Bazen küçücük bir dokunuş bile tüm dünyanı değiştirmeye yeter. Hızlanan kalp atışları, vücuda yayılan o tatlı sıcaklık, değişen nefes alışverişi seni olduğun yerden alıp cesaret ve haz dolu bambaşka bir yere götürebilir. 🔥 İşte bu yüzden, hissetmek = her şey! 😍
Senin partnerin de “Hissetmek her şeydir” diyen taraftaysa Sevgililer Günü’nde ona yapacağın sürprizle sınırları zorlamalısın, değil mi ama? 🤩 Peki, senin bugün için planın ne? 👀

Mum ışığı? Romantik bir akşam yemeği? Sıradan sürprizler yetmez, şimdi gerçek hisleri göstermenin zamanı! ❤️🔥
Bu Sevgililer Günü’nde aşkı “gerçektenn” hissetmeye var mısın?
Hissetmenin her şey olduğunu düşünenler için Yeni OKEY Zero Tenn!
OKEY Zero Tenn’in lateks içermeyen özel yapısı ve ekstra ince tasarımıyla aranıza gerçek ten hissinden başka hiçbir şey giremez. Sadece siz ve dokunuşların en saf hali… Gerçek Tenn Gerçek His. 😍
Sevgililer Günü’nün her anını büyülü ve unutulmaz kılmak için OKEY Zero Tenn’i dene, gerçek hisleri keşfet!
Hisler devredeyse kutlamalar da ona yakışır olmalı. OKEY Zero Tenn ile Sevgililer Günü “gerçektenn” hissederek kutlanmalı! #GerçekTennGerçekHis
Senin Sevgililer Günü planların neler? Bu sene tamamen gerçek hislerle, aşkı en yoğun haliyle yaşamaya hazır mısın? 🔥
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Hisler olmadan zaten bizim de bir anlamımız kalmaz gezegende.. İnsanı insan yapan ve hayata anlam katmasına neden olan şey hisler ve düşüncelerdir. Kaldı ki sevdiğimiz ve arzuladığımız birine duyulan çekim kadar güçlü bir his olduğunu da düşünmüyorum. Dünya kurulduğundan bu yana tutkunun neden olduğu olaylar silsilesine değinmek bile ne kadar güçlü olduğunu anlamaya yeter aslında..
Onun ruhunu, düşüncelerini, hücrelerini fethetme arzusu hiç sönmeyecek aksine sürekli harlanacak ve büyüyecek bir yangın gibi.. Kokusunu, dokusunu, damarlarında gezen kanı, tadını ve benliğini hissetmek demek yaşamak demek.. Seksi anlamlı ve dayanılmaz şekilde cazibeli kılan şey de tam olarak bu değil mi zaten.. Her kıvrımında gezinmek için can atan parmak uçları, aylardır su içmemişçesine arzuyla yanan ve kuruyan dudaklar.. Sönmüş bir volkanın yeniden doğuşu gibi hareketlenen bedensel hareketler.. Birbirinin özünü almak ve karışmak limitsizce..
Sonrası mı? Yangın yeri..
Sevgilim bana planlasin ben niye plan yapıyorum ki o yapsın plan proje romantik birşeyler ben ona unutulmaz bir 14 Şubat gecesi yaşatırım zaten 😹👻
@27esmerim her masada varsın 😂😂
@banyoterligi00 masa derken
erkeklerden daha fazla incelik ve romantiklik bekliyoruzzz
@pinkypink98 evet 😂
Onu arabayla alır ormanlık bir alana götürürüm arabanın içini güzel bir kamp alanına çevirdikten sonra güzel bir film izledikten sonra mükemmel bir ilişki yaşatırım djdj
hoş bir sürprizmiş
Ooo güzel bir fantezi
#GerçekTennGerçekHis settiren bir şey Okey kalitesi 💖
Onun mutlu olacağı bir sevgililer günü sürprizi yapardım ben
“Hissetmek her şeydir” diyen bir partner için Sevgililer Günü sürprizi, duygusal bağınızı derinleştirecek ve ona olan hislerinizi anlamlı bir şekilde ifade edecek bir şey olmalı. İşte böyle bir partner için özel, duygusal ve anlam yüklü bir sürpriz önerisi:
1. Duygusal Bir Mektup ve Zarf
İlk adım olarak, ona olan hislerinizi yazılı bir şekilde ifade edin. Kalbinizden geçenleri, ilişkiye dair hislerinizi, birlikte yaşadığınız anları ve gelecekteki hayallerinizi içeren bir mektup yazın. "Hissetmek her şeydir" diyen partnerinize, ona olan duygularınızın derinliğini anlatan bir mektup, en özel hediyeniz olabilir. Bu mektubu elle yazmak, onun için çok daha anlamlı olacaktır.
2. Özel Bir "Hissetme" Günü
Birlikte bir gün boyunca duyulara hitap eden deneyimler yaşayın. Örneğin:
Gözlerinize bakarak yemek: Birbirinize bakarak sessiz bir yemek yiyebilirsiniz. Bu, göz teması kurarak "hissetmek" için harika bir fırsat yaratabilir.
Aromaterapi ve masaj: Onun favori parfümü veya rahatlatıcı bir yağ kokusuyla evde veya bir spa merkezinde bir masaj yaptırabilirsiniz. Duyuları uyaracak bir atmosfer, ona olan sevginizi hissettirecektir.
Müzik ve dans: Birlikte en sevdiğiniz şarkıları dinleyip, sessizce dans edebilirsiniz. Duyguların müzikle daha da yoğunlaştığı anlar yaratmak, ilişkinize özel bir dokunuş ekler.
3. Kişisel ve Duygusal Anılarla Bir Video
Birlikte geçirdiğiniz özel anları, gezilerinizi, gülüşlerinizi ve unutulmaz anları içeren kısa bir video hazırlayın. Videoyu oluştururken, o anları ne hissettiğinizi anlatan duygusal bir ses kaydı da ekleyebilirsiniz. Onun favori şarkısının altına bu videoyu yerleştirmek, hem nostaljik hem de duygusal bir deneyim sunar.
4. "Hissetmek" Temalı Bir Sürpriz Kitap
Duygulara hitap eden bir kitap hediye edebilirsiniz. Bu kitap, aşkı, duyguları ve insan ruhunun derinliklerini keşfeden bir eser olabilir. Kitaba, birlikte geçirdiğiniz özel anlarla alakalı notlar veya kendi yazdığınız bir şiir eklemek, ona olan hislerinizi özelleştirebilir.
5. "Hisset" Temalı Bir Anı Kutusu
Bir kutu oluşturun ve içerisine birlikte yaşadığınız anları simgeleyen küçük objeler yerleştirin: Ortak gittiğiniz bir yerin haritası, o anı hatırlatan bir bileklik, küçük yazılı notlar, birlikte aldığınız bir hediyenin parçası. Kutuyu açarken her objeyle birlikte bir duygu ya da anı paylaşabilirsiniz. Bu, ilişkinizin her bir hissini somutlaştıran duygusal bir sürpriz olacaktır.
6. Birlikte Bir Yıldızın Altında Gecelemek
Eğer doğa ile iç içe olmayı seven bir partneriniz varsa, geceyi açık havada yıldızların altında geçirebilirsiniz. Bir çadır kurup, geceyi birlikte yıldızları izleyerek ve rahatlatıcı bir ortamda geçirerek duygusal bir bağ kurabilirsiniz. Bu, onun için unutulmaz ve "hissetmek" anlamına gelecek bir deneyim olur.
7. Hissedilen Bir Anı Kitabı
İkinizin birlikte yaşadığı her özel anı kaydettiğiniz, fotoğraflarla zenginleştirilmiş kişisel bir anı defteri yapın. Her bir sayfada, o anı "hissettiğiniz" duyguları yazın. Anlatılan her anı, duygularınızı hatırlatacak ve ilişkinizin derinliğini yansıtan bir hediye olur.
Bu tür sürprizler, sevgilinize duyduğunuz derin sevgiyi ve hislerinizi en özel şekilde aktaracaktır. "Hissetmek her şeydir" diyerek size bu dünyayı hissettiren partnerinize, duygusal ve kişisel bir Sevgililer Günü yaratabilirsiniz. Önemli olan, ona olan hislerinizi içtenlikle ve samimiyetle ifade etmek, unutulmaz anılar biriktirmektir.
anı kutusu çok iyi fikir bence
"Hissetmek her şeydir" diyen bir partnere sevgililer gününde nasıl mı bir sürpriz hazırlarım?🤩😈
❤️🔥❤️🔥❤️🔥
Elbetteki hissetmek her şeydir. Hissedemediğim bir adamla ilerisini devam ettiremem😀 Tek gecelik insanı değilim.
Hissedebildiğim bir adama güvenir, onunla güvenle ilişki yaşayabilirim😀 tabi bazen de zamanını beklerim. Doğru zaman olmayabilir bunun için.
Sevgilisi olan bir birey olarak yapacağım sürprizlerin elbette detayına giremem ama bence olması gerekeni anlatabilirim😂
Olması gereken, onunla devirdiğiniz günlerin, ayların ve yılların şükrünü belirtmektir.
Bu hediyeyle de, sevişmeyle de, koklaşmayla da olur😂 adı üstünde sevgililer günü, isteyen istediği gibi bu şükrü ihya edebilir🤣
Olması gereken, gözlerindeki neşeyle dans etmek, zihnindeki hücrelerle uzaktan sinapslaşabilmek, bedeninde gezen bir el, terinde kayan bir yürek olabilmek..
Şehvetine şehvet, yangınına odun olabilmek.. Olması gerekendir...
Bacasız ev olur mu😂🫢?
Seks ilişkinin bacasıdır.
Meydana gelen hararet, yangın, tutku ve ateş seks ile dışarı süzülür❤️🔥❤️🔥
O sebeple ilişki hissetmeden, hissetmek seks olmadan, sekste #Okey olmadan olmazz❤️🔥
Bir otel odasında jakuzi de başlayan yakınlaşma ve okey ultra ince ile haz dolu bir cinsellik
@myrose35yalnız <3 Kusursuz bi anlatım olmuş <3
ooo ne güzel bir anlatım
bu ne güzel bir cevap olmuş ellerine sağlık
Teşekkürler 😊
Aslında...
Her şey hissetmekte başlar..
Hissedersin..
Uzaktan bir bakışını..
Gözlerindeki kıvılcımı..
Çeker seni..
Kalbinin tam ortasına..
Hissedersin..
Tutmaya çekindiğin..
Sıcacık ellerini..
Kalbin hızlanır..
Sıcaklığını hissettiğinde..
Kavrarsın belini..
Kendine çekersin..
Hissedersin bedenin..
Volkanik enerjisini..
Günler aylar belki.
Sürecek bir aşk hikayesi..
Hissedersin sevgili olduğunu..
Dudaklarının onun dudaklarına..
Hafiften dokunduğunu..
Hiç unutmazsın..
Ömür boyu bunu..
Süzülürsün göğüs kafesine..
Hissedersin o güzel..
Kalp çarpıntısını..
Dokunursun, parmaklarını..
Dolaştırırsın göğsüne..
Gezinirsin tepelerinde..
Kıvrımlarında kaybolup..
Bulursun kendini..
Bir mağranın içinde..
İşte orası son noktadır..
Hissedersin nemini..
Bir dışarı çıkıp..
Tekrar gelirsin..
Silersin terini.
Hissedersin tüm tenini..
Islanır, sırılsıklam olana dek..
Derin derin nefes alana dek..
Zevkin doruklarını bulana dek..
Her şey hissetmektir..
Hayat hissetmektir..
Yaşam hissetmektir..
ÖLENE DEK...
ne güzel bir şiir
Benim işim şiir yazmak 😊
Bu tip bir yaklaşıma sahip bir partner için sürpriz, duygusal ve anlamlı olmalı. "Hissetmek her şeydir" diyen biri için, onun ruhunu en iyi şekilde hissettirecek bir hediye veya etkinlik seçmek güzel olabilir. İşte birkaç öneri:
Duygusal bir bağa dayalı hediyeler ve sürprizler, bu tür bir partner için her şeyden daha özel olacaktır.
Sevgi Saygı Selamlar...
yıldızların altında bir gece zor her yerde şehrin ışıkları var
@pinkypink98 Arabayla gidebilirsiniz
Sevgililer Günü'nün sadece bir gün ile sınırlandırılması yerine her günün o şekilde yaşanması gerektiğini düşünüyorum.
Tabi ki o gün ayrıca simgesel bir şey olabilir ama genel olarak diğer günlere de yansımalı.
Hissetmek gerçekten önemli. Hem cinsel anlamda hem duygusal anlamda hissetme olmadan veya yetersiz olduğunda her şey tatsız tuzsuz kalır.
Her şeyi en derinlerde hissettirmek için beklenmedik sürprizler yapılmalı.
kesinlikle doğru insanla her gün sevgililer günü
“Hissetmek her şeydir” diyen bir partner için Sevgililer Günü şöyle olabilir
💌 Sabah ilk ışıkla uyandığında yine ilk düşüncenin o olması için küçük bir not bırak “Seninle her his özel” yazsın.
🌹 Öğleden sonra, tanıdığınız bir çiçekçi ya da kendi seçtiğin birkaç gül ile onu şaşırt.
🍷 Akşam çok klasik olmayan, ama ruhu okşayan bir yemek. Mum ışığında, sevdiğiniz bir şarkı listesi ve ufak dokunuşlarla dolu bir masa.
🎁 Küçük ama anlamlı bir hediye belki bir koku, kalem, sevdiğiniz ortak anınızın fotoğrafı ya da ortak planlarınızın minik ipuçlarını veren bir şey.
🌙 Günün sonunda, yatakta sessizce öpüşerek ya da sarılarak geçecek birkaç dakika her şeyin özetini verir. Hissedilen bağı güçlü kılar.
---
Sonuçta seninle her “his”i paylaşabildiğin biri varsa, o gün ne kadar gösterişli olursa olsun; hissin içten olması yeterlidir. 🤍
```0
Vallahi sevgilim olsaydı hediye beklemezdim ondan almadı diye kızmadım bi çiçek toplayıp gelse daha çok mutlu olurdum bende ona yemeyi en sevdiği yiyeceği ya sa tatlıyı sevgimi katarak yapardım azı ile mutlu olurdum ama işte bunun değerini bilecek biri yok hayatimda
ya değil mi umarım yakında öyle birine denk gelirsin
@pinkypink98 öyle biri bana denk gelsin bence benim gibi biri herkese denk gelemiyor maalesef
Geldim 😁
Senin gibi biri gerçekten zor bulunur
@MuhammedAslan16 aynen
Senin değerini bilecek biri olarak burdayım hadi hodri meydan
Sevgilim olsaydı O'nunla samimi ve sımsıcak bir iletişim kurmayı herşeyden üstün tutardım, bu da bence karşılıklı aşkla ve güvenle başlar.. Fiziksel hisler tek hedef olmamalı çünkü fiziksel hisler duyguların mükemmel iletişiminden beslenirler her zaman.
kesinlikle duygusal yakınlık bağ daha önemli
Ne kadar sevilip, arzulandığını kemiklerinin içindeki iliklerine kadar hissetmesi için elimden geleni yaparım 😍
Tabii bunlar genel geçer şeyler olmaz ; İkimizin arasında, sadece bizim anlayıp, hissedebileceğimiz, birden fazla, derin anlamı ve etkisi olan, olabilecek şeyler olur..
Bu arada bunu sadece 14 Şubat 'ta yapmam. Nefes aldığım, uykudan uyanıp, güne başlayabildiğim her gün benim için sevgimi ifade etme ve hissettirme günüdür..
ayy ne güzel yazmışsın
Ülkede işler öyle bir noktaya geldi ki, hijyen ve sağlık ürünlerinin fahiş fiyatta satılmasına kimse yorum yapamıyor.
Her temas için 35.9 lira..
Bravo 👏
kesinlikle bu konuda çok haklısın
Bir kaseye kabuklu ceviz doldururum. Bir tanesini bıçakla dip noktasından düzgünce açar, içini boşaltırım. Bir adet kondom ve güzel bir yüzüğü içine yerleştirir ve kabukları tekrar yapıştırırım.
Sonra da kaseyi önüne koyar, bana ceviz kırmasını isterim.
Sevgilim olmadı sürpriz hazırlayacak ama olsaydı onunla muhteşem bir ilişki yaşamak için mutlaka sürpriz hazırlardım ve bu sürpriz de @OKEY ince prezervatifi yer alırdı ama maalesef sevgilim yok
okey kalitesiyle güven veriyor
Tuvalet gibi zorunlu haller dışında asla yataktan çıkmayacağımız bir oyun oynardık. Dış dünyadan tamamen izole olurduk internet telefon hiçbir şey olmazdı seçtiğimiz yatak da küçük olurdu üzerime çıkmaktan başka şansı olmazdı ve asla üzerimden inmezdi beni saatlerce durmaksızın kıvrandırırdı. Bu kadar temas seven bir adamı iliklerime kadar hissederdim
farklı bir bakış açısı
“Hissetmek her şeydir” diyorsa, onu duyguların zirvesine çıkaracak bir gün planlarım. Önce birlikte anılarımızın olduğu yerlere gidip her anı yeniden yaşarız. Sonra evde kendi ellerimle hazırladığım bir akşam yemeği, loş ışıkta sevdiği şarkılar… Ve günün sonunda, ona hissettiklerimi anlatan içten bir mektup. Çünkü onun için önemli olan, hissettiği her duygunun gerçek ve derin olmasıdır.
Ah, anlamlı anlar seven biri için duygusal bir Sevgililer Günü şahane olur! Mesela özel anıları hatırlatan bir not defteri veya birlikte yapacağınız minik bir etkinlik. 🌹✨ Flörtöz ortam garanti! 🙈❤️
Çok ağdalı aşk özür dilerim ama 🙄
@HzFloki ağdalı aşk mı garip bir benzetme ama artık günümüzde çoğu kişi böyle tatlı romantik duygusal şeyleri bekliyor
Akışına bırakırım, onun hoşuna gidecek küçük sürprizlerle birlikte. Kendini çok kasmaya, kafanızı bir sürü saçmalıkla doldurup odağınızı kaybetmeye gerek yok. Dinleyin, hissedin, kendiniz olun. Yozlaşmış, insan görünümlü ama insanlıktan çıkmışlar gibi olmayın. Karşınızdakinin de bir insan olduğunu unutmayın. Eğlenmeye, tadını çıkarmaya bakın, sadece kendinizi düşünürseniz almanız gerekeni alamazsınız, imkansız bu..
Biz sevgililer gününü geçeli yıllar oldu haaa eşim yapmak ister beni şımartmak isterse o ayrı yok demem😂
evliliklerde de bence sevgililer günü olmalı
@pinkypink98 olmalı 😀
Birlikte baş başa kalacağımız güzel bir yere götürürdüm orada güzel bir ortam kurar vakit geçirir hediyesini verirdim ( sevgilim olsaydı böyle bişey beklerdimm )
güzel bir plan
Kesinlikle 😅
TM hadi gidelim o zaman
Götür beni
Partnerim yok ama onu hissetmek benim için en güzel sevgililer olurdu zaten
olur belki o zamana kadar
olur belki zamanla
Okeyin inceliğine bayılıyorum! Bazen aşırı oluyorum ve kendimi tutamayacağıma dair şüphelerim oluşuyor! İşte tam o esnada okey tenn devreye giriyor :)
Okey gerçekten hissettiriyor
@pinkypink98 , Zeroya bayılıyorum. Hem kadın hissedebiliyor penisin her kabarıklığını hem de ''ya içine boşalırsam'' şüphelerinden arınmış halde daha coşkuyla devam edebiliyorum :)
Parayla satın alınıp verilmek yerine daha maneviyat değerli bir şey yapmak hislerini kuvvetlendirecektir
ee tabii değil mi
Sadece sevgililer gününe özel değil, birlikte olduğumuz her anda beni ve duygularımı içinde hissediyor. Sadece bu günlerde kırmızı temalı güzel bir akşam yemeği ile başlayıp ardından sabaha kadar gecenin sessizliğini bozmak ve doyamamak en güzeli oluyor.
evet kesinlikle
Evet hissetmek her şey. Hem kalpten hissetmek önemli hem bedenen. Hisler olmadan aşk olmaz 💖.
kesinlikle hisler önemli
Duygu dolu bir mektup yazar, favori kafemizde kahve sonrası deniz kenarında romantik bir yürüyüş planlardım
Hediyeler mumlar ışıklar. Peki ya gece sonu. Harika hazırlanan partner ve sıcacık bi ortam. Tertemiz vücutlar. Diller, sevişmeler sıcak temaslar. O zaman hissetmenin zirvesini yaşadığin o an
sevgililer günü için özel bir plan romantiklikte olmalı
Yatakta şampanya patlatıp kucak kucağa müzik dinlemek güzel bir kutlama olur kznsksnszk
Nasıl güzel anlattın yaaa
romantik bir ortamda olabilirdi
Evet
Onun yaklaşımı suprisleri bu gidişatı belirler
evet tek taraflı olmaz
Yani sevgilim olsaydı planlardım olmadığı için kafamı bir de buna yoramam
:D ee yani
Bu sene single lady olarak geçirdim ama eğer olsaydı muhtemelen güzel bir yemeğe ardından da onun ya da benim evime diye tahmin ediyorum 😊
Açıkçası sevgililer günü için sevgilim olmadı dolayısıyla boş geçti bu yüzden cinsellik yaşayamadım yani bir plan yok
her şeyin zamanı vardır
Açıkçası bu yıl sevgililer günü benim için boş geçti sevgilim yok sevgilim olsaydı onunla sevişirdim ama yok işte plan da olmadı
ne diyelim seneye kadar belki karşısına biri çıkar
Umarım herkesin sevgililer günü güzel geçer benim hiç sevgilim olmadı sevgililer gününde de her zaman saptım bilmiyorum ilişkilerin bir önemi varmıki konuşabiliceğiniz kafa dengi bir dostunuz olsun yeter
zamanla bulursun birini hemen umutsuz olma
Hayatımda önem sırasında bile olmayan bir şey umutsuzluk değil aslında sadece para ve kariyer 1. sırada benim için
Hissettire hissettire sondaj deliğinden su çıkarmak mühimdir
Okey rötar her zaman hayat kurtarir sabahlar hiç olmaz :D
Okey her zaman en iyisi :)
#GerçekTennGerçekHis sedilecekse burada OKEY'e güven sonsuz
evet Okey kalitesini gösteriyor her zaman
Hisler her şey değildir... O zaman hayvan gibi olurduk
Sicak saatleri düşünecek vakit yok...
Hislerin ve duyguların doruklarda olacağı ve bol bol gülünecek bir süpriz gece hazırlardır
değil mi eğlenceli
Sevgili yok yalnızım ❤️ o yüzden bir şey hissetmiyorum üzgünüm
belki birini bulursun
Bende bekliyorum işte bulurum diye kaç senedir.
Genel olarak kadın kullandığında daha zevkli oluyor ama imkan yoksa hisset cidden etkili bir çözüm.
evet
Hızlanan kalp atışları mı unuttuk be kardeşim dur şimdi
:))
Yalnızca sevgililer gününe özel olmamalıdır.
evet kesinlikle
Ben bunu hep söylüyorum ama zamanlı ilişki yapan çok
evet çok haklısın
Bence bunlar denenmeli bu firmanın ürünleri çok kaliteli
ee tabii kalite ve güven denince OKEY
Dışarda bir şarap restoranı, sevdiği bir kolye, otel, seks, ertesi gün otelde kahvaltı ev final
çok klişe be azıcık bi romantizm koysaydın
Romantizmi orada o aktivitelerin arasına jestlerle yaparım
aa evet
Hissetmek çok şahane bir duygu partnerime karşı hislerim varsa anlatılmaz yaşanır diyorum
hissetmek güzeldir
Bu marka en kalitelisi hiçbir sorun yaşamadım şimdiye kadar
evet en kalitesi ve en iyisi
Güzel romantik bir yemek olabilir hayali sevgilimle😅😅
bir gün hayali olmaz boş ver planla
Teşekkürler emeklerine.. Ben evlilik öncesi cinselliğe karşıyım.
evlenince kutlarsın sevgili eşinle ne fark eder sonuçta eşin aynı zamanda sevgilin oluyor
Evet hissetmek güzel de inceler erken yırtılıyor... Bir çaresini bulsanız artık
hissettirmek icin karışılıklı Arzu gerekir bunda da okeyin katkısı var
ee tabii
Sizde lateks içermeyen OKEY Zero OKEY Zero Ten ile partnerinizin dokunuşlarını hissediniz.
lateks içermemesi güzel bence
Beni sürekli hatırlaması için ikimizin biblosunu yaptırmıştım. Umarım kırmıştır..
umarızz diyelim
Onq kendi ellerimle kazak örer, mantı açar, pasta yaparım.
hmm değişik sahiplenici bir yapı
Okey çok kaliteli ve güvenilir bir marka ❤️🔥
Bak bak nasılda biliyor vay seni vay😅🤣😂
evet öyle kaliteli
@atmaca282instg eee nolmuş
@pinkypink98 ney ne olmuş derken