Bekaret önemsiz diyen neredeyse çoğu erkek iş evliliğe gelince , evlilik düşünmüyor.. Zihniyet nikah ile mi değişiyor? Neden kadınları kategorize ediyorsunuz? Hiç bir kadın erkek arkadaşı bakir değil diye terk etmiyor da niye erkekler sürekli kadınların üstüne oynuyor?
Bekarete önem vermeyen erkekler neden sonradan bu konuyu takıyor?
Buna önem veren birisiyim yani karşı cinste bekaret istiyosam kendimin de bakir kalmam gerektiğini düşünüyorum ve bu hususa önem veriyorum bence herkes böyle olmalı empati yapıldığı zaman sıkıntı olacağını düşünmüyorum empati yapmayan biri de saygısız biridir saygısız biriyle de bi gelecek düşünmek bana saçmalık gibi geliyo
Bekarlık ta önem vermezler çünkü onlarda zamanında bekaret aldı ve bakire olmayan kızlar daha çok işlerine geliyor ama ne zaman ki başlarına gelir o zaman başlarlar kem küm etmeye
Sen neden bütün erkekler hakkında bilgi sahibiymiş gibi konuşuyorsun? Yazdığını oku bakalım kategorize eden kim miş :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer erkek karşısındakiyle sadece eğlenmek için birlikte olmak istiyorsa o zaman bekaret önemsiz der. Ama evlilik ve ciddi düşünüyorsa o zaman maalesef bekarete önem veriyorlar.