Hayır, kabul etmem ve erkeklerin çoğunluğunun seve seve bunu kabul etmesi de ne kadar ikiyüzlü olduklarını gösteriyor. Homofobik olmadığını göstermek için saçma sapan şeyler yazanlara ve bu durumu normalmiş gibi göstermeye çalışanlara da şunu diyorum: Ben de homofobik değilim;herkesin seçimine ve ya yönelimine saygım var ve tabii ki sadakat konusunda heteroseksüel bireylerdeki oranla biseksüel bireylerdeki oran arasında fark olmayacaktır ama gerçekten heteroseksüel olan biri de gidip biseksüelle sevgili olmaz. Bunu kabul eden erkekte/kadında gaylik/lezbiyenlik vardır sadece bilinçaltında gizli kaldığı için kendisi dahil kimsenin haberi yoktur. Mesele benimleyken başkasıyla olması değil;mesele benden önce ya da benden sonra başka bir erkeği sevebilmesi. Bir kere benim için bunu öğrendiğim anda tüm cazibesini kaybeder, e etkilenmediğim kişiyle de niye birlikte olayım? *Gecen bol olsun.*
Heteroseksüel sevgiliden ne farkı var anlamadım. Dürüst bir sevgili hetero da olsa, biseks de olsa eşine/sevgilisine sadıktır, yani adam hem kadınlardan hem erkeklerden hoşlanıyor diye gidip onunla bununla mı yatacak? Ya da hetero sevgili sadece kadınlardan hoşlanıyor diye kıçını kırıp dizinin dibinde mi oturacak? Ne dar kafalar var yahu. Lezbiyenleri tüm gün elinde dildoyla ona buna saldıran, Gayleri sabahtan akşama çük yalayan, biseksüelleri sokakta her gördüğüyle yatmaya çalışan insanlar olarak görmeyi nereden öğreniyorsunuz çok merak ediyorum. Hetero kimliklerinizin öğretilmiş baskısından ve dar kalıplarından çıkın bir zahmet.
zerdüşt dininde ateş tanrısı demek atar elfçede "baba" anlamına gelir. Türkçe'nin lümpenleşmesinden mütevellit ortaya çıkan saçma deyim bence anket yapmışsın görüşümü bildirdim sadece dilim anlamayana zor gelebilir
biseksüel birine tabi ki aşık olabilirim ama gerçekten sadık kalabilcekse çünkü kıskanma türü 2 ye çıkıyor yani hem başka bir kadına hemde başka bir erkeğe yönelebilir :D ama beni gerçekten seviyorsa eskidende lezbiyen ilişkisi olduysa sorun değil. benimleyken olmaz tabi ki ben hem senle hem onla aşk yaşicam falan derse kabul etmezdim :)
Yahu niye insanları sapkınlığa götürmeye çalışıyorsunuz? Sonra ortalık da sapıklar tecavüzcüler dolaşıyor. Pis pis sapkınca düşüncelerden arındırın artık kendinizi.
En İyi Cevaplar