Muhtemelen bu soru daha önce sorulmuştur ama tatmin edici bir yanıt bulamıyorum. Bazı erkekler istediği her kadınla birlikte olmayı kendine hak sayarken kadınların birliktelik yaşamasını neden yargılarlar? Bizler insan değil miyiz, bizim de arzularımız olamaz mı? Sevmeye, sevişmeye hakkımız yok mu? Hiçbir kadının bir erkeğe bakir misin diye sorduğunu görmedim şimdiye kadar ama beyler bunu neden yapıyor? İlk ben becerdim diye övünüp egolarını tatmin etmek için mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu konu derin biraz ve pirin seviyesin düşük olmasından kaynaklandığını düşünüyorum ülkemizde eğitim seviyesi yerlerde çünkü kendim adına cevap vereceğim uzun yıllardır bakire olarak evlenmeyen eşim ile evliyim iki damla kan görme sevdasında hiç bir zaman olmadım buna İnan ama tek çekincem ve rahatsız olduğum konu eşimin hiç istemese bile bana tapsa bile eski olduğu adam veya adamlardan biri tarafından aranması sorulması beni korkunç rahatsız eder diye çekinmiştim bu benim kırmızı çizgimdi ve kendisi bunu açıkça söylemiştim sevgili ilken bu konuda bir garanti bekledim ve garanti aldım ama ne oldu sosyal medyadan tekrar yazan oldu yaşadım bunu bilirsin kadınlar erkekler gibi değil ve istenir arzulanır biraz adamın karekteri bozuk olursada tekrar arar sorar engelleme falanda çözmez olayı o bulur aradın mı bayanı ben belki istisnayım erkekler benim gibi değil benden çok daha katı bakirelik olayına karşı dediğim gibi eşim hiç istemediği halde arandı soruldu bitmiş gitmiş niye arıyorsun soruyorsun ben kendi adıma bından çekindim başımada geldi abi ne var bunda eşin senle beraber artık diyeceksin belki ama öyle değil işte can sıkıyor bu durum gideyim niye mesaj attın diye sorayım şuna dedim boş ver değmez dedi eşim işte bu eğitimsiz adam sorunu ben bu yüzden sıkıntı yaşadım tekrar aranma sorunu bakire kız aranmaz sorulmaz yatmamış bir şey yaşamamış en fazla bir sevgili olmuştur yatıp kalkınca bir bayan o dam ile farklı bir durum oluşuyor o senin el ele tutuşup gezdiğin lise aşkın olmuyor artık çok azda olsa bir bağ kalıyor işte erkekler sevgili olduğu yatmadığı bir kızı evlenince kolay kolay rahatsız etmez bir şey yaşamamış çünkü onunla doğru düzgün benim durum bu kafana bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum ben saygılarımla kim okursa okusun bir çekincem yok
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı şey erkekler için de geçerli o zaman, bir kadın da sizin peşinize düşebilir 😅
Bunun cinsellikle alakası yok, hiçbir şey yaşamadığım, sanaldan tanıştığım birini her yerden engellediğim halde sürekli yeni hesaplar açıp yazıyordu bana, en sonunda hesabımı kapattım. Bu tamamen karakteri bozuk, saplantılı kişilerin sorunu. Bu arada eşiniz yüz vermediği sürece sorun olmayacaktır, sizinkisi tamamen kıskançlık:)
Cevap sahibi+1 yılSevgili kardeşim yaşım 43 bir kadının bizi araması sormadı küvetle muhtemel azdır niye abi dersen ben daha görmedim sevgili olup ayrıldığım bayanlar peşime düşmedi çok çevrem var erkek arkadaşlarım ile çok konuşurum hiç bir batan saplantı bir şekilde aramıyor çekip gidiyor ama erkekler kadınlar gibi değil canı istediği zaman gözünü karartır arar sorar mesaj atar bir kez daha şansını dener irtibatı bırakmakta zorlanır özellikle aç kaldığı zamanlarda eskilerine sarar görmüyormusun duymuyormurmudın tv ler rahatsız edilen hatta istemediği için öldürülen kadınların halini bak sanaldan tanıştığın biri bile seni rahatsız ediyor bu sanaldan kimse tanışma konuşma bu sanal sanaldır ve gerçek aşk ve sevgiden uzaktır amaç cinselliktir hemde %100 bunu anlamak gayet basit cinsellik içeren r şey yaz hemen atlar ve rahat vermez benim duruma kıskançlık olayı diyebilirsin haklısın bir nevi ama burada bir konu var onu pas geçme eşimin bir yaşanmışlığı var ve ben biliyorum en ince ayrıntısına kadar ve bana anlattı hepsini aklımda bir soru işareti kalmaması adına deşiğim gibi erkeklik benimkisi aranması sorulması hiç hoşuma gitme hatta senin başına gelse sende istemezsin doğal olarak bu biraz sıkıntılı bir konu bir an düşün ve kendini eşimin yerine koy lütfen daha önce bir nevi karı koca hayatı yaşadığın adam sana mesaj atıyor ve eşin bunu görüyor hatta mesaj beraber bakıyorsunuz o ortam nasıl olur sence bu şimdi kıskançlık mı yoksa karekteri bozuk eğitim seviyesi düşük bir adamın sizin huzurunuzu bozması mı gel çık işin içinden sonrasında bir sürü konuşma niye mesaj atıyor sana vesaire belkide sonu kavga işte bu nedenlerden dolayı acaba diyorum bakire olsaydı bu kadar kafayı takmazdım belkide bu adam yattığı bir kimse safça aşk yaşadığı elini tuttuğu bir adam değil dediğim gibi ben istisna olduğumu düşünüyorum hiç bir erkek böyle bir şeyi kaldıramaz büyük sorun çıkar kanaatindeyim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana bu konunun çok net cevabını vereceğim
Buna ister katılırsın ister katılmazsan senin bileceğin iş ayrıca doğruda demiyorum ama var olan gerçek bu;
Erkekler kendi doğası gereği paylaşmayı asla sevmez ister geçmişte yaşa istersen onunla beraberken hiç fark etmez asla ve asla kendisine ait olduğunu düşündüğü bir şeyi başkasına ait olduğunu kabullenmez kabullenemez. Ama kadının fıtratında o yoktur kadın daha merhametli daha yufka yürekli daha duygusal olduğu için kendi sürecini önemser.
Tabii ki istisnalar var ama kaide budur011 Yorumla
Soran+1 yılAma ilk çağlarda yaşamıyoruz sonuçta, irade var, mantık var. Ben karşıyım sevmeden sevişmeye mesela ama kadın olsun erkek olsun kimseyi geçmişiyle yargılamam. Bu çok bariz bir yanlış.
Cevap sahibi+1 yılDedim ya katılmayabilirsin ama Aradığın sorunun cevabı kesinlikle bu
Soran+1 yılÖnemsemeyenler de doğasından kurtulmuş galiba gay olabilirler belki😂
Cevap sahibi+1 yılHer erkekte bu vardır. Kimisi bu yönünü bastırır kimisi açığa vurur. Ben de öyleydim mesela yemediğim nane kalmadı. Gittim bakire hayatında kimseyle çıkmamış birisi ile evlendim.
Soran+1 yılUmarım kendisi bunu biliyordur
Cevap sahibi+1 yılİnanır mısın hiç sormadı bana
Cevap sahibi+1 yıl@Ebruu675
Bırakta o kadar anlayalım
Cevap sahibi+1 yıl@Ebruu675
Oda olabilir ama bu konuda yanıldığımı sanmıyorum
Soran+1 yılGereksiz bir takıntı bence, kadın sana karşı sadık ve dürüstse bakire olup olmamasını neden önemsiyorsun ki.
+1 yılMerhaba, bekaret bizim inançlarımız da ve toplumsal normlarimizda önemli bir yere sahiptir. Ancak sana kesinlikle katılıyorum. Erkekler her önüne gelenle bakire , evli, dul demeden yapabilirken , kadınların sevdiği erkekle birliktelik yaşamasi yargılanıyor. Gunahsa her iki taraf içinde günah, ayipsa her iki taraf icinde ayıp. Ne kadar temizse insan, o kadar temizini isteme hakkına sahiptir bana göre
13 Yorumla
Soran+1 yılBen toplumsal normlara da karşıyım
- +1 yıl
Senin gibi düşünen birçok insan var, ama "elalem ne der" düşüncesi hepimizin aile yapısında var maalesef
Soran+1 yılÖyle
Bunun nedeni çok basit daha önce kendisi cinsel ilişki yaşayamamış evleniceği kişininde yaşamamasını istiyo tamamen eziklik psikolojisinden kaynaklı. Bazı canım daha beter başkasının bekaretini bozuyo ayrılıyo sonra evleniceği kişinin bakire olmasını bekliyo ulan canım canım sen yaparken iyi karşı taraf yapınca mı kötü
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHayat felsefen kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma olmalı ama maalesef ki Türk toplumunda bu yok eleştirici ama bir o kadar da eleştirdiğimizi yapmakla meşgul aci gerçek şu ki kimse anlayış saygı ve sevgi kavramını görmüyor tek gördüğü şey kendini ortam içinde abartan ve toplumun dayatmasiyla yaptigini karşısındaki insanın gururunu düşünmeden anlatıp övünmek acı gerçek bu maalesef
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bakir biri olarak ben bile önemsemiyorum bakir olmayanlar ne hakla bakire istiyor cidden ilginç
18 Yorumla
Soran+1 yılValla hiç görmedim güzel sevsin, iyi niyetli olsun diyen bir erkek. Varsa yoksa midemi doyursun, çiçek doyursun, güzel olsun, kimseye vermemiş olsun vs.
Soran+1 yılÇiçek değil o *ikimi
Soran+1 yılKullanıp atsınlar mı diyorsun anlamadım ben seni
Soran+1 yılO çok başka bir konu😅 ve tabii ki her iki taraf da hatalı bu durumda. Çirkin, iğrenç bir alışveriş.
Soran+1 yılKızların işine geliyor da bunu teklif eden ve yapan erkeklerin işine gelmiyor mu? Niye cinsiyetçilik yapıyorsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen önemsemem. Hatta beni kan tutgugu için bakire bir kızla birlikte olamam.
12 Yorumla
Soran+1 yılHer bakire olandan kan gelmez zaten, bu yanlış bir inanış.
Cevap sahibi+1 yılEvet esnek zar muhabbeti var, zarın ortasi acık olan var. Ilkinde degil sonrasinda yirtilan var. Var da var.
+1 yılSimdi soyle birsey var ben kendim bakir oldugum icin bakire istemem cok normal bence
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu söyleyenlere asla inanmıyorum:)
- +1 yıl
Herşeyim üzerine yemin ederim ki bakirim 😄
Soran+1 yılHahahaha
- +1 yıl
😅😅😅
Gizli Üye(36-45)+1 yılneredeyse tüm özellikleri aynı iki erkek karşına çıksa evlilik için tek fark bir seks yapmış biri yapmamış hangisini seçerdin
02 Yorumla
Soran+1 yılKimden etkilendiysem onu seçerim. Seks yapıp yapmaması bir kriter değil benim için.
Cevap sahibi+1 yılteşekürler
Toplumsal bir sorun ama bunu 100 yılda geçse yikamayiz
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok haklısın sonuna kadar katılıyorum sana, kadın sormuyorsa erkekte sormamalı, ayrıca bir zar bie şwylerin göstergesi olamaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇünkü bakirim ve bakire, namuslu bir kız istiyorum.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBunu söyleyene inanmam demişsin soruna delikanlı gibi cevap verdim bilgin olsun
Soran+1 yılBu yaklaşımınızı doğru bulmuyorum ama yine de saygı duyuyorum. Ben de bakireyim ama hayatıma girecek olan kişinin bakir olmasını şart koşmuyorum, dürüst ve sadık olması yeterli benim için.
Cevap sahibi+1 yılHerkesin görüşü aynı olmak zorunda değil ve bende sana saygı duyuyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılMüge anlı senin dediğin gibi demiyor ama
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadını eskiden de sevmezdim zaten
Cevap sahibi+1 yılSen yinede arada izle kadını
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakir olduğum icin önemsiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılBakir olduğunu nereden bileceğiz? Belki yalan söylüyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSeni tavlama gibi niyetim yok. Buradan kız tavlama gibi niyetimde yok. Yalan söylemek için sebebim yok.
Soran+1 yılBakir olduğun için tav olacak kadar gevşek biri değilim zaten alakasız konuşuyorsun
Cevap sahibi+1 yılBen burada bir şey yazmışım senin cevabına bak önce. Tartışma polemik yaratma amaçlı cevap atıyorsun. Saygı duyarım görüşüne de geç. Cok zor bir şey değil.
Soran+1 yılSamimi bulmadığım için saygı duymuyorum. İyi akşamlar:)
Cevap sahibi+1 yılSamimi bulup bulmaman benim için önemli değil. İyi akşamlar.
itaat et diye.
02 Yorumla
Soran+1 yılTanrı sanki
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası