Birisi burada soru sordu, sevgilinizin trans olduğunu öğrenseniz üzülür müydünüz dedi. Kızlardan Birisi dedi , biseksüel olsa neyse de, trans sevgili yapmazdım dedi. Bende neden biseksüel neyse dedin , dedim. Cevab gelmedi. Burada soriyim dedim. Bu görüşte olanlar varsa sebebini yazabilirler. Merak ediyorum çünkü.
Olurum sorun değil, bende biseksim
Biseks değilim ama saygım var olurdum
Saygım var ama olmazdım
Arkadan verdiyse sevgili olmam, vermiyor, yapıyorsa olabilirim
Ciddi düşünmem takılabilirim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Biseksueller ile işim olmaz 💅
Asla olmazdim amasyada
Olabilirim
Çünkü benden hoslanabiliyor sonuçta
Peki. Erkeğe arkadan veren birisi olsa da mı sevgili olurdun. Yoksa sadece erkeği yapan birini mi?
Bilemiyorum Allah korusun ama çok seversen gözün pek bunu görmez
Erkeğe anal yapan birini sevemezsin bence. Erkek gibi göremezsin onu. Tamam pasif olmasa, sadece erkeği yapsa neyse de. Totodan vereni de erkek diye görmez bir kadın
İkisi de gay çok fark etmez vermesi ya da alması
Peki, öpüşmese, sevişmese, sadece azgınlıktan birini yapsa, travesti falan yapsa, normal erkek değil. Ozaman ne düşünürdün. Dönmeyle yatan erkeği? Gay dermiydin
Derim evet
Sen biseksmisin peki?
Neden olmasın zevke aşığım
Sonra seni bir kadınla aldatır diye korkmaz mısın? Güvenemezsin ki. Sen işteyken birini getirir eve kadın kadına yaparlar?
Yapsınlar izlemek isterim.
Hoşuma gider
H erkekle öpüşmüş, sevişmiş ha kızla. Bugün kadına izin veren yarın erkekle yapmasına da izin verir
Kadın biseksüel olursa problem olmaz
Sonra seni bir kadınla aldatır diye korkmaz mısın? Güvenemezsin ki. Sen işteyken birini getirir eve kadın kadına yaparlar?
Yapsın
Aldatılmış olmuyor musun, böylece?
Yooo
Nasıl yooo. Bence sen fazla sapıksın , kadın senden başkasıyla öpüşüyor, sevişiyor ama sen kadın, kadına diye, sapıklıktan, bişey olmaz. Aldatılmadım diyorsun 😅 benim sevgilim benden başkasıyla, kadın bile olsa öpüşemez. Bırak öpüşmeyi, el ele bile tutuşamaz. Aşkımlı canımlı konuşamaz. Ben şahsen. Sevgilimi hemcinsinden de kıskanırım
Sapıksın, lezbiyen fantezin var ama bu fanteziyi eşinde uygulamak istiyorsun. Swenger çift olursun ilerde. Aramıza tek kadın almak istiyoruz, evli çiftiz diyen güzel kardeşim 😅
iyi d eolur
Beni de cagirisa
Çağırmasa?
kadın kadına hiçç önemsemem. güler geçerim.
Neticede başkasıyla öpüşüyor. Sevişiyor. Başkası onu parmak atıyor. Bence kıskanılır yani
Kadından zarar helmez