Her iki cinsten de hoşlanan bir sevgiliniz olsun ister miydiniz?
İsterdim
İstemezdim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet bence bu sorunun erkekler için cevabı çok kolay Kİ daha önce de öyle bir partnerim olmuştu ama bence aynı soru kadınlar İçin olduğunda biraz işler karışıyor hiçbir kadın partnerinin bir başka erkekle birlikte oluyor olmasını istemez ki bu sağlıksız sürekli bir başka erkekle anal yolla birlikte olan erkeğin penisi sürekli bakteri barındırıyor olacaktır bu yüzden kadınlar İçin bu konu zor ama biz erkekler için biraz fanteziler tarafı bile var
Umarim 3lü yapmadan bahsetmiyorsundur
Kendim için bahsetmiyorum genel erkek görüşünden bahsediyorum evet benim bisex bir sevgilim oldu ama tabiki 3 lü falan yapmadık :)
Kadınlardan hoşlandığım için sadece kadın ile sevgili olurdum yani kadın olup kadınlardan da hoşlanan birisi ise tabi ki olurdum. çünkü saygı duyarım ayrıca bana aşık odluğu sürece yönelimi ne olduğu önemli değil bu yüzden de ben evet derdim. yani kızlar aynı şekilde düşünmeyebilir doğal olarak ki haklılar ama bence bir kadının kadınlardan hoşlanmasını ve aşık olmasında bir sorun bulmuyorum yani kendi kararı bana aşık olduğu sürece sevgili olurum
Merhaba, ben herkesin hayatına saygı duyuyorum ama benim hiçbir zaman kabul edemeyeceğim bir şey bu. Erkek kadınla, kadın da erkekle birlikte olmalı benim bakış açıma göre. Farklı cinsler birbirini tamamlayabilir görüşündeyim açıkçası. O yüzden istemezdim. Her şeyinn gönlünüzce olması dileğiyle...
olaya biraz ilişiki ya da duygu gözüyle bakacağım eşcinselliğe öncelikle karşı değilim onun doğuştan gelen bir durum olarak düşünüyorum bir hastalık gözüyle bakmıyorum cinsel yönelimi böyle olan bir kadını sevseydim bu yüzden ayrılmazdım bunu söyleyebilirim...
Cevap
49Cevap
Oldum. Hatta hala görüştüğü yakın kız arkadaşıyla öpüştüğünden falan bahsediyordu. Aynı durumda ciddiye aldığım ve saygı duyduğum biri olsaydı ne yapardım bilmiyorum.
Evet. 3 lü yapardık. Birini sağıma alırdım birimi soluma
Bu aldatma ama bu biseksuellikten fazlasi
Ben biseks değilim , eşim öyle olursa hayalim bu
Aldatmak demek adı üstünde arkasından iş cevirmek ayakta uyutmak demek
Eşin baska adamla sevismeye gidecegini haber verse aldatmak saymaz misin aa 😛
Bunu mesajda tartışalım. Öyle değil kadın biseks olursa sorun yok dedim
Kadin biseksuel ya da degil. O karsi cinsle yapinca aldatmaksa, sen karsi cinsle yapinca da aldatmaktir. Kadinin yonelimiyle soylediginin baglantisi yok😅
Sen anlamadin baştan oku yorumlarimi
Anlamayan sensin, ben gayet guzel anladim ama kizin yonelimiyle bunun alakasi yok. Cunku ben biseksuel dedim, biseksuel diyerek baska kizla yatmasindan bahsetmedim ama sen biseksuelligini grup sexe cevirmeye calisiyorsun. Tekrarliyorum, anlamayan sensin.
Anladım seni , ben de dedimki eşim bir bayanı da beğenirse 3 lü yapabilirim dedim. Hepsi bu. Yani eşimden gizli olma ihtimali yok.
E tamam abicim😃 Haberi olunca aldatma olmaz dedin ustte. Ben de diyorum ki karin baska erkekle yatacaginda haber verse aldatma saymak misim 😛
Sayilir diyorsan bu da aldatmadir cunku😬
Onu dediği gün bosarim direk. Ama şundan eminim ki biseks biri üçlüye izin verir. Çünkü 2 kat zevk alcak
Bir biseksuel olarak, kocam da baska kadinla yatmayi dusunse ben de onu bosarim.
Bak zaten kadının isteği önemli burada. O üçlüyu kendi istiyorsa hay hay. Yoksa zaten olmaz
O istese bile senin azarlaman lazim 😕 Benim erkegim benden baskasina bakmasin isterdim ben yaa😅
Erkekler çok eşliliğe daha yatkın. O yüzden eşim üçlü teklif etse düşünürüm bi
Aynen, ondan onca aldatan kadin var degil mi? Aldatmak icin bahane uretmeyin:)
Hanımefendi , gerçekleri ve yaratılışı söylüyorum. Ve kendi fikirlerimi.
Ben de gorduklerimi soyluyorum 😬
Yani kadın da aldatabilir , tabiki yanlış bişe. Ben aldatmam başkasına aşık olduysam söyleyip ilişkiyi bitiririm. Bu dünyadaki en acı şey aptal yerine konulmaktir çünkü.
Karı koca bile olurdum sen biikte olur musun diyorsun 🤣🤣 zaten evlenip helalim olmadan hiç kimseyle birlikte olmam da büyük günah
Bebeğim senin gibi biseksüel kızla olsam aklına diğerini getiremezdi. Sürekli yapışırdım ona 😅
O derken sevgilini kastediyorsun degil mi? Bir kizdan etkilenirse ona degil? 😅
Sevgilimi rahat bırakmayacağıma göre 😅
Mantikli 😛
Her türlü 😛
Kesinlikle istemezdim. Erkeklerin çoğu isterdim desede kafalarındaki fantezi ile gerçekler farklı bence
Evet isterdim. Ama net değilim gibi. Bir yönden ilginç ve fantastik geliyor. Bir yönden kıskanırım diye düşünüyorum. Durduk yere çelişki yaratıyorsun bana😅 normali yok ki üst modelini düşüneyim 😂
Güzel oluyor sevişmesi biseks kadın mükemmel sevişiyot
Bilerek olmazdım. Bilmeden sonradan öğrendimse yine sonuç olumsuza dönerdi.
birlikte olurum... böyle bir kadın beni korkutmuyor...
Bana karsi ilgisi varsa beni aldtamayacaksa olur ama kizlara guvenmem
İstekli kadınları seviyorum bir kadını da istemesi güzel bir şey
hoşlanabilir ama bir zahmet aldatmasın ben onun için kadında olurum arada asdasdasd
Erkek Olduğum için isterdim Ama Strapon Kullanılmaması Şartıyla İçine Sadece Ben Gireceğim
Yani kız ve erkek olabilir ama kızlarla olabilir bide benimle başka kimseyle olamaz
eğer sevgilim değil de fb böyle olursa ben kabulüm. d
Biseksüel iki kızla grup yapmıştık birsüre ve normal birebir sekse göre daha çok keyifliydi.
Başka eğilimi olan birisi neden benimle olsun? Şayet istemem. Aşkı, sevgiyi, tutkuyu kime beslediği konusunda şüphe uyandırır.
Bilmiyorum ya hiç düşünmedim bunu üstelik hafif bisekslikte var bende
Sevgilim hemcinsimde olabilirdi ama karşimse olmaz bu bana iğrenç gelirdi
İlişkide hem aktif hemde pasif olmayı sevdiğm için tabi ki de çok isterdim 😊
olurdum ama partnerını de getırırse ortam fena renklı olurdu
Bu aldatmaya girer ama
neden aldatma gızlıdır hepımızın haberı olacak gızlı bısı yokkı
Sevgilin baska adamla sevisse sorun etmez misin yani haberin olursa
baska adam demedım kı sevgılım getırecek partnerını bıseksuel o olacak
Ben diyorum zaten, sen dedin demedim🙂
hımm bana zevk veren onada versın napalım :))
O baska erkekle yapsa sen tamam der miydin? Cevap alamadim 😃
bende az ıbınelık varsa yanı erkekten hoslanıosam yapardık sanırım ama ben hoslanmıyorum o hoslanırsa kadınlardan yıne yapardık 3 lu
! bne olup da 3lu yapmaniza gerek yok ki. O tek basina da bir erkekle yapabilir 😬
e o zmn benle neden oluyo amac ne pekı baska tatlar tatmak mı sorunun manası nedır
İcgudusel olarak istemek baska bir sey. Sen neden bir erkekle beraber olmuyorsun mesela? Cunku kadindan etkileniyorsun 🙂 O da iki cinsiyetten etkileniyor. Ama gene de sana sadik kalmali
e tabı baskasının kokladıgı guzel gelmez
?
olmasa ıyımıs yanı :))
Olabilir lezbiyen bir çift kadınla aynı yatakta olmak inanılmaz bir seks gecesi olur heycan verici
Erkek olarak sadece beni tercih edecekse ve surekli yeni kizlar getirecekse aramiza olabilir
Biseksüel bir sevgilim olmasını istiyorum.
Neden?
Biseksüel olup bunu kabullenmiş bir kadın kendisiyle barışıktır ve farkındalığı yüksektir. Cinsel yöneliminden utanmaması onun aynı zamanda açık fikirli bir birey olduğunu da gösterir. Heteroseksüellik dışında yönelimleri olan bireylerle empati kurabilir, dışlamaz, ötekileştirmez.
İlgim bu aralar hemcinslerim isterdim evet
peki onun karşı cinsten de hoşlanıdığını biliyorsun buna engel olur muydun?
öyle bir kız kankam var aman yani uzak dursun 😂
Bizde büyük günah.
Olmam o ne öyle ya
Bisexuel i tam acikklarmisin
Eski sevgilim biseksueldi ve gayet güzeldi
İsterdim, enteresan olurdu.
neden olmasın
Eşim biseksüel. Gayet de avantajlı bir durum
Neden avantajli
En büyük fantezimi gerçekleştirdim çünkü
Neden böyle bir şey istiyordun ki anlamadım
2 kadının sevişmesini izlemek ya da 2 kadınla birlikte olmak her erkeğin fantezisidir bence
İsteyebilirdim duruma göre değişir
Olurum isterdim oyle birini..
Lezbiyenim
Az kalsın oluyordum
Nasıl oldu
Uzun uzun anlatmam lazıım
Anlat 🤠
Kesinlikle hayır!!!
Neden?
Kadın kadın hali ile, erkekte erkek haliyle güzeldir. İkisi birlikte mide bulandırıcı.
sence bende mi sıkıntı var herkes neden olur demiş.
3 lu yapma fantezileri var cogunun. Kadinin biseksuel tarafini aldatabilmek icin kullanmaya calisiyorlar. Oysa ki ben kadinin kadinla yapip da erkeginin aldatmasindan bahsetmemistim. Sadece icgudusel olarak kadindan da etkilenmesinden bahsettim
Erkegini aldatmasindan* diyecektim
garip bir durum insanları anlamakta güçlük çekiyorum bazen
Evet
İsterdim
Sadık biri ise evet
Oldum
İstemezdim
Olur yeriz
Kabul etmem.
isterdim
Olabilir
olabilir sıcak bakarım
Olabilir
İstiyorum
Hiç kız kıza bir şeyler düşündün mü ki?
Evet
Nasıl başladı ki anlık bir elektriklenme mi yoksa planlı mı
Istedim ve hayal ettim, hepsi bu.
He hayal ettin, ben de yaşadın sanmıştım.
orada mısın?
Sordun cevapladım ve bitti 🙃 Iyi günler
Neden ki? Kendini aktif mi pasif mi hayal ettiğini merak ediyordum.
seks yapmıyorduk 😅
E nasıl hayal etme bu? :D :D
Düşün biraz 🙂
Düşünüyorum gelmedi ki sevişme dışında:) Sadece öpüşme mi?
Öpme/yalama/dokunma
E tamam işte zaten hemcinsinle ne olacak:)) Ben de onu soruyorum. Kendini pasif mi aktif tarafta mı hayal ettin?
Ikimiz de ilgilendik, iyi günler 😅
Ya iyi günler deyip durma şurda merakımızı gideriyoruz hemen iyi günler :D Hayalinde sana en çok ne yapılması hoşuna gidiyordu?
Ahahaha 😅 Benim favorim erkekte de kadında da aynı; oral seks
Hmm yapılması mı daha güzeldi yapması mı hayalinde?
İkisini de seviyorum ama yaptırmayı biraz daha çok
Teşekkürler mıncıran kız. Biraz hareketlenme oldu ama kusura bakma:))
Gizliden yazmasaydın da takip etseydim 😅
Canın sağolsun:)
Takip edince ne oluyor?:)
O kadar stalklayip duruyorsan bir takibi de yapalim diye dusundum 🙂
Rahatsızlık vermeyeceksem yazabilir miyim ki? Gerçi o kadar yazan arasında zaman ayırabileceksen:)
Çok naziksin 🙂 Bir şey danısacaksan anlik yazabilirsin ama sürekli mesajlasmayi ya da oylesine mesajlasmayi sevmiyorum
Teşekkürler o zaman. Ben genel bir sohbet üzerine düşünmüştüm, takipleşmeye de gerek duymamak lazımmış
Ne alaka yahu 🙈
Ne bileyim sen uzun sohbetler istemediğini ima ettin. Ben birine kapıldıysam kapılmışımdır ne öyle takipleşelim ama konuşmayalım etmeyelim ayrıca bir sürü kişiyi takip edeyim bir sürü kişi de beni takip etsin.
Yaa sen deli misin? 😅 Insanlarin yeri geliyor milyonlarca takipcisi oluyor. Sence hepsiyle konusuyor mu ya da o insanlar "benimle konussun" diye mi takip ediyor? 😛 Elbette yazabilirsin bir sey danisacaksan falan ama düzenli konusmaktan kaciniyorum genelde, herkese karsi yani 🙂
Anladım. Sorularda konuştuktan sonra, konuştuğumuz konularda tarzımızın uyduğunu gördüm ve açık sözlü olman aşırı çekici kılıyor seni. Ara ara bu konuları genişçe konuşmak isterdim. Burada belli bir sınır aşılamıyor malum:)
Tamam bakalım kıyamadım 😛🌸 Mesaj at ve sormak istediğin bir kaç soruyu sor
Baby ile baslayan biri takip etti beni. O sen misin?
Hayır takip etmedim seni. Sen beni ettinya bilmiyor musun beni?:))
2. hesabin olabilir. Hem sürekli farkli gorusler attigin icin karismasin dedim. Simdi oldu😅
Yok beee
Susayım ben😂
Hayalim
Sıkıntı etmem