Cinsel Yaşam Cinsel ilişkide yeterince tatmin oluyor musunuz? Asli_ii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yeterince tatmin oluyor musunuz? Doyuyor musunuz? Cinsel ilişkide yeterince tatmin oluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olunmayacaksa neden başlanılır. 2 0 Yorumla
Godlike_Ruler_ Takip Et Yoda Yaş: 102 , eic 96% +1 yıl Boşaldıktan sonraki 20 dk dopaminden kafayı buluyorum. 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. ne bende ne de partnerimde hiç boş geçtiğimizi bilmiyorum bu konuda ;) 0 0 Yorumla
nickbulmayanherif Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Oluyoruz da fotoğrafı konuyla anlamlandıramadım. Gang bang! 0 0 Yorumla
CaptainVenture Takip Et Master Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Partnerimin hareketli olmasina bagli fantezilere bağlı 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Evet ama sen yaşlarda doymazdım. Kadınla 2-3 yapar eve gelince 5 de mastürbasyon yapardım 0 0 Yorumla
Sert38 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Çabuk acıkıyorum!Her ortamda seks en guzeli 0 0 Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. onun da bir derecesi var ama.. mesela, fena değil, güzel, çok güzel, mükemmel gibi... :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Partnere göre değişiyor, çok sık partner değiştiririm. Bazı kadınlar beni uçurabiliyor bazıla rında ise hiç tatmin olamıyorum. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Ben tatmin oluyorum ki karşımdaki benim için daha önemli 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl çiftlere katıldığımda daha fazla tatmin oluyorum 6 7 Yorumla CikolataSelalesiii +1 yıl Bize katilir misin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CikolataSelalesiii siz kimsiniz Yorumla CikolataSelalesiii +1 yıl Ben ve sevgilim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @CikolataSelalesiii eşini al gel Yorumla CikolataSelalesiii +1 yıl Tamam da nasil bulcam seni? Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Fb çifte katılırmısın Yorumla Pocophone +1 yıl Çiftlere katılmak derken? Yani bir erke bir kadın ilişkisine 3cü olarak katılmak? Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Ablada maşallah iyi delik varmış🤣 0 0 Yorumla
Çapkınkurtt Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 58% +1 yıl Hayır genelde devamını mastla tamamlıyorum 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Doymuyorum doysamda yine diyorum 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Doyumsuzluk çok kötü bişey ya 😌 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Doyana kadar devam 0 0 Yorumla
NangaParbat Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. hayır maalesef 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. hayırl olmuyorum 0 0 Yorumla
Handsome_devil Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 783 cevap paylaştı. Doymam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Olunmayacaksa neden başlanılır.
Boşaldıktan sonraki 20 dk dopaminden kafayı buluyorum.
ne bende ne de partnerimde hiç boş geçtiğimizi bilmiyorum bu konuda ;)
Oluyoruz da fotoğrafı konuyla anlamlandıramadım. Gang bang!
Partnerimin hareketli olmasina bagli fantezilere bağlı
Evet ama sen yaşlarda doymazdım. Kadınla 2-3 yapar eve gelince 5 de mastürbasyon yapardım
Çabuk acıkıyorum!
Her ortamda seks en guzeli
onun da bir derecesi var ama.. mesela, fena değil, güzel, çok güzel, mükemmel gibi... :)
Partnere göre değişiyor, çok sık partner değiştiririm. Bazı kadınlar beni uçurabiliyor bazıla rında ise hiç tatmin olamıyorum.
Ben tatmin oluyorum ki karşımdaki benim için daha önemli
çiftlere katıldığımda daha fazla tatmin oluyorum
Bize katilir misin?
@CikolataSelalesiii siz kimsiniz
Ben ve sevgilim
@CikolataSelalesiii eşini al gel
Tamam da nasil bulcam seni?
Fb çifte katılırmısın
Çiftlere katılmak derken? Yani bir erke bir kadın ilişkisine 3cü olarak katılmak?
Olduğu kadar olmadığı kader sdklmfklsls
ben doymam iyi doyururum
Ablada maşallah iyi delik varmış🤣
Ben doyumsuz bir erkeğim
Hayır genelde devamını mastla tamamlıyorum
Cinsel ilişkim yok birisiyle.
Doymuyorum doysamda yine diyorum
Doyumsuzluk çok kötü bişey ya 😌
Karşılıklı oluyorum çok şkrrr şkrrrrtt
Evet sen oluyor musun
Maalesef
Doyana kadar devam