Bakireyim desemde illaki yapmışsın diyorlar degilim desem direk kaşar gözüyle bakıyorlar bıktım evlilik istiyorum geçmişte yaşandı bitti neden bu kadar kurcaliyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu biraz da yaşadığın çevrenin kültürüne bağlı. Ama artık çok sayıda erkek bekaretin çok önemli bir kavram olmadığının farkında. Ben bu konuda daha çok kadınları suçlarım. Geri kafalı, sevgi ve saygıdan anlamayan partnerler bulup, sonra da şikayetçi oluyorlar. Bir insanı sevgilin olarak kabul etmek için önce dış görünüşüne değil, karakterine ve olgunluğuna bakmalısın. Seni sevecek kişi seni geçmişinle yargılamamalı. Geçmiş, geçmişte kaldı. Seven insan değer verir, saygı duyar.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBekarete takan bir erkeğin ya kadına saygısı yoktur ya da kadının değerini sadece 3-5 gramlık kanla ölçüyordur.
Bekaret geçmişten günümüze kalan kara bir ifade maalesef. İnsanlık olarak uçuyoruz ama hala kadını. mdan gelen 2 damlalık kanla değer biçiyoruz. Mağara kafalılık
12 Yorumla
Soran1 yılBitmiyor bu mağara beyinliler cidden kadiin ruhu var kalbi var beybi var sadece kadını et parçası görüyor bu erkekler. Ama erkeksizde olmuyor mk böyle hayatin
- 1 yıl
Doğru adamı bulmak lazım işte.
Dediğin gibi bu kafalar için sadece oradaki doku. Halbuki bir kadını kendine aşık edecek şey bekaretinden ziyade karakteri davranısları gülüşü, mizacı vs.
İstememek herkesin hakkı ama kurcalamaları çok itici. Bunun itici gelmesi de akıllarında saçma bi şekilde şüphe bırakıyor ama kimin umrunda kurcalayanla işiniz olmamalı
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. her doğru her yerde söylenmez.. bir de direk söylenmezz..
10 Yorumla
1 yılBence erkek kız farketmiyor başkasına girmiş çıkmış insan çok iğrenç ama herkesin kendi hayatı
11 Yorumla- 1 yıl
Misal onunla olsam bililiyorum ki başka kızlarla sevişti felan ömür boyu içimde tiksinme duygusu geçmeyecek ama kabul etmiş gibi yaşayacağım ama içten içe kusmam gelecek.. Hayvanca başka bir insana kendini sunmak, çırıl çıplak göstermek bence çok mide bulandırıcı. Evlenmiş ayrılmış olsa okay ama bekar hayatında bunu yaşadıysa bence ağzımı şu an büküyorum çok midesizlik
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
1 yılcevaplara falan da baktım.
olayın duygusal bağını anlamlandırmadığınız sürece bunu asla anlamayacaksınız.
sizin, ''aman ne var be sen de'' dediğiniz şey başkası için kafa kurcalayıcı ve sorun yapıcı bir halde olabiliyor pekala00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet bekarlar bakire ile evlenmeyi tercih edip herseyi birlikte öğrenmek isterler. Evlenip ayrılmışlar önce ilişki yaşayanı kabuledebilir
00 Yorumla
1 yılİkinci elin çok sorunları cikiyor. Motor arızalı tampon kırık devir daim sıkıntı. Uzun yola gidilmez yolda birakir vsvsv
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı.
1 yılGeri kafalı çok maalesef. Herkes her haltı yiyip bir de bakire aramaz mı
02 Yorumla
Soran1 yılHepsi ateşe verip yaksan belki bir adım ileriye gidersin
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
1 yılYaşanıp bitmedi çünkü. Hayatının kalanını, evliliğini, anneliğini etkilecek şeylerden biri cinsel geçmişin.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılHepside onemsiyomu gerçekten bazıları önemsemez belki ya
41 Yorumla- 1 yıl
Herkes önemsemiyor.
1 yılBakire olmayan birini asla istemem kimle yaptıysa onla evlensin
00 YorumlaKadının geçmişine erkeğin geleceğine bakılır temiz temizle evlenecek meraklanma
00 YorumlaEskisi gibi değil önem vermeyen çok insan var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılher erkek ilk skn olmak ister hatta ilk kere dudaktan öpen.
05 Yorumla
Soran1 yılE yine kıymet bilmiyorsunuz
Cevap sahibi1 yılbilenini buldaydın
Soran1 yılAlnında yazıyor zaten bence hiçbi insan kiymet bilmiyor insanoğlu çiğ sutu emmiş
Cevap sahibi1 yılsaçmalık sen seçememişsin
Cevap sahibi1 yılyanlış bir erkeği doğru sanıp bekaretini sunmuşsun bu saatten sonra ciddi nedenlerim olmasan evlenmem öyle kızla mesela. kabul eden olur ama %40 falan o kadar da az değil.
1 yılKızlar ilkini unutamıyor çünkü. Erkekler de haliyle istemiyor. İlki olmak varken neden bakire olmayan bir kıza baksınlar ki
03 Yorumla
Soran1 yılYo unutuyor kim size bu yalanı atti
- 1 yıl
Kadın duygusaldır. Erkek mantığıyla hareket eder
Soran1 yılYa he
Sevdikten sonra gerisi önemli değil
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
1 yılOysaki benim için bekâretin bir önemi yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılNeden enayi olalım ki yani geçmişte takıldıkları kişileri bulup evlensinler o zaman
00 Yorumla
1 yılKızların aklı geçmişe çok takılıyor o yüzden
00 Yorumlapandoranın kutusunu istiyoruz hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı.
1 yılGeçmişi her kişi travma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKimin altına yattiysan onla evlensene
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Öyle birine denk gelmezsin umarım knk
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHerkes bi değil dir
02 Yorumla
Soran1 yılNedense hepsi öyle
Cevap sahibi1 yılSana öyleleri denk gelmiş
Gizli Üye(25-29)1 yılOlsun olmasın önemli kalbi
02 Yorumla
Soran1 yılKalbimiz temiz ama bir işe yaradığı yok
Cevap sahibi1 yılTemizse konusablrz bekaretin var yok önemsiz bana gore
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben onemsemiyorum
00 YorumlaAmannn
02 Yorumla