+1 yılbak seks sekstir!
arada duygu olmasa bile insanlar zevk alır!
duygu varsa alınacak haz daha farklı oalcaktır elbette ama DUYGU YOKSA ZEVK YOK diye bir şey mümkün değil.22 Yorumla- +1 yıl
Muhakkak. Ama ne bileyim ben düşünemiyorum. Senin öyle bir tecrüben oldu mu hiç?
- +1 yıl
Oldu 1 defa ama olgun bir kadınım bunun sorumluluğunu aldım. Şimdi geçti gitti diyorum o kadar basit. Her insanın hayatında böyle dönemler, insanlar oluyor. Anlam yüklememek gerek. O anlık psikoloji çok önemli bu tür kararlar vermede inan.
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi şöyle , nefes alsın yeter olayı değil bu aslında ya da bana göre şöyle diyeyim ; bazı şeyler yasaklı olduğu için , toplum içinde aaa kesinlikle olmaz denildiği için insanlar bu olayı yaşamak istiyor neden? Çünkü yasaklı olanı yapmak çok çok önceden geliyor ne demek istediğimi anladın diye umuyorum.. bir diğeri ise alışılmışın dışında hazlar yaşamak heyecan veriyor neden? O anın hissiyatı farklı yeni bir ten yeni bir duygu yeni bir arzu meydana geliyor. Yani ister istemez onda bir duygu bütünü ile Karşılaşıyorsun. Ben seviyorum böyle durumları neden bilmiyorum 😊 bu benim görüşüm sizler ne düşünürsünüz bilemem elbet ama saygı duyarım 🙏🏼
10 Yorumla
+1 yılgirilir ama duygusal bağ olmasına gerek olmadığı gibi en azından hoşlantı veya beğeni düzeyinde bir his olmalı aksi haldede kötü olur yani bir dengesi olmalı bence
13 Yorumla- +1 yıl
duygusal bağ diye nitelendirdiğimiz duygunun ne olduğuna bağlı bence , sen her konuyu duygusal bağın içine alıyorsundur ben almıyorumdur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeden, ilgi duymadan, arzu etmeden ilişkiye girilmesi bana göre değil. Kutukle mi sevisicez? Ona öyle..🙄🙄
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim Eig için ❤️🌸🌺🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Parayla yapan var demekki duygusallığa gerek yok 😞😔
23 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet önemli olan duygular değil, ten uyumudur. eğer uyuşuyorsa neden olmasın?
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılevet öyle derim. ama bazen de araya biraz duygu serpiştirmek de fena olmaz. illa aşk değil.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbakış açısıyla ilgili bir durum.. bence ilişki için illa sevmek aşık olmak gerekmiyor.. ama bir beğeni olmalı tabiki
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Olmaz benım ıcın ama baska ları ıcın oluyor demekkı ondan genelevler dolu
10 Yorumla
+1 yılÖyle bir zevkli oluyor ki helede gizli ise tadından yenmiyor
10 YorumlaDuygusal bağ kuracagin kişi turkiyede zor herkes çıkarcı o nedenle geriye diğeri kalıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha çok zevkli oluyor. İsteklerini, fantezilerini açık açık çekinmeden söyleyebiliyorsun. Bu sayede daha dolu dolu, daha zevkli bir seks oluyor.
10 YorumlaDamacanaya hallenenler var bu ülkede
11 Yorumla
+1 yılGiren giriyor bacım ne konuşsak boş
15 Yorumla- +1 yıl
Bence de saçma ama yapacak bişey yok bebeğim 😄😄
- +1 yıl
Aynen sal gitsin 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılZevk alan insanlar var
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSence saçma olması gerçeği değiştirmiyor anlık ten uyumu çekime kapılıyorlar
Cevap sahibi+1 yılBen harama karşıyım canım yaşanılan akla mantığa uyacak
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacaklarıyla ve uzuvlarıyla doğru birisinde sekste duygusallık olmadan şahaneleri yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılGirdigim oldu hepsi ayri zevk
13 Yorumla- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Tabiki duygusal bag olmadigi zaman daha rahat oluyorsun daha sert olabiliyosun..
Eee genel evler var oraya gidenler bir şey mi hissediyor
00 YorumlaHayır
11 Yorumla
+1 yılmümkün
11 Yorumla
+1 yılbakire bir kızın miyavlamaları
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBunun adına fuckbudy diyoruz biz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsla girmez karşıyım
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç girdin mi
15 Yorumla- +1 yıl
Neye?
Cevap sahibi+1 yılİlişkiye 😂
- +1 yıl
Evliym shdjjdjd
Cevap sahibi+1 yılEvlilik nasıl bir duygu sen onu anlat boşver 😂
- +1 yıl