Ben de onu pas geçip yoluma bakarım tabii ki niye olmasın ki istiyorsa pas geçeriz Allahın hakkı üç tür bir kere yapmam iki kere yapmam hadi üç kere yapmam bakarım dördüncüde de atlamaya çalışıyor tek bir kelime etmeden giyinirim yeterli o kadar ilişki ona
Bunu da bana daha net gösteremez zaten. Bırakalım pas geçmeyi, kısa tutması ve geçiştirmesi bile beni soğutur. Ben tutku isterim. Beni ön sevişme yoluyla hem uyarmasını, hemde duygusunu hissettirmesi isterim. Ben isterim ki seks esnasında bile sevişme devam etsin. Kelimelerle, bakışlarla, tenlerle. Hatta sonrasında bile.
Benim ilişkim asla yürümez.. Seks üzerine kurulu bir insan değilim.. Ruhen doymak istiyorum aynı zamanda.. Sevişmek benim için inanılmaz önemli.. Uzun bir ön sevisme olmadan kutlu son her zaman görülemez ki zaten.. Kıvama gelinmeli..
Sürekli pas geçme durumu olamaz. Ama bazı özel durumlar vardır. Bakışının, konuşmanın kadını tahrik edip ıslandığını ve icindeki o boşluğu bir an önce doldurmanı istediği bakışı yakaladığın an gibi mesela.