Gelsin cevaplar bakalım kim ne düşünüyor, nasıl düşünüyor görelim :D

#Aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Gelsin cevaplar bakalım kim ne düşünüyor, nasıl düşünüyor görelim :D

#Aşkilişkileri ❤️🔥 #Alevalaz
Duygusal bağ olmadan fiziksel bir yakınlık elbette mümkün ama ben gerçek anlamda derin, doyurucu ve anlamlı bir yakınlığın hislerle beslendiğini düşünüyorum. Duygusal katman olmadan o bağı kurmak ve sürdürmek çok daha zorlayıcı olabilir gibi geliyor.
Hadi diyelim bir kere yakınlık hissettin, duygu falan yok...
Sonra bir baktın tam benlik dedin hop nur topu gibi duygusallık.
Ya da hissiyat oluşmadı daha üstüne gidilir mi, mümkün değil. Et ve kemikten oluşan bir yapı olmadığımız için o duygular her zaman ortaya çıkar. Çekim denen zat-ı muhterem araya girer falan yine o bağ kurulur. Duygular hep vardır sadece kişiden kişiye atlama hızı değişir bazı insanlarda.
Bence kendimizi kandırmamalıyız. Burada şirin görünmek için ben yapmam demenin anlamı yok. Birazcık yakınlığı var sa; Bir kadın eğer istiyorsa adamı ne eder eder alır. Bir adama da kadını direnebileceğini sanmıyorum. İstisnalar illaki vardır. Şöyle düşünelim. Erkek arabayı kullanıyor olsun, yanında oturan sevgilisinin veya eşinin yüzü genellikle sağa dönüktür. Bunu bilinçsizce, istemsizce yapar.
Şöyle söyleyeyim, ben açıkçası duygusal bağ olmadan yakınlığın tam anlamıyla mümkün olduğuna pek inanmıyorum. Bana göre insan bir noktada ister istemez bir şeyler hissetmeye başlıyor, o bağ oluşmadan yapılan şeyler de biraz eksik ve yüzeysel kalıyor. O yüzden ben daha çok duygunun da işin içinde olduğu yakınlığı anlamlı buluyorum.
Cevap
57Cevap
Sevdikçe her şey güzelleşir. Duygusuz yakınlık sadece ihtiyacını gidermek gibi geliyor bana..
Duygusuz yakınlık olmaz olmamalı..
Hormonal bir şey. duygusal bağ olmadan seks yapılabilir, ama asla duygusal bağ olan kadar tat vermez
İki tarafında hormonlar yüksekse tabii ki de olabiliyor ama o iş bittikten sonra ter kokusu bile insanı rahatsız ediyor arada duygusal bir bağ olmadığında
Beden ucuz olmamalı emek veren çaba gösteren sevgisini belli eden hissettiren kaybetmekten korkan duygusal bagi en derin sekilde kurulmuş birine emanet edilmeli.
Duygusal bağ olmadan fiziksel yakınlık cinsellik mümkündür, ancak bu durum
genellikle yüzeysel kalır ve taraflarda yalnızlık, eksiklik hissi yaratabilir
.
ay bence değil ya insanin icinden öpme isteği bile gelmiyor... o bağ olmadan yakinlik kuranin duygusal baği, akli fikri seyindedir zaten iğrenc insanlar🤮
Mümkün tabii ama duygusal bağ olmayınca hiçbir yakınlığın anlamı yok, zerre sohbet etmeden bile yakınlık kuranlar varken duygusal bağ nerdeyse kimseyi alakadar etmiyor maalesef.
Asla mümkün değil güzel de olmaz bence. Ama duyguların yoğun olduğu yakınlığın tadından yenmez 🥲
Mümkün. Hatta öyle daha iyi bile olabiliyor. Gereksiz afra tahra, darlama olmuyor. İki tarafında kafası rahat.
Devir artık çıkar ve ihtiyaç giderme devri olmuş bu gibi şeylerde duygusal bağa falan gerek yok dan dan okadar
Fiziksel olarak mümkün olsa da, ruhsal bir tatmin sağlamadığı sürece o yakınlık yarım kalmış sayılır.
Her şey bir anlık değil midir
@Rollegation Evet, her şey bir anla başlar ama her an bir bağ kurmaya yetmez. Bazı anlar sadece fiziksel bir etkileşimden ibaret kalırken, bazıları ruhsal bir birleşmeyle anlam kazanır. Ben o anlamın peşindeyim.
@Rollegation Tartıştığımız konunun derinliği ile bu üslup arasındaki uçurum oldukça büyük. Tartışmayı burada sonlandırmak en doğrusu olacaktır.
@Rollegation Eğer sorunuz gerçekten tartıştığımız konuyla ilgiliyse ve saygı sınırları içerisindeyse sorabilirsiniz, dinliyorum.
Bir anlık beğeni ve çekim üzerine gerçekleşen birliktelik ile duygusal birliktelik arasında ki fark nedir yani karşı cins ile güzel bir sohbet ve etkileşim yaşarken zaten duygusal olarak bir şeyler hissetmiyor muyuz
@Rollegation Güzel bir sohbetin yarattığı o anlık heyecan ile zamanla örülen duygusal bağ çok farklıdır. Biri saman alevi gibi parlayıp sönerken, diğeri kök salar. Her etkileşimde bir şeyler hissedilir elbet, ama her his bizi birbirimize 'bağlamaya' yetmez; bazısı sadece o anın tadı olarak kalır.
Hangisi daha heyecanlıdır peki
@Rollegation Anlık çekim bir parlama olduğu için hızlı bir heyecan verebilir, ama keşfedilmemiş bir ruhun derinliklerine inmenin verdiği o sürdürülebilir heyecan bence çok daha eşsiz. Biri sadece yüzeyde dalgalanmak, diğeri ise okyanusu keşfetmek gibi.
Senin için nasıl birisi olmalı duygusal bir hissiyatın olabilmesi için
@Rollegation Birinin 'nasıl' biri olduğundan ziyade, ruhuma nasıl dokunduğu önemli. Dürüstlük, derinlik ve zeka bir araya geldiğinde o duygusal bağ kendiliğinden örülmeye başlıyor zaten. Bu da bir anlık etkileşimle değil, zamanla anlaşılan bir şey.
Anladım baskın bir karakter misin
@Rollegation Bu biraz kişisel bir soru oldu. Ama genel olarak, yöneten ya da yönetilen olmaktan ziyade, eşit ve derin bir bağ kurabilen karakterlerin daha kalıcı olduğuna inanıyorum.
Güzel bende eşit olmayı ve karşımdaki kişinin beni anlamasını isterim ilişkide ne zaman çocuk sahibi olmak daha doğrudur
@Rollegation Çocuk sahibi olmak bir takvim meselesinden ziyade, az önce konuştuğumuz o derin duygusal bağın ve güvenin meyvesidir bence. İki ruh birbirini tam anlamıyla bulduğunda ve o bağı kurduğunda, 'doğru zaman' zaten kendini hissettirir.
Anladım sizin bana sormak istediğiniz sorular var mı
@Rollegation Şu an için bir sorum yok. Ben genelde sormaktan ziyade, anlatılanların ruhumda bıraktığı izi izlemeyi severim. Cevaplardan çok, soruların soruluş biçimi bana daha çok şey anlatıyor.
Anladım siz travesti mısınız resimden dolayı soruyorum
@Rollegation Öncelikle kullandığınız terim yanlış; travesti değil, trans kadınım. Ancak konumuzun benim kimliğimden ziyade, az önce üzerine konuştuğumuz duygusal derinlik ve bağ olduğunu sanıyordum.
Bana göre duygusal bağ olmadan yakınlık olabiliyorsa bu hayvanî saçma bir şey olur ve duygusal bağ sadece özel insanlara olur
Mümkün ama duygusal bağ var ise daha farklı olur.
Mümkün ama sınırlı. Ben sınırsız şeyleri severim ❤️
Üzüm bağı hurma bağı duygusal bağ hepsi olur bağ olmazsa oolmaz
Erkekler için mümkün kadınlar için mümkün değil
Mümkün ama ne kadar anlamlı ve güzel olur o bilinmez
Benim için mümkün değil.. ruhuma sahip olmayan bedenime olamaz. Demiseksüelim ben.
Mümkün sempatik tatlı dilli ise yakın hissederiz
Olmadan da mümkün ama olduğunda daha başka bir güzel.
Duygusallık şart...
Duygusuz olan canlı hayvandır..
Duygusal bağ olmadan yakınlaşma varsa vay ki vay yok ula olmaz
yakınlık ile kastın seks ise tabiki mümkün. ikisi doğrudan takım olan şeyler değil
Ben duygusal bi bağım olmayan birine karsı birşeyler hissedemiyorum.. dokunamıyorum ona karsı duygularım olması lazım.. evet olur diyenleri hayretle izliyorum birisine karsı yogun duygunuz yoksa nasil ölebiliyorsunuz dokunabiliyosunuz
Her şey bir anda gerçekleşmiyor mu
Türkiyedeki erkekler tek eşliliği benimseyemediği için (genelleme yapıyorum) erkeklerde mümkün ama bi kadın olarak sevmediğim bi erkeğin bana dokunmasını düşüncesi bile iğrenç
Duygusal bağ olduktan sonra ne yaparsan zevkli
daha önce defalarca soruldu buna benzer soru. mümkün. kanırta kanırta üstelik
Valla yakınlık mümkün olsa bile kadınlar için orgazm nasıl olur aklım almıyor. çünkü o iş tamamen psikolejik ben partnerime karşı duygusal yakınlık hissetmediğim zamanlarda olamıyorum mesela
biz ona seks diyoruz yani hayvansaal icgudu durumlari
Bence karşımızda düzgün kibar bir insan varsa duygusal bağ sonradan da oluşabilir.
Tabiki mümkün erkekler için tabiki kadınları bilemem
Benim ruhum kabul etmiyor bağsız yakınlığı.
Mümkün derken fiziken mümkün ama ruhen zor
Değil ruhlarda sevışırjdkdkckc
Evet, duygusallık kadınlar için geçerli
Keyifli olmuyor pek.
Günlük ilişkiden bahsediyorsan mümkün
Hayvanlarda olur o ancak
Yok asla elimi bile tutamaz duygusal bağ olmadan
Benim için mümkün değil
Benim için nâmümkün. Elini bile tutamam.
Zaten duygusal bağ olmadan olma ihtimali yok ki tek taraflı olur ama yine de olur çünkü o bağ ile o iş oluyor
Benim için mümkün değil
Kimine göre mümkün kimine göre değil
Değil o bağ olacak 😅
Kimse bu işin duygusallığına bakmıyor
Bence mümkün ama istenilen şekilde olmuyor
Mümkün ama sabaha midem bulanır
İmkansız değil ama zor.
Yani biraz garip ama imkansız değil
Mümkün ancak sağlıklı değil
Elbette mümkün
Erkekler için mümkün kadınlar için değil
Bence mümkün.. ve çok heyecan verici 😊