Onun şah damarına basacak noktayı içindeki o leoparı ortaya çıkartacak hareketin yolları nelerdir. Senin en büyük silahın nedir?

Onun şah damarına basacak noktayı içindeki o leoparı ortaya çıkartacak hareketin yolları nelerdir. Senin en büyük silahın nedir?
+ Saçların ortadan başlanıp ense köküne kadar okşanması.
+ Kıyafetin altından çıkarılıp yüze atılan sütyen.
+ İstekli bir öpücük, tabii bunların hepsini yaparken “gel beni ez” dercesine bakışlar.
Sexual tension.
Dişilik enerji ile onu etki altına alıp, şuh kahkahalar atmak. Seksi bakışlar ile onu arzuladığını göstermek. Dudağına oradan gözlerine bakıp gülümsemek ve bir elini dudağına götürüp parmak ile mesaj vermek. Bacak bacağa atmak. Frikik vermek. Bazen yanlışlıkla frikik veriyormuş gibi davranmak. Ses tonunun ateşli olması. Bu gibi şeyler falan.
Bacak bacağa atınca ayağınızı sallamayı unutmayın.
Teşekkür ederim 🦋.
Rica ederim
Önemli olan dokunmak değil ihtimalleri oldugun ca uzatım kışkırtmak tan öte duygular yaşata bilirsin kimse sonu sevmez önemli olan sonsuz olabilmek
Onu sinir edecek şeylerden geçer
Cevap
22Cevap
Aradaki çekimle ilgili diye düşünüyorum bazen birbirininizr mıknatıs gibi çekilirsiniz kışkıştırmana gerek kalmaz 🤔
Kışkışkışkış 😂 uykum varken her şey çok zor ya
Dekolteli giyisi onu yoldan çıkarıcı aşk dolu sözler. Onunda yanında hal ve hareketlerine verilecek frikikleri yoldan cikarir
En büyük silahım partnerimi tanımak olur. Libidosunu hep tetikte tutacak şekilde hareket edip ilişki için sabırsızlanmasını sağlarım
En güçlü silahım dilim, her anlamda geçerli bu. Bazen tendeki dansları, bazen de kalemin hedefe yönelik baştan çıkarıcı tadı diyelim.
Bazen dokunuşlarım bazen bakışlarım bazen de yaptığım imalar fazlasıyla kışkırtıcı olabileceğini düşünüyorum
boynuna eğilip kokusunu içime çekip öpmek yeterli olacaktır
Bazen bi bakış bi gülüş ufak bi fısıldama bile baştan çıkarmaya yeter sevgilini
kadın ıcın kokudan fızıkten gıyımden seksılık ıceren davranıs ve hareketlerden geçer
erkek ıcın kendım ıcın soyluyorum yanı penıs belırgınlıgınden geçer kalkık penıs gorunce dayanamıyorlar
Hiç uğraşamam sacından tuttummu yataga atarım ister kışkırdın ister haykırsım
Aklımdaki gibi bir kombin yaparsa külotlu çoraplı beni benden alabilir.
Kadınların en büyük silahı giyim ve cilvesidir Erkeklerin gücü kendine olan güveni, kadinlar her anlamda güvende hissettikleri erkeği tercih eder
Kucağına oturmak hsjsxk
Frikik vermek ve kulağına fısıldamak
Seçilen giysi önemli
🤣 Silah yok şiddete karşıyız
Şah damarini tikatma konusamaz mazallah
Bende o yetenek yok bea.
Benim öyle bir silahim yok ya
Akıldan geçer
Giyimden
Herşeyi den geçer
Geh kuçu kuçu de
Samimi olmadan