bu sebepten dolayı
Biseksüel biri ile sevgili olur musunuz?
bu sebepten dolayı
oldum ama sonradan öğrenmiştim. başta söyleseydi kabul etmezdim tam bağlandım o anda söyledi gelde vazgeç ama sonra ayrıldım bir şekilde ) karakteri iyiydi ondan vazgeçemiyordum aslında )
Ben olmazdım. Çünkü bu resmen aldatmaya meyilli bir durum oluşturur. Bir gün gelip bana grup yapalım der o zaman iş işten geçer beni de kaybeder.
aynenn
En çokta üzüldüğüm nokta şu,
Erkeklerin çoğu Abaza oluyor artık kadınlar ismini bile vermek istemiyor hale geldi. Ne olacak olan bize oldu aralarında kaynadık resmen
@jendeukiee
öyle ben de tanışmak istemiyorum her yazan ile görüşlerde sorularda muhabbetimiz olmuşsa tanışıyorum
Abla sen zaten ilişki içindesin bir zahmet yazmasınlar.
sanki ona mı bakıyorlar ben tanışırken arkadaş olmak için tanışıyorum genellikle kızlar ile konuşuyorum zaten
Kadın erkek arkadaş kalabilirler ama güven asla olmaz bence çünkü ben kendimden biliyorum. 2 tane kız vardı saygımı asla bozmadım abla diyerek hitap ettim hep ama bana güvenleri 0 flörtüne numarasını verdi bana vermedi.
Benle sohbeti 1 ayı geçti flörtü ile 2 gün
olabilir bilemiyorum
Hatta sen onu tanıyorsun abla
@jendeukiee
Teşekkürler abla :)
@jendeukiee
rica ederim
Olamazdım ya hemcinsi bir arkadaşıyla samimi olduğunda acaba ona karşı bir hissi var mı diye düşünmeden edemezdim
sebebi benim de bu işte
Aynen
Çok teşekkür ederiimm ❤
Cevap
15Cevap
Lgbt bireylere saygım var. Ama bana göre değil lgbt bir bireyle bir ilişki.
Millet neden bu kadar sorun yapmış anlamadım. Hiç sıkıntı yapmam.
yani mesela bazıları sevgilisinin karşı cinsten arkadaşının olmasını istemiyor ama biseksüelse aynı cinsten de olmasını istemez hiç arkadaşı olmasın mı
güncellemeye bak onu demek istiyorum
düşünürüm işte o yüzden izin vermem karşı cins arkadaşı olmasına ama biseksüel olduğu zaman iki cinse de izin vermem arkadaşı olmaz
Biseksuel sanırım iki cinstende hoşlanan, benim öyle sevgilim olabilir sakıncası yok hatta ve hatta oda olabilir 😎
evet biseksüel iki cinsten de hoşlanan demek
Mümkünse bütün sevgililerim biseksuel olsun lütfennn 😎😜
Olmak istemezdim çünkü kıskanç birisiyim. Sadece bana aşık olsun isterim çünkü. Sürekli kıskançlık beni yıpratır karşı taraftan çok.
Bile bile sevgili olmazdım. Ayrıca madem öyle benimle niye sevgili oluyor. Kabul etmem.
Farketmez olmamasını dilerim ama öyleyse de sorun yok
Keşke olmak istemeyenlerin neden olmak istemediğini de sorsaydin
Ben de biseksüelim zaten. Takılmam o tarz şeylere. Sonuçta her kıza o gözle bakmadığı gibi her erkeğe de bakmaz. Bakarsa da alırım boyunun ölçüsünü wdlwmd
olurdum hem biseksüelim
Hayır. Yönelimini değiştirirse olur ama.
Bana sadık olacaksa olurdum
Bilemedim ama olabilir Jende.
Olurdum ya, neden olmayayım ki?
Büyük konuşmayayım ama olmam yanii.
Çok da önemli değil olabilir
Hayır olmam. Normal kızmı kalmamış
neden olunmaz ki gayet hoşta olunur.
Aramıza bir erkek daha alacaksak olurum
Olmam ama zaten aşk işleri hiç ilgimi çekmiyor
Olurum
Hayır olmam
Aslaa
Asla
Olurum
Hiç gerek yok
Olurum
Neden olmasın?
Olmazdıım.
Saçmalık.
Olmam..
Allah korusun
Sevgili arayışım olmadığı için olmazdım.
olmam asla
olmam sanırım
Tabiiki de hayirrr