Her tartışma lehine sonuçlanmaya bilir ama sonunun senin lehine dönmeyeceği anlamı taşımaz...
Partneriniz size küsmüş olsa tavırlı olsa hatta tripli olsa onu tahrik ederek kışkırtmak size zevk verir mi? Şehveti alevlendirir mi?

Her tartışma lehine sonuçlanmaya bilir ama sonunun senin lehine dönmeyeceği anlamı taşımaz...
Partneriniz size küsmüş olsa tavırlı olsa hatta tripli olsa onu tahrik ederek kışkırtmak size zevk verir mi? Şehveti alevlendirir mi?
Bir cambazın ipin üzerinde yürumesi gibi aslında bu. Çoook ince bir çizgide yürümek.
O çizgide bu yapılabilirse belki karşı tarafa geçerek amaca ulaşılabilir. Fakat ufacık bir doz aşımı veya yanlış hareket sonucu hiç beklenmedik bir yere götürür.
Bu biraz da partnerdeki durumun ne kadar pozitif olduğuna da bağlı. Tamamen negatifse 3. Sayfa haberi yakın olabilir.
Sonu felaketle de sonuçlanabilir😄
Cevap
25Cevap
Yapmadığım bir şey değil olumlu sonuçlar da almışımdır her zaman. Mübahtır efenim caizdir fetvayı veriyorum 😊
mübahtır olabilir.
birde alkol kötülüklerin anasıdır derler
alevlendirir ne kelime? hatta o alevlere su tutan itfaiyenin hortumunu si.. şey keserim keserimmmm
Sürekli aynı şekilde sorunlar devam ediyorsa kışkırmaz kimse.
Mübahtır hiç problem yok seve seve gelecek sonuçta 🤭🤭
Güzel bir barışma arefesi gibi hissediyorum.
Mübahtır. Zevk veren tutku veren hersey mübahtır.
Barışınca düşünürüz gkgjg
Ben olsam yapardım 😇
Bilirim yaparsın @yutori
Ne sebepten küs olduğuna da bağlıdır
Mübah degildir amasyada
Gayet mübah 😏
Küs kalmak hoş değil. Dolayısıyla bence mübahtır
Küstüren gönlünü almak gerekmezmi
Tehlikeli işler bunlar
Mekruhta olabilir müstahakta 🙈😂
İtiras yaratır
Hayır çünkü haret eder