüksek değilse, karşının yüksek olup olmaması onemsizdir. Özetle iki tarafta aynı anda yüksek değilse, geçmiş olsun. Haliyle tatmin olma da tatmin edilme duygusu da buna bağlı...
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Tatmin etmek ve tatmin edilmek sekste bencillik olmaz.
10 Yorumla
1 yılCinsellikte doyuma ulaşmanın yolu bencilliği ortadan kaldırmakta yatar.
10 Yorumlaİkisi de önemli. Karşımdaki insanı tatmin edince bende tatmin olmuş hissediyorum.
10 YorumlaBence insan tatmin ettiği kadar tatmin olur ikiside önemli
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılTatmin edilmekten tabiki... Ama bunun için partnerimi fazlasıyla tatmin etmem gerekiyor çünkü Onun orgazm esnasındaki halleri - tepkileri benim doyumumu çoğaltıyor..
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u 1 yılEşitlik şart 😅
30 Yorumla
1 yılKöprünün iki başı vardır. Biri eksik olsa diğeri sağlam da olsa bir fayda etmez.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Doyuma ulaşılmaz çünkü bu işin doyumu yok :)) Sadece tatmini var bence..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bilimsel cevap vericem , lakin işin içinden çıkamadım. İkiside eşit , zaten zevki burda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılGönülden geçer firu
Seviyorsan aşıksan tatmin her türlü geliyor peşinden10 Yorumla
1 yılbence tatmin etmekten ama bazıları için tatmin olmaktan
10 Yorumla
1 yılTahmin edilmekten 🤣🤣
414 Yorumla
Soran1 yılAhaha senin cevabını görmeden daha adını görünce gülmeye başlıyorum kadın 🤣🤣
- 1 yıl
Ahahah tişkirler tişkiler hep gülelim firu 😅😅
Soran1 yılAğmiin infiniş 🤣
- 1 yıl
Evet karşı taraf (erkekler) tatmin edilmek bekliyor 😁
- 1 yıl
Ben tahmin diyorum sen tatmin diyorsun hey yavrum deutschland
Soran1 yılArapçaya geç annem, anlamaz bu kamil Almancadan😂
- 1 yıl
Habibiiiii go to dubaiiii yallah yallah ashhshsjslfl
Soran1 yılİçimde patladı kahkaha 😂haber versene kızım🤣🤣
- 1 yıl
İch möchte ein köfte 🤣
- 1 yıl
Böyle şeyler habersiz olur yavru 😅
Alemdağlı mısın nesin bi sal yaaa 😅 - 1 yıl
Firu’nun köyündenim ben 😁🤗
Soran1 yıl@Alemdaralii ema infini'nin alanına giriyorsun. Orada kral olsan hükmün geçmez😂
- 1 yıl
Nasılda biliyor beni yirim yirim 😅
Biraz engelleyeceğim haberi yok ahahahahha
Soran1 yılKendi kaşınan ağlamaz hahaha
1 yılİki tarafın tatmin olması bence
10 Yorumla
1 yılİki tarafta tatmin olmali
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. - İkisiyle
10 Yorumla
1 yılKadınlar için edilmek erkek için etmek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılİkisinin bir arada olmasından geçer.
10 Yorumla
1 yılTatmin olmadan tatmin edilmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 354 cevap paylaştı.
1 yılTatmin edilmekten
40 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılIkisinide yaşamaktir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılalmadan vermek olmaz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılİkisinden de geçer diye düşünüyorum
00 Yorumla
1 yılEsit
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılİkiside
10 Yorumla
1 yılİkisinden biri..
10 YorumlaEdilmekten
10 Yorumlaİki tarafta mutlu edilmeli
10 Yorumla
1 yılEdilmek tabiki.
10 Yorumla
1 yılErkegin tecrubesinden
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. 2 side amasyada
00 Yorumlaikisini yaşamak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. ikisi de tabiki