En yakın arkadaşım sevgilisiyle birlikte oldu hatta hamile kaldı kürtaj oldu, şimdi ise başkası ile evlenecek, ve kızlık zarını flep yöntemiyle( kalıcı yontem plastık cerrahı yaptıgı için ki asla anlasılmıyor) diktirdi, ve daralttı, yani nişanlısına yalan soyledi, eğer erkekler bu kadar bekarete onem vermeselerdi belki de arkadasım bu kadar yalan soylemeyecektı... erkekler aslında kandırılmaya kendileri sebep oluyorlar mı?
Cevabın nedir?
erkekler neden kandırlmaya sebep olsun ki
gidecek başkasnın altına yatacak
sonra yeni bir sevgili bulacak o adamda ona güvenecek evlenmeye kalkacak
o adamın saf temiz duygularıyla oynayacak ve bunun sorumlusuda erkek olacak öyle mi?
kızım yatmayn önünüze gelenle
bu ülkede temiz namuslu kızlar olduğu gibi erkeklerde vardır
hep erkekleri bu konuda suçlamayn şapkanzı önünüze koyup başınızı iki elinizin arasına alıp bi düşünün
ben aslaaaaa kabul etmem kim olursa olsun
bana kimse burda vermemiş ama hertürlü haltda yemiş demesin
onunda allah belasını versin
hem ruhen hem bedenen bakire olacak o kadar...52 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılaynen öyle, erkekler kandırılmaya kendileri sebep oluyo. o plastik cerrahiyi icad eden adam bence eli sıkılıp tebrik edilmesi gereken adam. iyi oluyo zar kafalı erkeklere. hadi bakalım şimdi nası anlayacaksınız :D
756 Yorumla- +1 yıl
ayrıca bi kız bakire değilse bu onun fahişe olduğunu göstermez. seven insan sevişir de. sevişmeyen insan da sevmiyo demektir. bu kadar net. kendini saklamakmış. al işte hiç bi önemi kalmadı. dikiyolar yenisi gibi oluyo. namus başka bişeydir deri parçasıyla ölçülmez. her neyse zaten artık zar kafalılar için çok geç. hepinize geçmiş olsun, aldığınız hanımlar da hayırlı uğurlu olsun
Soran+1 yılbence sen bu düşünce tarzıyla , dürüst bir eşle evlenirsin ... keşke herkes senin gibi olsa...
- +1 yıl
eşim dürüst olur tabi. çünkü ben ona böyle mahrem konuları sormam ki zaten, bunları hiç problem etmediğimi biliyo şu anki kızarkadaşım, bana yalanlar söylemesine gerek yok, bu da onu bana karşı dürüst yapar. yalan sadece hak edene söylenir.
Soran+1 yılyalan sadece hak edene söylenir...harika bir cümle
- +1 yıl
hep öyle olmamış mıdır düşünsene bi
- +1 yıl
yalan hakedilmez, herkesin kendi düşüncesi bakireliği takmayan senin gibi birsürü erkek var gitsin onunla evlensin. zaten yalan söyleme potansiyeli varsa o kızın, sen oyle düşündüğün için doğruyu soyluyorsa o kız dürüst değildir ki? yarın oburgün başka bir konuda senin kızacağını düşünürse yine yalan söyleyecektir? ozaman hak etmişmi olacaksın? burda kızların gözüne gircem diye yapma bu yorumları.
- +1 yıl
kimsenin gözüne girmeye ihtiyacım yok, benim bambaşka bi hayatım ve kendi düşüncelerim var. bu düşüncelerim tecrübelerle zamanla ve çok şey yaşayarak oluşmuş düşüncelerdir. yazdığım hiç bir şeyi bi yerden duyup uydurmam. yaşadığımı ve bildiğimi yazarım. birisi sana yalan söyleyecekse, bunu engellemenin tek yolu herşeye açık olmaktır. çok soran çok yalan duyar. hayatımda hiç yalan söylemedim deme söylememiş olman imkansız. niye söylediğini düşün ne demek istediğimi anlarsın
Soran+1 yılvalla ben bu cocuga bayıldım harikasın hepsi benim sucum ...
- +1 yıl
bende zaten ogrenmek için herşeye açıkmış gibi davranıyorum. ama harbi kızlar da var direk söylüyor yaptım ona göre diye. asıl dürüst olanlar bunlar. sen herşeye açıksın diye söyleyen dürüst değil ki. bu neye benzer biliyormusun. 2 hoca düşün, biri çok arkadaş yanlısı diğeri çok disiplinli. 2 dersten de kaldın diyelim. arkadaş yanlısı olana gidip hocam gece parti vardı bişeyler ayarlayalım diyip, diğerine hocam çok hastaydım bilmemne falan diyen öğrenci dürüst müdür?
- +1 yıl
ben o durumda en sert hocaya da çalışmadım parti vardı diyecek karakterdeyim. dürüstlük anlayışın çok farklı. seninkisi doğruyu söyletmek o ortamı oluşturmak, o ortamda herkes doğrusu söyler sen o kadar rahatsan onemli olan koşullar oyle olmadığında doğruyu söyleyebilmek dürüstlük odur.
- +1 yıl
disiplinli hoca yalanı haketmiştir. diğeri doğruyu duymayı haketmiştir. sen hayatında arkadaş yanlısı hoca gibi ol ve doğruyu duymayı hakeden ol. bak bi insan bekareti önemseyen bi yapıya sahip olabilir ama gördüğün gibi bunun çaresi bulunmuş durumda. eğer şimdi ihtiyacın olan şey sana dürüst davranılmasıysa, bu dürüstlüğü haketmek için verdiğin örnekteki arkadaş yanlısı hoca gibi davranmalısın. yoksa çok yalan duyarsın
Soran+1 yılcann sen kime burada dürüstlükten bahsediyorsun seninde yorumunu okuduk, kızlara bekaret onemsizmiş gibi davranım kızın bakire olmadıgını ogrendikten sonra kıcına tekma basan birisin az onceki yorumunda okudum, sen cok mu dürüstsün?
- +1 yıl
yalan duymamak konusunda haklısın ama sen her konuya açık olup yalan duymuyorsan bu o kişinin dürüst olduğunu göstermez. söylemeye çalıştığım bu. yarın bi gün dürüst olmasına ihtiyacın olur ozaman sen de yalan duyarsın o karakterde insandan. o tipler korkularından her türlü yalanı dolanı çevirir. sana yapmazsa ailenden birine yapar sen de ortak olmak zorunda kalırsın. olay sadece bakirelik olayı değil, o konuda yalan söyleme potansiyeli olan her konuda başını yakabilir.
- +1 yıl
yaptıysa arkasında dursun onu oyle isteyen biriyle evlensin, birsürü rahat adam var bu konuda. hem ben yapana birşey demiyorum kendi tercihidir, ama ben kabul edemem. dürüstçe söylerse de saygı duyarım arkadaşım olarak kalır isterse. kimse de bilmez birşey yaptığını benden dolayı ağzımdan çıkmaz yani anlatmam orda burda.
Soran+1 yılişine gelince test tabii, sen bakir misin acaba , bir de burada bize bekaret muhabbeti yapıyorsun...
- +1 yıl
birisi bana herhangi bir konuda yalan söylediyse benim bundan kendime bi ders çıkarmam gerekir. mutlaka bi şeyi yanlış yapmış olmalıyım. hayatta tek doğru yok, seçeneklerle dolu. insan çok basit görünse de birbirimizden farklı derin kuyularız. çok iyi tanıdığını varsaydığın birinin karşısına geç ve seninle ilgili nedüşündüğünü tahmin etmeye çalış. hep doğru tahminler yapıyo olsak herbirimizin çok zengin olması gerekirdi. yalanı engellemenin yolu karşındakine bana doğruları söyle demek değildir
- +1 yıl
dürüst olan insan sana hiçbirşey söylemese de en azından susar yalan söyleyemez anlarsın. insanlara doğruyu söyletmek başka birşey, insanın kendi ruhuyla vicdanıyla dürüst olması başka birşey. o durumda doğru söylemeleri konusunda sana katılıyorum. bu sosyolojik bir tespit sadece bazı insanlar bazı durumlarda yalan söylerler. sen her konuya açıksın diye doğru söyleyen dürüst değildir ben bunu anlatmaya çalışıyorum.
- +1 yıl
şimdi ben onem veriyorum diye söyledim diyelim. eğer kız bakire değilse, ve sudan bir sebep bulup bitirirse bana bu kadar dürüstlük bişey söylemesine gerek bile yok. bunu yapan kızlara şahit oldum anlaşılıyor zaten. illa doğruyu söylemesi gerekmez ama vicdanı olan o insana istemediği birşeyi yaşatmaz. en azından bunu yapabilen insana, ben arkadaşım olarak güvenirim. eşim kadınım diyemem, ama insan olarak güvenebilirm.
- +1 yıl
dürüstçe söyleyene de şahit oldum yalan söylene de. şartlar beni çakallık yapmaya itti o yuzden. çünkü sonradan da bi şekilde anlıyorsun aslında bakire olmadığını. o zaman ya sessizce kabul ediyorsun(millet sanıyor ki anlamadık) ya da ayrılıyorsun. ama vakit kaybı oluyor. o yuzden başta test etmek gerekiyor, diğer konularda da dürüst olup olmadığı zamanla alışıyor. başta kandırılıp vakit kaybetmek istemiyorm test yapma sebebim bu.
- +1 yıl
kız sana aşık olmuşsa ve evlenmek istiyosa senin de bekareti önemsediğini biliyosa, şu an tıbbın geldiği noktada senin pek bi şansın kalmıyo sanki, bana öyle geliyo. ama ben aynı durumda olsam benim şöyle bi şansım var. bana yalan söylemeye gerek duymuyo, çünkü ben zaten bekareti önemsemiyorum, en azından bana gelenin ne olduğunu biliyorum. sen hiç bilemiyosun ama
- +1 yıl
anlamanın biçok yolu var. eğer başta rahat davranmazsam bile, birtakım akıl oyunlarıyla anlaşılıyor zaten ele veriyorlar kendilerini. ne bileyim ben anlıyorum ve doğru da çıkıyor. ama vakit kaybetmemek için başta rahat davranıyorum, neler yaşamış hepsini öğrenebilmek için. veya nasıl düşünüyor o konularda aklında neler var ruhen de bakire mi? düzgün bir kızsa(bana göre) ve ortalığın halini biliyorsa anlayışla karşılıyor.
- +1 yıl
ben belki de bakire bi kadınla eveneceğim belki de bakire olmayan bi kadınla. ama biliyorum ki evlenirken bu konuda kimle evlendiğimden kesin emin olarak evlenecem. bakire olmaması onu sahiplenememen anlamına gelmez. tek sahiplenme kriteri bu değildir. sırf senden önce hayatında biri oldu diye sana aşık olamayacağı anlamına da gelmez. bi insanın cinsel ilişkiye girmesi onun karakterini etkilemez bana göre. benim karşıma çıkan kızların karakter özelliklerini zarları belirlemiyodu.
- +1 yıl
tek kriter o demedim ki, kriterlerden biri. sırf bakire diye evlenecek değilim. karakteri de onemli o da. senin kendi tercihin ben o şekilde istemiyorum bu zar kafalılık değildir tercihtir. birileri bakire istiyor diye "zar kafalı" şeklinde ithamlarla aşağılayamazsn, onun da kendine göre ruhsal, sosyolojik sebepleri vardır. ben sana birşey diyor muyum bu konuda rahatsın diye? senin tercihin sen de benimkine saygı duy.
- +1 yıl
kesin emin olduğum bişey varsa o da evleneceğin kişinin bir zarı olacak
Soran+1 yılbizim için bekaret bakirlik onemli olsaydı bizde oyle kalırdık o yuzden senin hala bakir olman bize koymuyor umurumuzda bile değilsin
Soran+1 yılsen burada elin karısına kızına atıp tutamazsın o kadar !
- +1 yıl
yahu ne dedim ben sana? o* mu dedim? kaşar mı dedim? amma da alınganmışsın. beni ilgilendirmez kimin yaptığı isteyen istediğini yapsın istersen bütün mahalleyle seviş bana ne? benim düşüncelerim sana ağır geliyor vicdanını yokluyor rahatsız ediyorsa, ozaman beni değil kendini sorgula? kimseye hakaret etmedim genel olarak yaşadıklarımı söyledim kimsenin özeline girmedim ne diye alınıyorsun?
Soran+1 yılbenden uzak dur dıyorsun ya sana su kadarını diyim, ben zaten evleneceğim adamın asla bakir olmasını istemem ki cogu kadın tecrubeli eş ister zaten ben birsey bilmiyorum bana eşim öğretsin herseyi der...
- +1 yıl
anatomi bilgim gayet iyidir, ingilizcem de iyi olduğu için profesyonel kaynaklardan herşeyi öğrendim şöyle söyleyeyim 5-6 yıldır her hafta farklı biriyle yatan arkadaşıma çok şey öğretmişimdir ve bana kaç kere teşekkür etmiştir. hayvan mıyım ben deneme yanılmayla tecrübeyle öğreneyim sadece? benimle olacak kadın 100 kişiyle yatmış olsa bile(oyle birşey olmaz da,misal) yine benden birşey ogrenir. uygulama da onemli ama benim asıl görevim seks makinesi olmak değil, o da kısa zamanla olur.
- +1 yıl
yahu sana seks yapamazsın diyen mi oldu. erkeksen yaparsın illaki. burda ne kadar konuşsak senin fikrin değişmez bakire kızla evlenmeyi de isteyebilirsin. bunu kısıtlayan bi kanun yok sonuçta evlenirsin bulursan. var birsürü bulursun da. soru gayet açık, zekiysen ne demek istediğimizi de anlıyosun. verilen örnek de güzel, artık bi takım ameliyatlar çok rahatlıkla yapılıyo. olay bu
- +1 yıl
seni bilgilendirmek amaçlı dedim tecrübeli olmayan kötü sevişecek değil, 2 film izler 3-5 sevişmeye öğrenir herhangi bir erkek. ben de diyorum isteyen istediğini yapsın diye ama sen bana saldırıyorsun. ben seni benim gibi düşün diye zorlamıyorum, görüşlerimi açıklıyorum. isterse bozdursun bozdursun diktirsin, hatta boşansın bidaha diktirsin sonraki eşine de ben evlendim ama bana dokunmadı bakireyim desin :D sağlık ekonomisine katkı olur özelde dikiliyor çünkü baya da para vermiştir.
Soran+1 yılcevaplayan varya seni bulsam hemen nikahı basarım, cocugun anlayısı kafa yapısı mükemmel , ama biz senin gibi milletin kıcına bakmıyoruz cann üzgünüm:):)
- +1 yıl
bakire olmayan bi kızın ruhunda nasıl bi sorun görüyosun cann
Soran+1 yılkızın bacak arasıyla ruhu arasında nasıl bir baglantı var? allah askına
- +1 yıl
bazı kızlar için bu onur meselesidir. der ki ben çocuk doğuracam anne olacam bitek onların babasıyla olmalıyım. erkek için yapmaz bunu, kendi onuru için çocukları için yapar. hatun da bu demektir zaten. bu düşünceye sahip biri, bedenin zaten kimseye dokundurmaz. ama sırf kocama vercem diye saklayanların benim gözümde bi değeri yok. kendi onurunu çocuklarının saflığını düşünüyorsa ancak ozaman ben onu sahiplenebilirm.
- +1 yıl
artı bu tip kızlar da erkek beğenmez kolay kolay çok uğraştırırlar o yuzden doğru tercih de yaparlar. geleneksel türk kültüründeki hatun kavramı da budur zaten, onu hakedeni türlü zorluklarla eler bulur 1 ömür de bağlı olur bırakmaz. onun malı olduğu için değil, kendi onuru için. umarım anlatabildim.
Soran+1 yılbenim onur kavramım bu değil, başkasının eline bakmamak, baskasına el acmamak , kendi ayaklarmı üzerinde durmak , kimseye laf soyletmemek bana gore onurdur o değil... hem belki kadın hiç evlenmeyecek yasamasın mı bu duyguyu?
- +1 yıl
başkasının eline bakmamak, baskasına el acmamak , kendi ayaklarmı üzerinde durmak ' seni takdir ediyorum. benim karım kesinlikle bu kafa yapısındaki biri olmalı herşeyden önce
Soran+1 yıltamam can sen anlamıyorsun bizi
Soran+1 yılya bana desen ki saygı duyarım biz senin dusuncene saygı duyuyoruz sen neden bize saygı duymuyorsun
Soran+1 yılheh tamam bende sana saygı duyuyorum canım :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle flep yöntemiyle dikilen zar bir doktor tarafından anlaşılır kendinizi kandırmayın ha kan gelir mi gelir ama siz bu özgüvenle doktora gidip doktor bey ne kadar namusluyum değil mi derseniz sizi orda mosmor edip yollar. Ha anlamadı derseniz de size acıdığından anlamamış muamelesi yapar.
00 Yorumla
önem vermeyen çok erkekler var, neden onlardan birini tercih etmemiş ki? yalan söylemek zorunda kalmamış, yalan söylemeyi tercih etmiş. evlenmeye gelince aklı başında erkek arıyorlar da ondan.
36 Yorumla
Soran+1 yılerkek nasıl evlenmeye gelince aklı basında kadın istiyorsa kadında aklı basında erkek arayabilir cinsiyet ayrımı yapmayın
- +1 yıl
aklı başında erkek aramak tabii ki normal, anormal olanı karşındaki insanı kandırmak. erkeğin kızlalarla beraber olup sonra evlenmek için aklı başında kız aramasını eleştirmiyor muyuz? bu da öyle işte...eğer bekarete önem vermemişsen, önem veren bir erkekle de evlenmezsin kafana silah mı dayıyorlar? önemsemeyen erkekler de var onlarla evlenebilir neden karşı tarafı kandırıyor?
Soran+1 yıltamam erkekler yatıyor kalkıyor bakire istiyor belki kızda yatıp kalkıp bakir isteyebilir biz saygı duymalıyız bizi ilgilendirmiyor ki
- +1 yıl
insanları kandırma olayına saygı duyulmamalı. kişinin kendisinin bakire/ bakir olmadığını söylememesi kandırmaktır. karşı taraf gerçekleri bildikten öyle kabul ettikten sonra kimin ne istediği tabii ki kendini ilgilendirir. diğer türlüsü iki yüzlülük oluyor madem bakireliğin önemsenmemesi gerektiğini düşünüp bunu savunuyorsun neden önemsemeyen erkekleri değil de önemseyen erkekleri tercih ediyorsun? burada ikiyüzlülük var.demek ki savunduğun şeye kendin bile inanmıyorsun...
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
27Cevap
senin arkadaş tam bir kaşarın önde gideniymiş. hatta kaşarlıktan daha ilerde orda bi yerde numunelikmiş.Allahın belası o arkadaşına sormadın mı?
bi kere kürtaj dediğin mesele bi insanın canına kıyıyosun kaldı ki o senin evladın,
ulan insan olsan bundan az biraz zoruna gitmez mi? az biraz kalbin sızlamaz mı? bu kadar mı hayvanlaştınız.
benim bile burda olurken içim acıdı.
kaldı ki evlenmeyeceği adamın altına yatması gibi namussuzca yaşantısından beri gelip,
demek ki yalan söyleme ihtiyacı duyduğu bi adam profili var. ve o da belli kalitede, birde utanmadan zar diktiriyo... söyleyecek söz bulamıyorum pes ya..
kendini bu kadar akıllı zannetmesin, bi de kendi zekanı sorgula gelmiş bide kadın masum gibi erkekler kandırılmayı hakediyor mu diyor.20 YorumlaKiz milletine guvenmem ben baksana en yakin ornegi arkadasin. Diktirip kendini bakire olarak sunmus kocasina. Eger yalan soyledigini ogrenirsem elaleme rezil eder kapimin onune koyarim veya ailesinin onune atar ''alin cok namuslu kizinizi'' derim . Ne yasarsa yasasin bana durust olacak. Sevgimin olcegine gore bakire olmasa bile evlenebilirim. Tamamen sevgime, onsezilerime ve o anki duruma bagli. Ama yalani asla sevmem. Bir kere vajinadan anlasilmasa bile tecrubeden anlasilir. Vicdani boyutu var daha bunun. Kurtaj yaptigi icin cocuklari olma ihtimali cok cok cok dusuk. Ve doktor suphelenip soracak 'kurtaj yapildi mi' diye. Kisacasi arkadasim sicmis ve evlenerek o tuyu dikmis gecmis olsun. Helvasini yeriz rahmetlinin 2-3 yila
10 YorumlaMerak etme arkadaşının evleneceği adam da birisni hamile bırakmış ve bakir ayakları yapan birisi olacak yüksek ihtimalle :) Yani ikiside birbirini kandırdığını düşünerek takılacaklar. Akıllı bir ekek anlamaz mı hiç hayatında ilk kez ilişkiye girecek kızla hamile kalmış bir kadın bir olabilir mi? Ben mi fazla ayrıntılara dikkat ediyorum bilmem ki :)
33 Yorumla
Soran+1 yılama flep tekniği ile şu ana kadar anlayan olmamış, çünkü geciçi bakirelik değil bu kalıcı yapıyorlar ve daraltııyorlar 20 yasında diktirip omur boyu cinsellik yasamasan bile bakire kalabiliyorsn
Soran+1 yılonun için tiyatro kursuna gidenler bile var 1 haftalıgına :) hahaha artık yolun sonu bunu anlaman neredeyse imkansız
Yarın öbürgün bir şekilde önüne geldiğinde ailesine karşı kocasının neler söyleyebileceğini bir düşünsün. Adam mektup yollar faceden yazar mesaj atar. yapacak adam kafaya takmıs olan adam her şeyi yapar.Yarın öbürgün başı çok ağrayacak. çok şiddete maruz kalacak farkında değil. Dürüstlük en önemli erdemdir. Flep yönteminde de sadece uzman doktorlar anlayabılıyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılflep yöntemi yapıldıktan sonra ilişkiye girdiniz ve dr a goturdun diyelim eşini dr bile anlamıyor:)
- +1 yıl
Bide gülüyor utanmaz. İyi herkesin altına gir iyi zevkler vicdan diyorum bir şey demiyorum.
Soran+1 yılzaten sizin anlayısınız bu kız bir kere biriyle oldumu herkesin altına yatar... anlayısına tüküriyim
+1 yılPeki o zaman; kız arkadaşım sevgilisiyle EVLENMEDEN birlikte olduğu için, sonrasında operasyon geçirdiği için vede nişanlısını kandırdığı için tüm yaptıklarında haklı de... ben de sana o zaman aslında önem verilecek birşey yok dicem... Bunu karşılıklı oturupta bir hata yaptım ben ama oldu birkere vs. vs. şeklinde dürüstçe anlatsa daha doğru olmazmıydı...Peki şimdi en yakın arkadaşının VİCDANINDAKİ YIRTIĞI kim dikecek kalıcı yöntemle onu söylermisin bana...
10 Yorumlaben bile bu yaşıma kadar sevgilim olmadı.kızların iradesi erkeklere göre kuvvetlidir.ben bunu başardıysam onlar niye başaramıyor.kendisine ve eşi olacak insanada yazık etmiş.2012 de 2022 de olsa bunlar değişmez.en iyi yabancı kız ile evleneyim en azından ne olduğu belli onların diktirme olayı yok.
10 Yorumla
+1 yılbenim ağzıma sürdüğüm kaşıkla siz çorba içebilir misiniz? bu da aynen böyle.. şu noktayı açıklık getirelim: maksat zarırın olup olmaması değil. ayrım nefsine hakim olup olamamadadır.. keza dul bir bayanın da zarı yok ve ben kızlığını bozdurmamış bir dulla evlenmek istiyorum diyen bir erkek de yoktur.. nefsine hakim olamyan, ahlakımızın, töremizinin ve dinimizin bize sakınılması gerektiğini söylediği bir şeyi sakınamayan bir kişi ile evlenmemin de bir anlamı yoktur..
00 Yorumla
+1 yılyazıkk keske durustcene söyleyebılseymıs kımse kımsenın gecmıstekı hatalarını ve yasadıklarını sorgulama hakkına sahıp degıldır
11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :( keske buradakilerin cogu burada kendilerine yediremedikleri için bunu ates püskürüyorlar anlayıslı konusma tarzın için tes
+1 yılinsanları kandırıp salak yerine koyan her kimse.Dünyada gün yüzü görmesin.Madem bir bok yiyor , arkasında olsun.Delikanlılık sadece erkeklere söylenen bir tabir değildir.Dürüst olunması gerek.Olmuyorsa Allah belasını versin.
10 Yorumlaçünkü tiksiniyorum elin adamıyla sevişmiş kızlardan. pis geliyor gözüme. bide sahiplenemem o kızı 10 yıl falan çok zor. o yuzden istemem. kız arkadaşın dürüst olsaydı böyle dir durum yaşanmazdı, o kız arkadaşının karaktersizliği. ben de zaten onem vermiyormuş gibi yaparak test ediyorum dürüst olmadığınız için.
24 Yorumla- +1 yıl
hiç bir kadınla yatmadın mı bu güne kadar
Soran+1 yılbende elin kadınlarıyla genelevde yatan kalkanlardan tiksinoyurm :)
+1 yılkadın erkek fark etmez sen doğruyu söylersin karşı taraf seçmini yapar bu insanların en doğal hakkı bunu elinden aldıktan sonra o adamla evlenmenin bi anlamı yok.
00 YorumlaHerkes aynı değil ki..
Hem madem evlenecek yalan söylemese durust olsa daha iyi değil miydi.
Hiç bir yalan gizli kalmaz.62 Yorumla- +1 yıl
Şükür mantıklı konuşan çıktı.
oldu canım .., önem verdiğimiz halde böylesiniz , önem vermesek bokunu çıkarırdınız
62 Yorumla- +1 yıl
çok güzel özetlemişsin seni artılıyorum dostum
hakkaten öyle ya önek versek her önüne gelenle yatarlar aslında bundan iyi bir anket konusu olur
bak avrupadaki bazı ülkelere 14 yaşnda veriyor
bozulmuş sonra başka biriyle evlenmiş eeeeeeee ben ona sadağım hadiiiiiiiii leeeeeeeeeeen ordan yemezler.
belkide arkadaşın nişanlısına açıklama yapsaydı adam dürüstlüğünden dollayı birşey demeyecekti...ama şimdi yıllarca o çocukla aynı evde kalacak yüzüne nasıl bakacak utanmadan..Allah tandamı saklayacak
20 YorumlaArkadaşın kendini kandırmış en başta yaşadıkları yaptıkları belli evleneceği nişanlanacağı adama neden yalan söylüyorki?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenden öncesi beni ilgilendirmiyo...benden sonrası sadakatsizliğinde vururum alnından!
20 YorumlaBacagının arasındakini dikdirmişde ruhundaki fahişeligi napacak ?
32 Yorumla- +1 yıl
biriyle cınsellık yasamak fahıselık mı oluyor
Önem vermeyin bozdurun . Sonra gidip diktirin adama yalan konusun . Haktır yanlız bu hak .
10 Yorumla
+1 yılerkekler onem verır adamlar kişiliğine . ayrımı yapabılmek onemlıdır
01 Yorumla
+1 yılÖnem vermesek hep çocuklu bayanla evlenirdik heralde. Yalan söylemesi cabası.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl:D iyi o zaman git önüne gelene ver sonra gel bana namusunum de :D kusura bakma biz ineklere değiş allaha tapıyoruz !
00 YorumlaBana göre çok ama çok önemli kusura bakmasın ama her gece yastıga koydugumda bu kızın üstünden daha önce kimler geçdi diye düşünemem...
22 Yorumla
Soran+1 yılya kızda senden tiksinirse,
Gizli Üye(30-35)+1 yılkeşke bizim de bakir olup olmadığının anlaşılması için bir erkeklik zarı olsaydı o zaman durumlar eşit olurdu:D
10 Yorumla
+1 yılkatılıyorum
benim için sorun değildi10 YorumlaO kız kendini kandırmış
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu kandıran düşünsün. GDO lu kızlar.
00 Yorumlaherkes dürüst olmalı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence vermiyor.
11 Yorumla
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?