Selamm,
Duvardan duvara vurmaya her an hazır bir partner itici midir¿

Selamm,
Duvardan duvara vurmaya her an hazır bir partner itici midir¿

Romantizmden uzak ve direkt olaya giren bir partner bazen çekici bulunabilir; ama uzun vadede, duygusal bağ ve incelik arayan biri için itici olabilir. Çünkü aşkın büyüsü, sadece eylemlerden değil, o eylemlerin içine sinmiş küçük jestlerden, sözlerden ve anlayıştan gelir. Direktlik, şeffaflık gibi erdemler taşısa da, romantizmin yokluğu, ilişkinin derinliğini eksik bırakır; sanki kalp atışları atlıyor, ama ritim yokmuş gibi…
İster istemez insan, birine sadece var diye değil, beni hissettirdiği için bağlanmak ister.
Sadece sevişirken düşmanca davranan ama ilişkide sevgisini hissettiren bir partnerden bahsettim:)
Hmm o zaman durum farklı tabi 🤭
Bazen içimizdeki hayvanı kontrol edemiyoruz:)
Kontrol mekanizması o anlarda tatile çıkıyor galiba, çok da kurcalamamak lazım. :)
Doğru :)
Eğer sen romantizmi seviyorsan ve duygusal yakınlık istiyorsan, sadece direkt olaya odaklanan biri biraz itici olabilir; ama bazı kadınlar için heyecanlı ve tutkulu olmak cezbedici de olabilir, tamamen kişisel tercih meselesi.
Duruma göre değişir özel günlerin gecesinde romantizmle başlayan seks daha iyidir mesela ama şiddetli tartışma sonunda duvardan duvara vurup seks daha iyi hissettirir orada romantizme gerek yok
Bence hayır niyeti bellidir ve öylesi bana daha uygun helir.
Soru dışında sormak istediğim soru neden hemen cinsel yaşam oldu biz sorunca neden cinsellik kategorisinde oluyor
Teşekkür ederim ama şunu merak ettim mesela herhangi bir etikette fenomen olunca soru direk keşfete çıkıyor ama mod taşıyınca yine aynı şekilde keşfete çıkar mı
Teşekkür ederim
Cevap
5Cevap
Hayır itici değildir. konuya girsin direk
Şey, bu bizim Türk erkekleri değil mi zaten? Gerçi onlar direkt olaya girmiyordu, öncesinde 2 saat yalvarıyorlardı :D
Konu GIF'deki tanrıçaysa her hali kabül hahaha
Vakit yoksa olaya giriyorum direk.
Arada işe yarar
Değildir
İğrenç ya
Değildir
Ergen galiba
Hayır değildir
İtici gelir
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?